Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım
Kavis kötü durmuyor ki bi de ucu baya ödemli o yüzden kavisi de belirgin duruyo. Burun ucu indiğinde burun sirtiyla burun ucu uyumlu olacak bence. Sadece zamana ihtiyaç var üzülme.

Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim,insllah seninkide yüzüne çok yakışacak ve gittikçe güzelleşcek:) bende çok merak ediyorum valla. Ne zaman çıkacak bantlar:)

Perşembeee :) Dr.banyo esnasında yumuşasın kendin çıkart dedi. Nasıl çıkartıcam bilmiyorum korkuyorum yanlış bisey yaparım diye. Bakalım bi şekilde çıkartıcam heyecan dorukta: )

Perşembeee :) Dr.banyo esnasında yumuşasın kendin çıkart dedi. Nasıl çıkartıcam bilmiyorum korkuyorum yanlış bisey yaparım diye. Bakalım bi şekilde çıkartıcam heyecan dorukta: )
Bende kendim çıkarmıştım canım korkma iyice ıslat iki taraftan cıkart tek taraflı cekme demişti doktorum o zaman kolay cıkar

Kavis kötü durmuyor ki bi de ucu baya ödemli o yüzden kavisi de belirgin duruyo. Burun ucu indiğinde burun sirtiyla burun ucu uyumlu olacak bence. Sadece zamana ihtiyaç var üzülme.
Canım çok teşekkür ederim Ya sizlerin sayesinde biraz rahatladım :) peki burun ucu da biraz iner mi ben havada sevmiyorum bu arada bende bantları kendim çıkardım banyoda iyice ıslat iki kenardan tut çıkıyo zaten hadi bakalım bekliyoruz :)

Tabiiki ödemler indiği zaman burun ucu da inecek biraz. Doktorum benim burun ucum için çok kalkık bulacaksın hazırlıklı ol ama inecek dedi. Bir de o kadar çok araştırdım ki burunla ilgili şeyleri artık her ayrıntısını biliyorum denebilir, emin ol inecek.
Ya kendimizi çok yıpratıyoruz hasta olucaz ondan endişeliyim artık. Rahatlamak için biseyler yapmamız lazım en kısa sürede

Evet canım haklısın valla düşünmekten hasta olucaz keşke boşversek ama olmuyo ben bantlarım çıkmasına rağmen kimseyle görüşmüyorum noldu sana kötü duruyo derler diye o kadar ki kapattım kendimi

Kendini iyi hissetmiyorsan boşver şimdilik kimseyle görüşme çünkü ayrıntıları bilmeyen kişiler birsürü yorum yapıp moralini bozabilir. Şuan herkes; "ayy eskisi daha iyiydi, şurası şöyle olmuş, burası böyle olmuş" diye kişinin psikolojisini düşünmeden lank diye densiz densiz konuşacak. O yüzden boşver bi süre en yakınların haricinde kimseyle görüşme bence.

Evet canım haklısın en doğrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…