Burun Ameliyatı Oldum !

Bu anlattıklarınızla insanları korkutmayın. Bence bu kadar acı verici birley değil ben 2. Günü regl oldum onun ağrısını çektim yinw de başka ağrı çekmedim ardından antibiyotikler kabız yaptı onun ağrısını çektim yine başka ağrı çekmedim Çok şükür ne morarma be şişme. Midem aşırı hassas ama kusmadım midem bulandı hemşire eve gidince şekersiz kahve iç dedi içtim bulamtı gitti bol bol su için bide narkoz atılıyor. Burnun önüne koyulan bandajım hiç değiştirilmedi gıdım kanamadı. Korkmayın korkunca daha çok şeyle karşılaşıyorsunuz. Anestezinin de acısı neymiş merak ettim. Sarhoş gibi olup uyuyorsun

İnsanları ne korkutucam canım herkesin süreci farklıdır bunun bilincinde olmayan ameliyata cesaret etmesin zaten :)
Ben buradaki yorumlarla cesaret edip oldum şimdide kendi deneyimlerimi paylaşıyorum kötü geçiyor benim için bu süreç illa iyi mi geçmek zorunda ? Ben çok isterdim sanki kötü geçmesini.
Anestezinin canımı yakmasını bende anlayamadım çünkü daha önce 4 defa oldum ve bebek gibi uyumuştum.
Ameliyat sonrası baya kan kusmuşum doktor normal demiş ben pek hatırlayamıyorum ilk 2 gün su bile içmek midemi altüst etti şimdi ağzıma bir iki lokma giriyor ama o da zar zor.
Kısacası ben bu kadar zor olacağını bilsem ameliyat olmazdım.nefes problemim ve şekilden sorunum vardı.
Tek tesellim burnumun ve nefesimin düzelmiş olması.

Canım üzüldüm tabikide herkesin aynı geçmiyor ben deli gibi acıktım mesela doymadım Bana yemek yiyebildimn mi dediklerinde eskisinden çok yedim diyordum. Doktorun kimdi biraz ondan da kaynaklanıyor anestezi doktorunun bile verdiği doz önemli yoksa alt üst oluyorsun. Benim zor bi ameliyattı 4 bucuk saat sürdü ilk dedfa ameliyat oldum. Bünyem aşırı zayıf bide ona rağmen benimkisi kolay oldu ya ondan ötürü. Doktorundan hastanesine hemşiresine kadar önemli bu süreç.

Canim cok gecmis olsun. Bende burun ameliyati oldum 3 ay olacak cok sukur cok rahat atlattim. Ameliyattan snra kusmadim morarma olmadi. 3. Gun goz altlarim hafif sarardi. Drumdan cok memnun kaldim. Cok ilgiliydi. Burnum asiri kemerli buyuk degildi ama ben boyle daha mutlu olacagimi dusundum ve yaptirdim. Tamponlar konusunda haklisin cok sıkıciydi. Agzimdan nefes almaktan dudaklarim yara olmus çatlamisti. Neyse ki atlattim. Umarim cok cok cabuk iyilesirsin memnun olursun burnundan :)

Kac ay oldu ameliyati olali ? Burun icindeki dikialerim hala duruyor druma randevum biraz daha var ama merak ettim sizde durumlar nasil ? Ne zaman dustu yada dustu mu

Evet tamponlar cıktı eve geldim şimdi
Tamponların çıkarılmasından bahsediyim biraz
Burun deliklerime uyuşturucu sprey sıktı kokusu güzel fakat kendisi için aynı şeyi söyleyemicem yaktı geçti burnumu
Tamponu cıkartırken acıdı ama çok dayanılmcak bi acı değil.o an içinizden edeceğiniz küfürü ediyosunuz zaten sonrasında bitiyo
Nefes alabiliyorum şuan.tampon cok korktugum kadar değilmiş ama yinede acı yok diyenlere inanmayın

Perşembe akşamı alçı çıkacak bant yapıstırılacak bakalım
Ben tamponlar için gittiğimde 2 kız daha vardı onlarda memnundu yani doktor habire burun yapıyo

bildiğiniz bir dr varmı onumu önereceksınız ,
sebebnı ögrenebilirmiyim

Ataşehir Acıbadem'de Zerrin Boyacı var. Ben ona ameliyat oldum. 7 yaşında burnumu kırmıştım ve darbe nedeniyle bütün kıkırdaklarım tek tarafa toplanmıştı, kırılan kemiğim etime batmıştı ve yana kayma nedeniyle de nefes alamıyordum. Kapalı teknikle her şeyi toparladı, tamponlar çıktığında ağlayacaktım sevinçten. Bence bir görünün derim kendisi revizyon da yapıyor.

Evettttt bugün 8.günüm saat 5 bucuk gibi alçım çıktı.Dikişlerimin bir kısmı alındı.Diğer kısmı Pazartesi yine aynı saatlerde alınacak.
Kendi görüşlerim
küçük şirin burnum olmuş fakat önü çok çok çok çok şişik.adeta top gibi.doktor 1-2 aya şeklini göstermeye başlayacağını söyledi.kalın deriliyim.ameliyatım zor geçti.burnumn yanlarından yukarı doğruda dikişler mevcut.
Memnun muyum ?
Şuanda evet memnunum.Fotoğrafları atacağım zaten.Çok ucuz bir fiyata ameliyat oldugum için korkuyordum fakat iyikide yapmışım cesaret edip.Çokta para dökmeye gerek yok doktora güvenin yeter.
Memnun olmadığım nokta?
Burnumun ucunun dehşet şiş olması.Fakat sabırla beklemem gerekiyor.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Buradan her ay güncelleme yapmaya devam edeceğim herkese fikir olsun diye :)

ALÇIM ÇIKARKEN VE BANTLI HALİM.

AMELİYAT ÖNCESİ.

Cnm geçmiş olsun ama bence sen az su içiyorsun ben ameliyat olduğum gece uyuyamadıkça sabaha kasar gidip gelip su içmiştim günde en az 3 litre iç suya ev olarak iki bardak yeşil çay iç. Eğer erkenden ödem atıcılara başlamazsan senin bir seneyi bulur şişliğin. Şişlik inince güzel olacaksın belli geçmiş olsun tekrardan

canım ilk 3*4 gün çok zor su bile içtim diyebilirim.evet haklısın yarından itibaren yeşil çaya başlıyorum.ve bol bol su içiyorum her gün bu süre içerisinde 6 *7 kilo vermişim zaten eridim bittim ama her tarafım şiş ödemli

Odemler gidince burnun guzel olacak..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun benimde pazartesi ameliyatım var çok korkuyorum kötü sonuç alicam diye tedirginim ayrıca normal hayatına ne kadar surede döndün çalışıyorum çünkü benim için çok önemli ve memnun musun gerçekten hala kararsızım

11.gün dısarı cıkıp gezmiştim ama çok yormadım kendimi eve erken gitmeye çalıştım.şuan 16.günüm oldu fakat hala daha yorgun hissediyorum.görsellik olarak 8-9.gün sonra makyajla gayet iyiydim.ama bedenen sorarsan hala daha bitkin hissediyorum bu arada ağır işte çalışıyorum.
Burnum çok hassas.soğukta üşüyor.sızlıyor.burnu temizlemesi falan filan.şişliğin inmesini beklemek vs.
Hepsi ayrı dert vallahi
Sabırla bekliyorum bakalım
Herkes süreci farklı yaşıyor belki sen 5.gün işe bile dönersin bazıları 3.günden calısmaya baslıyor...
Benim süreç zorlu geçti.burnumun yanlarındada dikişler var ve onlarında geçmesini bekleyeceğim malesef sabırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…