- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
İn
İnşallah tabiki kalmayız ama sorunsuz atlatalım da sürtünmeden bile korktum yani cok zormuş üzüldüm gece gece resmen
Tabiki olmaz herhalde ama sonuçta ilk üç ay önemli ya insan panik olabiliyorBurunlarımız emanet takılmadı ya ufak tefek şeylerle bişey olmaz bence
Şöyle rahat rahat burnumuzu silecegimiz günleri hasretle bekliyorumBurunda sürekli bı akıntı,doluluk hissiyatı var bence bu vucutta bı gıcıklanma yaratıyor,hapşırığa sebebiyet veriyor.
Ya ne kadar bilimsel oldu :)
Haklısın bende senin gibiyim.Tabiki olmaz herhalde ama sonuçta ilk üç ay önemli ya insan panik olabiliyor
Dikiş alınması evet en zor süreç kanamıştı biraz benim haklısın orda masaj yapmıştı doktorum bana da tesekkürler canımMerak etme bişey olmaz. Doktorum bugün burnuma yapmadığını bırakmadı. Eliye sıkıştırdı biseyler yaptı dikiş alırken burnumu tuttu filan. Demek ki bişey olmuyo o yüzden sürtünmeden bişey olacağını hiç sanmam korkma.
Bende valla:)))Şöyle rahat rahat burnumuzu silecegimiz günleri hasretle bekliyorum
Kaşlarım ve bıyıklarım şuan tabiri caizse balta girmemiş orman gibi:)))Kaş bıyık alıyormusunuz ?
Recep ivedik gibi geziyorum ya
Kaşı bir kaç gün sonra toparlamak için alırım biraz galiba ama bıyık kısmına bi süre daha elleyemem makas ya da küçük makineyle kısaltmayı deneyebilirsin bu arada benim burnum ilk günler akıntı yapıyodu hatta hep böyle peçeteylemi dolaşıcam diyodum ama şimdi içi kurudu baya kurulukta ayrı bi rahatsız ediyoKaş bıyık alıyormusunuz ?
Recep ivedik gibi geziyorum ya
Kaçıncı günün ?Kaşı bir kaç gün sonra toparlamak için alırım biraz galiba ama bıyık kısmına bi süre daha elleyemem makas ya da küçük makineyle kısaltmayı deneyebilirsin bu arada benim burnum ilk günler akıntı yapıyodu hatta hep böyle peçeteylemi dolaşıcam diyodum ama şimdi içi kurudu baya kurulukta ayrı bi rahatsız ediyo
7 sinde ameliyat olmuştum 14. Gün oluyo galibaKaçıncı günün ?
Kuruyken daha rahat bence :))
Benim 17. Gün7 sinde ameliyat olmuştum 14. Gün oluyo galiba
Gercekten güzel olmanın bedeli rezillikten geciyormuş sanırım :)) aynı durum bende de tam temizlenmemiş bir his doktor temizle krem sür dedi sürdüm suyu görünce bembeyaz aktı kremler nasıl bir burun olduysa emmiyorda yahuKaş bıyık felaket benim,cildim rezil durumda resmen kirden karardım:) Pamukla tonikle filan siliyorum ama çok nazik yaptığım icin yeterli gelmiyor. Normalde hergün banyo yapan birinin bundan mahrum kalması korkunç bişey. Annem sağolsun tam temizlenmese ds saçımı yıkıyor alnıma havlu tutuyorum, vücudumu da tedirgin bir şekilde yıkıyorum ama bu da yeterli gelmiyor. Dişimi bile hatur hutur fırcalayamadigim için pas gibi ağzım dilim.
Biz bu ameliyatı daha güzel olmak için olmadık mı,çirkinlikten öleceğim yahu :))
Senin kaç gün olmuştu ?Kaş bıyık felaket benim,cildim rezil durumda resmen kirden karardım:) Pamukla tonikle filan siliyorum ama çok nazik yaptığım icin yeterli gelmiyor. Normalde hergün banyo yapan birinin bundan mahrum kalması korkunç bişey. Annem sağolsun tam temizlenmese ds saçımı yıkıyor alnıma havlu tutuyorum, vücudumu da tedirgin bir şekilde yıkıyorum ama bu da yeterli gelmiyor. Dişimi bile hatur hutur fırcalayamadigim için pas gibi ağzım dilim.
Biz bu ameliyatı daha güzel olmak için olmadık mı,çirkinlikten öleceğim yahu :))
Senin kaç gün olmuştu ?
Alçın çıkmadı mı ?
Hala yasak mı kendin duş alman ?
Benim alçı çıkıp bant takıldıktan sonra banyo serbestti ?Alçim çıktı hemen bant takıldı 4 gün bant kaldı, doktor banyo yok su değmesin demişti. Bugün bi heves gittim bantlarım çıkacak oh banyo yapıcam diye. Doktor bantları söktü başka bant yapıştırdı bi 4 gün de bunlar kalacak. Yani kaldım öyle pis pis(
Aaa iki kere bant taktı yani benim bir kere taktı sonra cıkmıştı gerci şuan bantlı olmasını isterdi bendeAlçim çıktı hemen bant takıldı 4 gün bant kaldı, doktor banyo yok su değmesin demişti. Bugün bi heves gittim bantlarım çıkacak oh banyo yapıcam diye. Doktor bantları söktü başka bant yapıştırdı bi 4 gün de bunlar kalacak. Yani kaldım öyle pis pis(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?