Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Bana da bant takılmadı,ama benim burnum hassas çok değerli yorum. Bişey olcak diye korkuyorum

Kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar:) Size bişey sormak istiyorum. Son 4-5 gündür burun derim kabuk kabuk soyuluyor gibi ama kupkuru ve sert bı vaziyette . Aşırı derecede de kaşıntı yapıyor. Sizdede böyle mi?

İyi bayramlar kızlar:) benim bugün 14. Günüm üzerindeki bantları az önce çıkardım ama burnum baya şiş bilhassa sol taraf daha şiş sanki normal değil mi bu? Ne zaman iner sizce (

Benim
benim şuan kaşıntı ve hassasiyet Yok canım bilemedim o yüzden ama nemlendirici falan sür istersen iyi gelir belki rahatlatır biraz

İyi bayramlar kızlar:) benim bugün 14. Günüm üzerindeki bantları az önce çıkardım ama burnum baya şiş bilhassa sol taraf daha şiş sanki normal değil mi bu? Ne zaman iner sizce (
Çok normal canım, şişlikler orantısız şuan. Yavaş yavaş incekler. Benimde sol taraf daha şiş. Bir ayı dolduralım inşallah daha da incek. Bir yerde okumuştum ilk ayda şişlerin yüzde 50 si iniyor diye

Senin nasıl peki canım her geçen gün indiğini hissediyor musun ? Yüzüme göre büyük duruyor şuan dışarı da çıkamıyorum

Kızlar burnunuzun kemiğinde sıkışma baskı ve tıkanma gibi hisler var mı? Hergün bişey çıkarıyor bu burun bana: )

O kaşıntı hassasiyet olması normal çünkü burun havasız kaldı ve en nihayetinde ameliyat esnasında deri de zedelendi o yüzden kendine gelene kadar bu sıkıntılar olacak gibi duruyo, beklicez düzelmesini başka çaremiz yok

Ve bakımını yavaş yavaş yapabilirsin dedi doktorum bana. İyi bir nemlendirici yüz yikama jeli ve kremi al. Hafif hafif aşağıdan yukarıya doğru yıka ve kremini sür zamanla düzelir.

Kızlar burnunuzun kemiğinde sıkışma baskı ve tıkanma gibi hisler var mı? Hergün bişey çıkarıyor bu burun bana: )

Ben de onlar Yok da canım benim de yüzüme göre çok büyük duruyor o sıkıntı var :) ama senin ki gün geçtikçe geçer gibi geliyor bana daha erken ya normal bence

Ben de onlar Yok da canım benim de yüzüme göre çok büyük duruyor o sıkıntı var :) ama senin ki gün geçtikçe geçer gibi geliyor bana daha erken ya normal bence

O şislikler inecek muhakkak, ben ödemler için maydanoz kürü tüketiyorum doktorum söyledi. Doktoruna sorup sen de yapabilirsin.
Ve kafayı sıyırcam artık,tüm algım burnumda olduğu için mi en ufak biseyi bile hissediyorum acaba anlamadım ki. Burnumun şeklini unuttum gitti normal kullanabileceğim bir burun istiyorum artık

Senin nasıl peki canım her geçen gün indiğini hissediyor musun ? Yüzüme göre büyük duruyor şuan dışarı da çıkamıyorum
İndiğini hissediyorum ama öyle aman aman bi inme yok,hergun yavaş yavaş iniyor. Ama inmesine ragmen benimkinin de büyük olduğunu dusunuyorum. Şöyle bir ay daha dayansak çok iyi olcaz

Sıkışma baskı yokta bazen tıkanma oluyor. O da zaten burun damlası ile aciliyor. Bence bunlar çoook normal. Zamanla duzelcek hepsi. Ama şikayetlerin devam ederse bence doktoruna bı danış canim

İndiğini hissediyorum ama öyle aman aman bi inme yok,hergun yavaş yavaş iniyor. Ama inmesine ragmen benimkinin de büyük olduğunu dusunuyorum. Şöyle bir ay daha dayansak çok iyi olcaz
Evt sabretsek olacak da işte bu halde de pek insan içine çıkılmıyor ya ne zormuş valla umarım kısa zamanda iner hepimizin

Evt sabretsek olacak da işte bu halde de pek insan içine çıkılmıyor ya ne zormuş valla umarım kısa zamanda iner hepimizin
Bende öyleyim valla hep evdeyim yaa dediğin gibi çıkılmıyo,düzelsem de şöyle evlere şenlik bı makyaj yapsam diye iple çekiyorum:)

İyi bayramlar arkadaslar.Bir ay geçti ama benimde bazen iniyor bazen yine şişiyor nedense eskisi gibi sık sık bakmıyorum tabi ama tıkalı ve ağırlık hissediyorum bir rahat nefes almayı iple cekiyorum cidden artık.

Ya Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyi

Ya Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyi
senin daha cok yeni ama normal böyle seyler benim bile şişliklerim aynı değil maalesef uzun süreçli bir iyileşme bu sabır gerek zor olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…