Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Benim kalın deriliydi o yüzden sanırım :)
Malesef Benim ki de kalın derili ve genişti şu an yüzüme bakasım gelmiyor bi garip hissediyorum
Sizce düzelir mi Ya

Eklentiler

• F65D83EF-F1B0-4423-B044-5791408CDED5.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 126
  • A85321FC-2845-4F53-986F-22AA16351736.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 132
Malesef Benim ki de kalın derili ve genişti şu an yüzüme bakasım gelmiyor bi garip hissediyorum
Sizce düzelir mi Ya
Bende seninle aynı durumdayım,
Hatta sanki hala eski burnum gibi geliyor ama inince belli olur işte biraz sabretmemiz lazım.
Güzel olmuş burnun inince dahada güzel olur inşallah

Eki Görüntüle 2181644 Arkadaşlar 14. Günüm şişlik var burnumda daha ama öncesi sonrası halini sizinle paylaşmak istedim :)
Bence çok güzel ve doğal olmuş. İnce derili olsa da bir miktar şişlik vardır. İnince kavisi,şekli vs. Daha çok belli olur. Güle güle kullan yeni burnuşunu:)))

Bence çok güzel ve doğal olmuş. İnce derili olsa da bir miktar şişlik vardır. İnince kavisi,şekli vs. Daha çok belli olur. Güle güle kullan yeni burnuşunu:)))
Çok teşekkür ederim canım ya sağol valla hafif kavisli gibiydi ilk çektiği resim şimdi böyle düz olunca da biraz üzüldüm ama inşallah dediğin gibi kavisi yerine gelir şişi inince

Sizce düzelir mi Ya
Bence yüz şekline uyumlu , doğal ,güzel bir burun olmuş. Birkaç ay içinde şişlerin çoğunluğu iner şekli iyice belli olur . Bende hafif kalın deriliymişim,şişim uç kısımlarda var. Doktor sabredeceğiz dedim,bakalım:)

Çok teşekkür ederim canım ya sağol valla hafif kavisli gibiydi ilk çektiği resim şimdi böyle düz olunca da biraz üzüldüm ama inşallah dediğin gibi kavisi yerine gelir şişi inince
Bence de çok güzel olmuş bende düz seviyorum ama benimki de kavisli olmuş insan ne istemezse o oluyo galiba

Gelir,hatta daha da kavislenmesin istersin. Benim kardeşim de oldu ameliyat,süreçte yanında değildim ama fotograflarda görüyorum,o da ince deriliydi,şuan 3. Ayında ve ilk günlerle arasında dağlar kadar fark var. Ucu inceldi,kavisi belirginleşti,kanatlar ve delikler orantılı oldu

Ya sanatçıları çok merak ediyorum biz bi burunla aylardır psikolojik çökerken onlar her yerini yaptırıyor nasıl dayanıyor ilginç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…