Hiç moralini bozma canım, yavaş yavaş eşitlencek sisler. Ozaman net yorum yapabilcezÖylemi dersin biraz moralim bozuluyor :/
İnşallahHiç moralini bozma canım, yavaş yavaş eşitlencek sisler. Ozaman net yorum yapabilcez
Evet dikişler can yakıyor,benimde çook acımıştı. Mecbur katlanıyo ama insan :)Kızlar,ben de bugün dr.a gittim dikişlerim alındı. Aman allahım o neydi öyle gözlerimden yaşlar geldi sırılsıklam oldu yanaklarım. Hele doktor masaj yaptı burnuma felaket acıdıBantlarımı da çıkardı ama tekrar bant yapıştırdı. 3 gün daha bantlı kalacak. Aslında bantlı hali işime geliyor çünkü şişmeye fırsat bulamasın burun ve bantlı burun dışarıya karşı da bir koruma kalkanı oluşturuyor :)
Evet dikişler can yakıyor,benimde çook acımıştı. Mecbur katlanıyo ama insan :)
Bant konusunda da demekki öyle gerekiyormuş canım senin için en iyisini doktorun bilir, sadece gormek icin birkaç gün daha sabır gerekicek :)
Masaj da da ne kadar acıdığını tahmin edebiliyorum,doktorum bana masaj vermemişti ama alciyi çıkarırken dokunmuştu o dokunma bile canımı çok yakmışti. Masajı düşünemiyorum. Şuan kendin yaparken de acı var mı peki
Ne zor dönemmiş gercekten ya arkadaslar okudukça aklıma geliyor biraz önce kapının eşiğini hafif değdi burnum korktum birsey olacak diye böyle bir psikoloji olamaz
İnşallah tabiki kalmayız ama sorunsuz atlatalım da sürtünmeden bile korktum yani cok zormuş üzüldüm gece gece resmenZor ki ne zor..Hele pimpirikli birinin vay halineEski normal halime bir an önce dönmek istiyorum.Diken üstünde olmak,herseyden bişey bulmak,sürekli burna kanalize olmak çok yıpratıcı bir süreçmiş. 12 gündür tüm enerjim burnumda başka bişey düşünemiyorum. Neyse elbet bu günler geçecek,hep bu şekilde kalmayacağız öyle düşünelim: )
Evet bende de oluyor,tamamen normal sanırım bunlar. Doktor bana alerji hapı vermisti bu tarz durumlar için ama o da çok uyku yapıyor diye kullanamıyorumbugün nezle gibi akıyo burnum bi hapşırık var gıcıklanıyo burun sizdede oluyormu ?
Ben dün gece uyku sersemi halimle burnumu kaşıdım ve bunu nerdeyse her gece yapiyorum,mani olamıyorum. Bugün doktoruma mesaj attım. Darbe gelmediği sürece sorun yok dedi :)İn
İnşallah tabiki kalmayız ama sorunsuz atlatalım da sürtünmeden bile korktum yani cok zormuş üzüldüm gece gece resmen
Yaa değil mi bana da doktorum darbe alma sıkıntı olmaz dedi sürtmeden birsey olmaz sanırım canım olsa zaten agrı sızı yapardı tesekkürler rahatladım biraz işte korkuyor insan maalesef kiBen dün gece uyku sersemi halimle burnumu kaşıdım ve bunu nerdeyse her gece yapiyorum,mani olamıyorum. Bugün doktoruma mesaj attım. Darbe gelmediği sürece sorun yok dedi :)
bugün nezle gibi akıyo burnum bi hapşırık var gıcıklanıyo burun sizdede oluyormu ?
Benim hapşırma ve sümkürmede sıkıntı yok izin verdi doktorda niye oluo diye merak ediyorum.Evet bende de oluyor,tamamen normal sanırım bunlar. Doktor bana alerji hapı vermisti bu tarz durumlar için ama o da çok uyku yapıyor diye kullanamıyorum
Evet canım bişey olsa çok ağrı yapardı vücut sinyal verirdi. Şu birkaç ay geçsin insllah korkacak hiçbisey kalmıcak. Sislerimizin çoğu inmiş olcak hassasiyet geçicek,rahatlicaz :)Yaa değil mi bana da doktorum darbe alma sıkıntı olmaz dedi sürtmeden birsey olmaz sanırım canım olsa zaten agrı sızı yapardı tesekkürler rahatladım biraz işte korkuyor insan maalesef ki
Sürekli burnumun resmini çekiyorum,Evet bana da aynısı oldu dün. Bakalım daha ne oyunlar oynayacak burunlarımız bize:)
Aynen canım iki ay daha geçse rahatlarız biraz inşallah çok tesekkürler rahatladım birazEvet canım bişey olsa çok ağrı yapardı vücut sinyal verirdi. Şu birkaç ay geçsin insllah korkacak hiçbisey kalmıcak. Sislerimizin çoğu inmiş olcak hassasiyet geçicek,rahatlicaz :)
Burunda sürekli bı akıntı,doluluk hissiyatı var bence bu vucutta bı gıcıklanma yaratıyor,hapşırığa sebebiyet veriyor.Benim hapşırma ve sümkürmede sıkıntı yok izin verdi doktorda niye oluo diye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?