- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
- Konu Sahibi gizlikiz22
-
Bu anlattıklarınızla insanları korkutmayın. Bence bu kadar acı verici birley değil ben 2. Günü regl oldum onun ağrısını çektim yinw de başka ağrı çekmedim ardından antibiyotikler kabız yaptı onun ağrısını çektim yine başka ağrı çekmedim Çok şükür ne morarma be şişme. Midem aşırı hassas ama kusmadım midem bulandı hemşire eve gidince şekersiz kahve iç dedi içtim bulamtı gitti bol bol su için bide narkoz atılıyor. Burnun önüne koyulan bandajım hiç değiştirilmedi gıdım kanamadı. Korkmayın korkunca daha çok şeyle karşılaşıyorsunuz. Anestezinin de acısı neymiş merak ettim. Sarhoş gibi olup uyuyorsun
Resimdekiler bilgisayarlamı yapıldı ?
Canım üzüldüm tabikide herkesin aynı geçmiyor ben deli gibi acıktım mesela doymadım Bana yemek yiyebildimn mi dediklerinde eskisinden çok yedim diyordum. Doktorun kimdi biraz ondan da kaynaklanıyor anestezi doktorunun bile verdiği doz önemli yoksa alt üst oluyorsun. Benim zor bi ameliyattı 4 bucuk saat sürdü ilk dedfa ameliyat oldum. Bünyem aşırı zayıf bide ona rağmen benimkisi kolay oldu ya ondan ötürü. Doktorundan hastanesine hemşiresine kadar önemli bu süreç.İnsanları ne korkutucam canım herkesin süreci farklıdır bunun bilincinde olmayan ameliyata cesaret etmesin zaten :)
Ben buradaki yorumlarla cesaret edip oldum şimdide kendi deneyimlerimi paylaşıyorum kötü geçiyor benim için bu süreç illa iyi mi geçmek zorunda ? Ben çok isterdim sanki kötü geçmesini.
Anestezinin canımı yakmasını bende anlayamadım çünkü daha önce 4 defa oldum ve bebek gibi uyumuştum.
Ameliyat sonrası baya kan kusmuşum doktor normal demiş ben pek hatırlayamıyorum ilk 2 gün su bile içmek midemi altüst etti şimdi ağzıma bir iki lokma giriyor ama o da zar zor.
Kısacası ben bu kadar zor olacağını bilsem ameliyat olmazdım.nefes problemim ve şekilden sorunum vardı.
Tek tesellim burnumun ve nefesimin düzelmiş olması.
Olursa çok iyi inşallahEvet burun tasarımı ameliyata girmeden önce.bakalım öyle mi olacak nasıl olacak benimde bir fikrim yok şuan :)
Canim cok gecmis olsun. Bende burun ameliyati oldum 3 ay olacak cok sukur cok rahat atlattim. Ameliyattan snra kusmadim morarma olmadi. 3. Gun goz altlarim hafif sarardi. Drumdan cok memnun kaldim. Cok ilgiliydi. Burnum asiri kemerli buyuk degildi ama ben boyle daha mutlu olacagimi dusundum ve yaptirdim. Tamponlar konusunda haklisin cok sıkıciydi. Agzimdan nefes almaktan dudaklarim yara olmus çatlamisti. Neyse ki atlattim. Umarim cok cok cabuk iyilesirsin memnun olursun burnundan :)Eki Görüntüle 2100194 Eki Görüntüle 2100193 Eki Görüntüle 2100192 Şuanda hastaneden yazıyorum.Öğlen 12 de ameliyata alındım 2 bucuk gibi odama geldim.Öncelikle kalın deriliyim.Burnumun ucu çok büyüktü ve hafif bir kemer vardı.asıl şikayetim ucunun geniş olması.
Ameliyathaneye alındım
Anestezi olurken canım cok yandı o 5 sn. İçerisinde o acıyı çekip bayıldım.
Daha önce midemden 4 işlem geçirdim sedasyon almıştım ama bu genel anestezi gerçekten çok farklıymış canım gerçekten çok yandı.
Uyandığımda odadaydım ve kan kustum çok fena narkozu attım. Tam olarak atamasamda.
Burnumdaki silikonlar canımı cok yakıyor düşünün sabah 6 da uyandım gece saat kaç hala uyuyamadım
Bu silikonlarla nasıl yasıcam birkaç gün hiç bilmiyorum.
Yemek yiyemiyorum cok az yedm hem canım istemedi hem midem bulanıyo hemde ağrım var
Su içerken midem bulanıyor cok
Ağrı kesici serum veriyorlar ama ben bi faydasını göremedim
Uyandıktan sonrada öyle sacmalamamısım zaten normal bilincim yerindeyd.
Dış etkenlere karşı iradeleyim
Şuan yolunda gitmeyen şey tamponların canımı çok yakması.
Ve burnunuzdan kesinlikle çokta şikayetçi değilseniz ve kalın derili isteniz ameliyst olmayın bence
Bunun acısını katlanılmaz bişi
Nerde yorum okuduyssm cok rahat atlatmıslar ama hiçte öyle değil
Dualarınızı bekliyorum çok ağrım var
Kac ay oldu ameliyati olali ? Burun icindeki dikialerim hala duruyor druma randevum biraz daha var ama merak ettim sizde durumlar nasil ? Ne zaman dustu yada dustu muKişiden kişiye değişiyor bunlar sanırım ben oldum gram acı agrı hissetmedim tek hissettigim ayıldıgımda sızlamaydı o da igneyle geçti tampon alınırken falan hic acım olmadı ama eger kırılmamıs olsa burnumu yaptırmazdm ameliyat degilde ameliyat sonrası cok zorr
bildiğiniz bir dr varmı onumu önereceksınız ,
sebebnı ögrenebilirmiyim
Cnm geçmiş olsun ama bence sen az su içiyorsun ben ameliyat olduğum gece uyuyamadıkça sabaha kasar gidip gelip su içmiştim günde en az 3 litre iç suya ev olarak iki bardak yeşil çay iç. Eğer erkenden ödem atıcılara başlamazsan senin bir seneyi bulur şişliğin. Şişlik inince güzel olacaksın belli geçmiş olsun tekrardanEvettttt bugün 8.günüm saat 5 bucuk gibi alçım çıktı.Dikişlerimin bir kısmı alındı.Diğer kısmı Pazartesi yine aynı saatlerde alınacak.
Kendi görüşlerim
küçük şirin burnum olmuş fakat önü çok çok çok çok şişik.adeta top gibi.doktor 1-2 aya şeklini göstermeye başlayacağını söyledi.kalın deriliyim.ameliyatım zor geçti.burnumn yanlarından yukarı doğruda dikişler mevcut.
Memnun muyum ?
Şuanda evet memnunum.Fotoğrafları atacağım zaten.Çok ucuz bir fiyata ameliyat oldugum için korkuyordum fakat iyikide yapmışım cesaret edip.Çokta para dökmeye gerek yok doktora güvenin yeter.
Memnun olmadığım nokta?
Burnumun ucunun dehşet şiş olması.Fakat sabırla beklemem gerekiyor.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Buradan her ay güncelleme yapmaya devam edeceğim herkese fikir olsun diye :)
Eki Görüntüle 2104738 Eki Görüntüle 2104739 Eki Görüntüle 2104740 ALÇIM ÇIKARKEN VE BANTLI HALİM.
Eki Görüntüle 2104741 Eki Görüntüle 2104743 Eki Görüntüle 2104744 AMELİYAT ÖNCESİ.
Cnm geçmiş olsun ama bence sen az su içiyorsun ben ameliyat olduğum gece uyuyamadıkça sabaha kasar gidip gelip su içmiştim günde en az 3 litre iç suya ev olarak iki bardak yeşil çay iç. Eğer erkenden ödem atıcılara başlamazsan senin bir seneyi bulur şişliğin. Şişlik inince güzel olacaksın belli geçmiş olsun tekrardan
Odemler gidince burnun guzel olacak..Evettttt bugün 8.günüm saat 5 bucuk gibi alçım çıktı.Dikişlerimin bir kısmı alındı.Diğer kısmı Pazartesi yine aynı saatlerde alınacak.
Kendi görüşlerim
küçük şirin burnum olmuş fakat önü çok çok çok çok şişik.adeta top gibi.doktor 1-2 aya şeklini göstermeye başlayacağını söyledi.kalın deriliyim.ameliyatım zor geçti.burnumn yanlarından yukarı doğruda dikişler mevcut.
Memnun muyum ?
Şuanda evet memnunum.Fotoğrafları atacağım zaten.Çok ucuz bir fiyata ameliyat oldugum için korkuyordum fakat iyikide yapmışım cesaret edip.Çokta para dökmeye gerek yok doktora güvenin yeter.
Memnun olmadığım nokta?
Burnumun ucunun dehşet şiş olması.Fakat sabırla beklemem gerekiyor.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Buradan her ay güncelleme yapmaya devam edeceğim herkese fikir olsun diye :)
Eki Görüntüle 2104738 Eki Görüntüle 2104739 Eki Görüntüle 2104740 ALÇIM ÇIKARKEN VE BANTLI HALİM.
Eki Görüntüle 2104741 Eki Görüntüle 2104743 Eki Görüntüle 2104744 AMELİYAT ÖNCESİ.
Şişti canım ilk cok kalkıktı hattaBurun ucun alçı cıkınca da şişmiydi sonra mı sisti
Canım öncelikle çok geçmiş olsun benimde pazartesi ameliyatım var çok korkuyorum kötü sonuç alicam diye tedirginim ayrıca normal hayatına ne kadar surede döndün çalışıyorum çünkü benim için çok önemli ve memnun musun gerçekten hala kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?