Kaşıntı ayni zamanda iylesme belirtisiymis kan dolaşımı artıyormus biraz önce arkadaşım söyledi. İyi bişey yani:)Bisey olacağını sanmıyorum korkma darbe degil sonuçta. Benim de fena kaşınıyor bantları söküp atıp hatur hutur kaşıyasım var. Hem kaşıntı hem de uyuşukluk gibi bi his var. Burnum ve dudak üstüm sanki benim değil yaa
Ne kadar çok sıkıldım bu durumlardan,eski halimi özlüyorum resmen: (
Ne zaman rahata erecegiz acaba
Bir de ben uyurken bir yöntem buldum elimin filan uykuda burnuma gelmemesi için :) Sırt üstü hafif dik şekilde yatıyorum ve kollarımı arkaya doğru altıma alıyorum biraz uyuşuyo ama en azından burnumu korumuş oluyorum
Aaaa çok geçmiş olsun bana doktor kulak çubuğuyla temizleyebilirsin dedi biraz ucundan kulak cubuğunu kullanıyorum bunu okuyunca cok sasırdım bepanteni onla sürüyorumkızlar sakın ama sakın burnunuzun içine kulak çöpü vs hiç bişi sokmayın.. ben kulak çöpüyle temizlerken estetiğimin 25. gününde enfeksiyon kaptım. Doktorum içten kesik atıp iltihabı temizledi ve antibiyotik iğne vee ilaç verdi.Allaha şükürler olsun ki indi şimdi şişiklik. İçten halen iltihaplı ve yaralar var. Oda zamanla geçicek inşallah. Şimdi korkudan dokunamıyorum bile burnumaama dediğim gibi lütfen burnunuzun için en az 2 ay bişey sokarak temizlemeyin. bırakın sümükler istediği gibi gözüksün ucundan. yaşayacağınız stresin yanında hiç birşey
maalesef benim kulak çöpünden oldu. siz yine de dikkatli olun. her bünye aynı olmuyor demekAaaa çok geçmiş olsun bana doktor kulak çubuğuyla temizleyebilirsin dedi biraz ucundan kulak cubuğunu kullanıyorum bunu okuyunca cok sasırdım bepanteni onla sürüyorum
Çok geçmiş olsun,bende kulak temizleme çubuğunu sık kullaniyorum kremi onunla sürüyorumkızlar sakın ama sakın burnunuzun içine kulak çöpü vs hiç bişi sokmayın.. ben kulak çöpüyle temizlerken estetiğimin 25. gününde enfeksiyon kaptım. Doktorum içten kesik atıp iltihabı temizledi ve antibiyotik iğne vee ilaç verdi.Allaha şükürler olsun ki indi şimdi şişiklik. İçten halen iltihaplı ve yaralar var. Oda zamanla geçicek inşallah. Şimdi korkudan dokunamıyorum bile burnumaama dediğim gibi lütfen burnunuzun için en az 2 ay bişey sokarak temizlemeyin. bırakın sümükler istediği gibi gözüksün ucundan. yaşayacağınız stresin yanında hiç birşey
ben kremi burnumun giriş kısmına sürüyorum sonra nefes alarak içeri çekiyorum.o yaşadıklarımdan sonra dokunmaya korkuyorum :/ hatta durun foto ekliyim ne kadar kötü olduğunu görünÇok geçmiş olsun,bende kulak temizleme çubuğunu sık kullaniyorum kremi onunla sürüyorumama nasıl olcak kulak çubuğu olmadan,kremi oralara nasıl yedircez
Kaçıncı günün ? İltihap almış halimi bayagı kötüymüş,ben kremi burnumun giriş kısmına sürüyorum sonra nefes alarak içeri çekiyorum.o yaşadıklarımdan sonra dokunmaya korkuyorum :/ hatta durun foto ekliyim ne kadar kötü olduğunu görün
Cok gecmiş olsun çabuk toparlar inşallah bende sadece girişe sürüyorum içi şiş zaten giremem de tekrar acil şifalarben kremi burnumun giriş kısmına sürüyorum sonra nefes alarak içeri çekiyorum.o yaşadıklarımdan sonra dokunmaya korkuyorum :/ hatta durun foto ekliyim ne kadar kötü olduğunu görün
çok tşk ederim. şuan 32. gündeyim. 25. günde bu şekilde şişti. şimdi indi çok şükür iyi :/ içi halen iltihaplı ama oda geçicektirKaçıncı günün ? İltihap almış halimi bayagı kötüymüş,İnşallah tekrarı olmaz
teşekkür edeerim. dikkatli olmakta fayda var ne olur ne olmazCok gecmiş olsun çabuk toparlar inşallah bende sadece girişe sürüyorum içi şiş zaten giremem de tekrar acil şifalar
Tekrardan geçmiş olsunben kremi burnumun giriş kısmına sürüyorum sonra nefes alarak içeri çekiyorum.o yaşadıklarımdan sonra dokunmaya korkuyorum :/ hatta durun foto ekliyim ne kadar kötü olduğunu görün
Geçiyor olmasına sevindim.çok tşk ederim. şuan 32. gündeyim. 25. günde bu şekilde şişti. şimdi indi çok şükür iyi :/ içi halen iltihaplı ama oda geçicektir
Merhaba, benim de alçılar çıktı bantlar var burnumdan ve doktor hala sakın burnuna dokunma dedi baya kan pıhtılaştı var ama dokunamuyorum bileniyorum benim doktorum mu abartıyor ama bantlar çıkana kadar tıkalı kalacak burnumAaaa çok geçmiş olsun bana doktor kulak çubuğuyla temizleyebilirsin dedi biraz ucundan kulak cubuğunu kullanıyorum bunu okuyunca cok sasırdım bepanteni onla sürüyorum
Merhaba Peki bantlıyken doktorunuz içini tuzlu su ile ya da başka ilaç tarzı falanla temizleyin dedi mi ben bantlıyken günde 6 kere tuzlu su yapıyordum yumuşatıyor.tabiki dokunmayın şiş olduğundan acır ama ben kuruduğu için girişine krem sürüyorum dikiş yerleri için de iyi geliyor hemMerhaba, benim de alçılar çıktı bantlar var burnumdan ve doktor hala sakın burnuna dokunma dedi baya kan pıhtılaştı var ama dokunamuyorum bileniyorum benim doktorum mu abartıyor ama bantlar çıkana kadar tıkalı kalacak burnum
Dikiş yerleriniz dışta ve burnun kenarlarında mı kremi günde kaç kez sürüyosunuz doktor reçeteye günde bi kez yazdığı için bi kez sürüyorum ben ama sanki az geliyo çünkü kaşınıyo baya o kısımlarMerhaba Peki bantlıyken doktorunuz içini tuzlu su ile ya da başka ilaç tarzı falanla temizleyin dedi mi ben bantlıyken günde 6 kere tuzlu su yapıyordum yumuşatıyor.tabiki dokunmayın şiş olduğundan acır ama ben kuruduğu için girişine krem sürüyorum dikiş yerleri için de iyi geliyor hem
İlk zamanlar zaten doktorum dikişler varken temiz olsun demişti oksijenli su ya da bepantenle temizle dedi diye sürmüştüm bol bol bandajlıyken dikişler cıkınca da içi cok kuruduğu için bepanten sürebilirsin dedi çünkü bir ay olmasına ragmen dikiş izleri var az cok e bepanten zarar vermez sonuçta yaralara yumuşatıyor ama artık sadece gece krem sürüyorumDikiş yerleriniz dışta ve burnun kenarlarında mı kremi günde kaç kez sürüyosunuz doktor reçeteye günde bi kez yazdığı için bi kez sürüyorum ben ama sanki az geliyo çünkü kaşınıyo baya o kısımlar
Evet,hergun değişiyor sanki :) yavaş yavaş şişleri iniyor,orantısız indiği için hergun farklı bir burunla uyaniyoruz :))))Kızlar sizinde burnunuz şekil degiştiriyo mu
Bi bakıyorum güzel geliyor,
Bi diyorum yamuk gibi,
Bi delikler eşit degil sanki,
Bi bakıyorum aynı duruyor
Öylemi dersin biraz moralim bozuluyor :/Evet,hergun değişiyor sanki :) yavaş yavaş şişleri iniyor,orantısız indiği için hergun farklı bir burunla uyaniyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?