- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
- 98
Ayyy canım valla moralimi düzelttin ya çok sağol bugün çıkarttım bantları aynaya 1 milyon kere baktım sanırım :)Gelir,hatta daha da kavislenmesin istersin. Benim kardeşim de oldu ameliyat,süreçte yanında değildim ama fotograflarda görüyorum,o da ince deriliydi,şuan 3. Ayında ve ilk günlerle arasında dağlar kadar fark var. Ucu inceldi,kavisi belirginleşti,kanatlar ve delikler orantılı oldu
Onu bende hep düşünüp duruyorum nasıl oluyorlar sürekli ya aklım almıyor :)Ya sanatçıları çok merak ediyorum biz bi burunla aylardır psikolojik çökerken onlar her yerini yaptırıyor nasıl dayanıyor ilginç :)
Seninki de hafif kavisli ve güzel olmuş canım ayy inşallah hepimizin sonuçları güzel olurBu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.
Teşekkür ederim canım,insallahh:))Seninki de hafif kavisli ve güzel olmuş canım ayy inşallah hepimizin sonuçları güzel olur
Harika olmuş burnun yüzüne çok yakışmış canım hafifte kavisli oh en sevdiğim :) şişlikler yavaş yavaş iner hepten güzelleşirBu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.
Çok teşekkür ederim canım,inşallah hepimizin ki iyice güzelleşecek :) :*Harika olmuş burnun yüzüne çok yakışmış canım hafifte kavisli oh en sevdiğim :) şişlikler yavaş yavaş iner hepten güzelleşir
Güzel doğal duruyor canım gözlerin ortaya çıkmış şişler insin daha da iyi olursun hepimizn sonuçları iyi olsun da inşallahBu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)Güzel doğal duruyor canım gözlerin ortaya çıkmış şişler insin daha da iyi olursun hepimizn sonuçları iyi olsun da inşallah
Bu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.
Bizde merak ediyoruz ne zamn çıkacak inşallah benim gibi kötü olmazsın ben hiç memnun değilim YaBurun yüzüne cuk oturmuş hele bi de şişlikleri insin daha da güzel olacak. Yaşını 5 yaş gençleştirmiş. Benim burun ameliyatlarında en sevdiğim şey kişiyi gençleştirmesi.
Yaa benim de bantlarım çıksın atıcam hemen çok sabırsızlanıyorum atmak içinn..
Bizde merak ediyoruz ne zamn çıkacak inşallah benim gibi kötü olmazsın ben hiç memnun değilim Ya
Kötü değildir seninkini görmedim ama her gün değişiyor tabi burun ben de bir gün beğeniyorsam diğer gün beğenmiyorum cidden cok tuhaf bir durum inş şişlikler insin burun şekli otursun o zaman belli olur bana sürekli hareket ettikçe burun ucu düşüyor gibi geliyor mesela üzülüyorum ara araBizde merak ediyoruz ne zamn çıkacak inşallah benim gibi kötü olmazsın ben hiç memnun değilim Ya
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim,insllah seninkide yüzüne çok yakışacak ve gittikçe güzelleşcek:) bende çok merak ediyorum valla. Ne zaman çıkacak bantlar:)Burun yüzüne cuk oturmuş hele bi de şişlikleri insin daha da güzel olacak. Yaşını 5 yaş gençleştirmiş. Benim burun ameliyatlarında en sevdiğim şey kişiyi gençleştirmesi.
Yaa benim de bantlarım çıksın atıcam hemen çok sabırsızlanıyorum atmak içinn..
Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadımKötü değildir seninkini görmedim ama her gün değişiyor tabi burun ben de bir gün beğeniyorsam diğer gün beğenmiyorum cidden cok tuhaf bir durum inş şişlikler insin burun şekli otursun o zaman belli olur bana sürekli hareket ettikçe burun ucu düşüyor gibi geliyor mesela üzülüyorum ara ara
İnşalalh canım çok teşekkür ederim inşalalh iyi olur tek ümidim buÜzme kendini kalın derili olduğun için hiç belli değil ne şekilde olduğu. İnce derililerin 6 ay civarinda inerken şişlikleri ve ödemi bizimki 1,5 yılı buluyor. Doktorum bana ortalama 1,5yıl dedi ve ilk banttan sonra 2.kere bantladi ödemli görünce.
Şuan öncelikli olarak şunu düşünmemiz lazım;nefesimizde,burun sağlığımızda hiçbir sorun olmasın şekli bi şekilde kendini bulacak. Önce sağlık
Burun ucun inince bu kadar belirgin kavis kalmaz ve kötü durmuyor kavis :)Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım
Yok canım benim de korkum uzar mı diyeydi ama benden önce iyileşen arkadasım daha cok toparlar düşmez artık dedi kaçıncı günün bu arada yamukluğu şişlikten olabilir amaBak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım
Bugün 9 gün olduYok canım benim de korkum uzar mı diyeydi ama benden önce iyileşen arkadasım daha cok toparlar düşmez artık dedi kaçıncı günün bu arada yamukluğu şişlikten olabilir ama
Ay inşallah kızlar hayata küsücem nerdeyse şu zaman çabuk geçerim kiBurun ucun inince bu kadar belirgin kavis kalmaz ve kötü durmuyor kavis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?