Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Ayyy canım valla moralimi düzelttin ya çok sağol bugün çıkarttım bantları aynaya 1 milyon kere baktım sanırım :)

Bu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.

Eklentiler

• IMG_20180821_220541.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20180821_220224.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20180821_220243.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 121
Bu da benden gelsin kızlar,12. Gün. Öncesi ve sonrası. Doktorum uç kısmının çok ödemli olduğunu söyledi,biraz kalın deriliymiş orası.
Harika olmuş burnun yüzüne çok yakışmış canım hafifte kavisli oh en sevdiğim :) şişlikler yavaş yavaş iner hepten güzelleşir

Güzel doğal duruyor canım gözlerin ortaya çıkmış şişler insin daha da iyi olursun hepimizn sonuçları iyi olsun da inşallah

Burun yüzüne cuk oturmuş hele bi de şişlikleri insin daha da güzel olacak. Yaşını 5 yaş gençleştirmiş. Benim burun ameliyatlarında en sevdiğim şey kişiyi gençleştirmesi.
Yaa benim de bantlarım çıksın atıcam hemen çok sabırsızlanıyorum atmak içinn..

Bizde merak ediyoruz ne zamn çıkacak inşallah benim gibi kötü olmazsın ben hiç memnun değilim Ya

Bizde merak ediyoruz ne zamn çıkacak inşallah benim gibi kötü olmazsın ben hiç memnun değilim Ya

Üzme kendini kalın derili olduğun için hiç belli değil ne şekilde olduğu. İnce derililerin 6 ay civarinda inerken şişlikleri ve ödemi bizimki 1,5 yılı buluyor. Doktorum bana ortalama 1,5yıl dedi ve ilk banttan sonra 2.kere bantladi ödemli görünce.
Şuan öncelikli olarak şunu düşünmemiz lazım;nefesimizde,burun sağlığımızda hiçbir sorun olmasın şekli bi şekilde kendini bulacak. Önce sağlık

Kötü değildir seninkini görmedim ama her gün değişiyor tabi burun ben de bir gün beğeniyorsam diğer gün beğenmiyorum cidden cok tuhaf bir durum inş şişlikler insin burun şekli otursun o zaman belli olur bana sürekli hareket ettikçe burun ucu düşüyor gibi geliyor mesela üzülüyorum ara ara

Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim,insllah seninkide yüzüne çok yakışacak ve gittikçe güzelleşcek:) bende çok merak ediyorum valla. Ne zaman çıkacak bantlar:)

Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım

Eklentiler

• 22E8A01B-380F-4C5A-8892-64F5746992D9.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 95
İnşalalh canım çok teşekkür ederim inşalalh iyi olur tek ümidim bu

Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım
Yok canım benim de korkum uzar mı diyeydi ama benden önce iyileşen arkadasım daha cok toparlar düşmez artık dedi kaçıncı günün bu arada yamukluğu şişlikten olabilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…