Benimde öyle biri yukarda biri aşağıda gibi. İnsllah kafayı yemeden düzelir hepsi:))Ya Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyi
Kafayı yememek elde değilBenimde öyle biri yukarda biri aşağıda gibi. İnsllah kafayı yemeden düzelir hepsi:))
Bugün var gibi bende,Kızlar burnunuzun kemiğinde sıkışma baskı ve tıkanma gibi hisler var mı? Hergün bişey çıkarıyor bu burun bana: )
Bende de öyle sanki 18. GünümYa Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyi
İnşallah ya ikinci kez ameliyatı gözüm kesmiyoBende de öyle sanki 18. Günüm
İnşallah şişlerdendir.
Bugün var gibi bende,
Ve bi taraftan afedersiniz hafif sümüklü kan geliyor.
Bende düsünmüyorum,İnşallah ya ikinci kez ameliyatı gözüm kesmiyo
Demek ki burunlarımızin yeni oyunu bu:)
Sümüklü kan gelmesi de içerdeki yaralar filan artık tamamen dışarı mı atıyor kendini ondan olabilir belki de.
Evet ya burda herkes tecrübesini yazmasa düşünmekten kafayı yerdik :)Kızlar ben ameliyatın boyle bı süreç olduğunu hiç bilmiyordum ya, aşşırı sabır ve sağlam bir psikoloji istiyormuş. Ben biraz hafife almıştım. Olurum kurtulurum biter diye düşünüyodum ama asıl süreç sonrasınıymış. Umarim bundan sonra hepimiz çoook memnun kalırız burnuşlarımızdan:)
Bu arada sizde iyiki varsiniz,birbirimizin halinden anlayıp,dertleşiyoruz. Çok iyi oluyor:):)
Bende böyle bi süreç beklemiyordum,Kızlar ben ameliyatın boyle bı süreç olduğunu hiç bilmiyordum ya, aşşırı sabır ve sağlam bir psikoloji istiyormuş. Ben biraz hafife almıştım. Olurum kurtulurum biter diye düşünüyodum ama asıl süreç sonrasınıymış. Umarim bundan sonra hepimiz çoook memnun kalırız burnuşlarımızdan:)
Bu arada sizde iyiki varsiniz,birbirimizin halinden anlayıp,dertleşiyoruz. Çok iyi oluyor:):)
Bende düsünmüyorum,
İnşallah o duruma gelmez :)
İnşallah ödemlerle alakalıdır da
Pozitif durduguma bakma, saat başı gidip bi degişiklik varmı diye bakıyorum :))Aynen ben de ödem diyorum daha farklı bişey düşündüğümde farklı farklı şeyler hissediyorum burnumda o yüzden olumlu düşünmek istiyorum artık: ) Bakalım kaç gün sürecek bu olumlu düşünme taktiğim:) Sen de öyle düşün..Gerçi sen bana göre daha pozitifsin
Aynen ben de okumuştum sabır gerektiren bir sürec olduğunu ama bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum doğrusu.Bilseydim bir daha düşünür öyle olurdum :))inşallah hepimiz mutlu oluruz bu sıkıntılardan sonra evet bu konuda destekçi olmak anlayan birilerinin olması çok önemli yaşayan bilir çünküKızlar ben ameliyatın boyle bı süreç olduğunu hiç bilmiyordum ya, aşşırı sabır ve sağlam bir psikoloji istiyormuş. Ben biraz hafife almıştım. Olurum kurtulurum biter diye düşünüyodum ama asıl süreç sonrasınıymış. Umarim bundan sonra hepimiz çoook memnun kalırız burnuşlarımızdan:)
Evet bende de oluyor ama son birkaç gündür değişik bir şekilde uyuyorum. Nasıl anlatsam böyle vücudumu biraz yana çeviriyorum kafam dik duruyor. Geceleri de öyle uyuyrm. Artik kendimi nasıl şartladıysam o kafa yana gitmiyor hiç:)Bu arada düz yatmaktan boyun ve kolumda agrı oluyor sizde varmı ?
Benim bir hafta yatmaktan kolum uyuşuyordu artık yatmıyorum ama hala gece yatınca kaslarım zayıfladığından mı ne uyuşuyor hafifBu arada düz yatmaktan boyun ve kolumda agrı oluyor sizde varmı ?
Kızlar ben ameliyatın boyle bı süreç olduğunu hiç bilmiyordum ya, aşşırı sabır ve sağlam bir psikoloji istiyormuş. Ben biraz hafife almıştım. Olurum kurtulurum biter diye düşünüyodum ama asıl süreç sonrasınıymış. Umarim bundan sonra hepimiz çoook memnun kalırız burnuşlarımızdan:)
Çok içten bi şekilde amiiin diyorum:)))İnşallah şöyle güzel burunlarla saga sola yayıla yayıla uyudugumuz günlerde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?