Bana da bant takılmadı,ama benim burnum hassas çok değerli yorum. Bişey olcak diye korkuyorumBana alçıdan sonra hiç bant takmadı doktor sadece bana değil diğer hastalarına da takmıyo diye biliyorum bi de burnum o kadar hassas değil şuan yani dokunuyorum ben zaten masaj vermişti doktor masajı yapınca daha iyi hissediyorum
benim şuan kaşıntı ve hassasiyet Yok canım bilemedim o yüzden ama nemlendirici falan sür istersen iyi gelir belki rahatlatır birazKızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar:) Size bişey sormak istiyorum. Son 4-5 gündür burun derim kabuk kabuk soyuluyor gibi ama kupkuru ve sert bı vaziyette . Aşırı derecede de kaşıntı yapıyor. Sizdede böyle mi?
Çok normal canım, şişlikler orantısız şuan. Yavaş yavaş incekler. Benimde sol taraf daha şiş. Bir ayı dolduralım inşallah daha da incek. Bir yerde okumuştum ilk ayda şişlerin yüzde 50 si iniyor diyeİyi bayramlar kızlar:) benim bugün 14. Günüm üzerindeki bantları az önce çıkardım ama burnum baya şiş bilhassa sol taraf daha şiş sanki normal değil mi bu? Ne zaman iner sizce(
Senin nasıl peki canım her geçen gün indiğini hissediyor musun ? Yüzüme göre büyük duruyor şuan dışarı da çıkamıyorumÇok normal canım, şişlikler orantısız şuan. Yavaş yavaş incekler. Benimde sol taraf daha şiş. Bir ayı dolduralım inşallah daha da incek. Bir yerde okumuştum ilk ayda şişlerin yüzde 50 si iniyor diye
Kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar:) Size bişey sormak istiyorum. Son 4-5 gündür burun derim kabuk kabuk soyuluyor gibi ama kupkuru ve sert bı vaziyette . Aşırı derecede de kaşıntı yapıyor. Sizdede böyle mi?
Kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar:) Size bişey sormak istiyorum. Son 4-5 gündür burun derim kabuk kabuk soyuluyor gibi ama kupkuru ve sert bı vaziyette . Aşırı derecede de kaşıntı yapıyor. Sizdede böyle mi?
Ben de onlar Yok da canım benim de yüzüme göre çok büyük duruyor o sıkıntı var :) ama senin ki gün geçtikçe geçer gibi geliyor bana daha erken ya normal benceKızlar burnunuzun kemiğinde sıkışma baskı ve tıkanma gibi hisler var mı? Hergün bişey çıkarıyor bu burun bana: )
Ben de onlar Yok da canım benim de yüzüme göre çok büyük duruyor o sıkıntı var :) ama senin ki gün geçtikçe geçer gibi geliyor bana daha erken ya normal bence
İndiğini hissediyorum ama öyle aman aman bi inme yok,hergun yavaş yavaş iniyor. Ama inmesine ragmen benimkinin de büyük olduğunu dusunuyorum. Şöyle bir ay daha dayansak çok iyi olcazSenin nasıl peki canım her geçen gün indiğini hissediyor musun ? Yüzüme göre büyük duruyor şuan dışarı da çıkamıyorum
Tamamdır canım teşekkür ederim bilgiler için :)Ve bakımını yavaş yavaş yapabilirsin dedi doktorum bana. İyi bir nemlendirici yüz yikama jeli ve kremi al. Hafif hafif aşağıdan yukarıya doğru yıka ve kremini sür zamanla düzelir.
Sıkışma baskı yokta bazen tıkanma oluyor. O da zaten burun damlası ile aciliyor. Bence bunlar çoook normal. Zamanla duzelcek hepsi. Ama şikayetlerin devam ederse bence doktoruna bı danış canimKızlar burnunuzun kemiğinde sıkışma baskı ve tıkanma gibi hisler var mı? Hergün bişey çıkarıyor bu burun bana: )
Evt sabretsek olacak da işte bu halde de pek insan içine çıkılmıyor ya ne zormuş valla umarım kısa zamanda iner hepimizinİndiğini hissediyorum ama öyle aman aman bi inme yok,hergun yavaş yavaş iniyor. Ama inmesine ragmen benimkinin de büyük olduğunu dusunuyorum. Şöyle bir ay daha dayansak çok iyi olcaz
Bende öyleyim valla hep evdeyim yaa dediğin gibi çıkılmıyo,düzelsem de şöyle evlere şenlik bı makyaj yapsam diye iple çekiyorum:)Evt sabretsek olacak da işte bu halde de pek insan içine çıkılmıyor ya ne zormuş valla umarım kısa zamanda iner hepimizin
Ya Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyiİyi bayramlar arkadaslar.Bir ay geçti ama benimde bazen iniyor bazen yine şişiyor nedense eskisi gibi sık sık bakmıyorum tabi ama tıkalı ve ağırlık hissediyorum bir rahat nefes almayı iple cekiyorum cidden artık.
senin daha cok yeni ama normal böyle seyler benim bile şişliklerim aynı değil maalesef uzun süreçli bir iyileşme bu sabır gerek zor olsadaYa Benimde 8. Günüm ve burun delikleri biri büyük biri küçük sanki burnumun bi kenarı daha yuksrda biri aşağıda kafayı yemezsek iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?