Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Kızlar ben ameliyatın boyle bı süreç olduğunu hiç bilmiyordum ya, aşşırı sabır ve sağlam bir psikoloji istiyormuş. Ben biraz hafife almıştım. Olurum kurtulurum biter diye düşünüyodum ama asıl süreç sonrasınıymış. Umarim bundan sonra hepimiz çoook memnun kalırız burnuşlarımızdan:)
Bu arada sizde iyiki varsiniz,birbirimizin halinden anlayıp,dertleşiyoruz. Çok iyi oluyor:):)

Evet ya burda herkes tecrübesini yazmasa düşünmekten kafayı yerdik :)

Bende böyle bi süreç beklemiyordum,
Eskiyi söküp yeniyi takcaklar bitti gitti
Ama nerdeee..
Gerçekten fikir alışverişleri iyi oluyor

Bende düsünmüyorum,
İnşallah o duruma gelmez :)

İnşallah ödemlerle alakalıdır da

Aynen ben de ödem diyorum daha farklı bişey düşündüğümde farklı farklı şeyler hissediyorum burnumda o yüzden olumlu düşünmek istiyorum artık: ) Bakalım kaç gün sürecek bu olumlu düşünme taktiğim:) Sen de öyle düşün..Gerçi sen bana göre daha pozitifsin

Pozitif durduguma bakma, saat başı gidip bi degişiklik varmı diye bakıyorum :))

Aynen ben de okumuştum sabır gerektiren bir sürec olduğunu ama bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum doğrusu.Bilseydim bir daha düşünür öyle olurdum :))inşallah hepimiz mutlu oluruz bu sıkıntılardan sonra evet bu konuda destekçi olmak anlayan birilerinin olması çok önemli yaşayan bilir çünkü

Bu arada düz yatmaktan boyun ve kolumda agrı oluyor sizde varmı ?
Evet bende de oluyor ama son birkaç gündür değişik bir şekilde uyuyorum. Nasıl anlatsam böyle vücudumu biraz yana çeviriyorum kafam dik duruyor. Geceleri de öyle uyuyrm. Artik kendimi nasıl şartladıysam o kafa yana gitmiyor hiç:)

Kesinlikle ben de bu kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu tahmin edemedim. Diyordum ki 10 günde eskisi gibi olacağım,hooop normal şekilde devam edicem yaşantıma. Ama nerdee resmen psikolojim bozuldu,artık güzel bir burnu geçtim nefes sağlığımı kaybetme korkuları yedi bitirdi beni. Burnumda hergün farklı bişey hissediyorum ve moralim yerlerde geziyo. Pişman olmama ramak kaldı.
Ama gercekten iyiki sizler varsınız yoksa daha sancılı geçerdi bence bu süreç çünkü eşekten düşenin halinden eşekten düşer anlar hesabı bizimki :) Ve umarım çok kısa zaman sonra bu günleri unutup güzel burunlarımizi konuşuruz: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…