Valla ben evden pek çıkmıyorum ama doktorum burnunu güneşten koru dedi onun için yüksek faktörlü krem kullanmak gerek çıkarken canımBenimde bu süreçte kimseyle görüşesim evden çıkasım yok yanlız degilim demekki :)
Dışarı çıkarken Güneş kremi falan kullanıyormusunuz kızlar ?
Evet Ya tatil olmasa napardık bilmiyorum ben sadece anneme gösterebildim başka kimseye gösterme cesaretim YokHaklısınız ben de yaklaşık bir aydır cıkmıyorum sadece üç kişi gördü bilmeyenler moral bozar o yüzden toparlasın da cıkarız nolcak diyorum Allahtan tatildeyiz yoksa zor olurdu
Benimde aynı :)) ben şapka takıyorum krem sürünce cıkarması cok zor oluyor benim için şapkasız cıkamıyorum kontrole giderken zaten diğer türlü sıcaklarda akşam cıkıyorum inş şapka korurEvet Ya tatil olmasa napardık bilmiyorum ben sadece anneme gösterebildim başka kimseye gösterme cesaretim Yok
Kremi neden cıkarıyorsun kiBenimde aynı :)) ben şapka takıyorum krem sürünce cıkarması cok zor oluyor benim için şapkasız cıkamıyorum kontrole giderken zaten diğer türlü sıcaklarda akşam cıkıyorum inş şapka korur
Bende vardı normal o ,Arkadaşlar sizde de kabuklanma sorunu var mı içi şu an yara mı kabuk mu bağlamış zor nefes alıyorum nasıl temizlicez onu
Evet canım doktor şiddetli sümkürme dedi sprey kullan dedi ama rahatsız ediyorBende vardı normal o ,
Sümkürmen yasak mı ?
Bana serbest sümkürmek o yüzden sorun yasamadım cok sanırım.Evet canım doktor şiddetli sümkürme dedi sprey kullan dedi ama rahatsız ediyor
Bende de var o sorun ya bi de akşam yatarken bi krem sıkıyorum içine onun da hepsi erimiyo kalınca içerde rahatsız ediyo baya sümük gibi tıkıyo burnumu yavaş sümkürebiliyorum ama yine de korkuyorum ve tam gitmiyolar kuru oldukları içinEvet canım doktor şiddetli sümkürme dedi sprey kullan dedi ama rahatsız ediyor
Güneş kremi çok yağlı ya eve gelince temizlerken burnumu bastıramam da zaten şuan yağlı temelli tıkar gözenekleriKremi neden cıkarıyorsun ki
Anladım ama kalmıo galiba 3-4saatte bi yenilemek gerekio o yüzdenGüneş kremi çok yağlı ya eve gelince temizlerken burnumu bastıramam da zaten şuan yağlı temelli tıkar gözenekleri
Yaa ben sizin burnunuzu çookk beğendimm kavisi o kadar güzel duruyor kii :) Kadın burnu azcık kavisli olmalıı ama erkek burnu gibi dümdüz hoş durmaz ki. Bence hiç kafanıza takmayın,böyle kalsa bile çok çok iyi ama zaten bu halinden pek eser kalmayacak ödemler geçince incelecek,kavis gidecek.Bak canım böyle yamuk duruyo ve kavis yapmış tek korkum şişlik inince uzamaz inş burun ben kavis istemedim ama nasıl olmuş anlamadım
Evet evet zaten uzun süre dılarda değilim ya o yüzden şapka kullanıyorum yüzüme sürüyorum zaten kremi zaten sadece kontrol için dışarı cıktım sayılı o daAnladım ama kalmıo galiba 3-4saatte bi yenilemek gerekio o yüzden
Kaçıncı günündesin ?Evet evet zaten uzun süre dılarda değilim ya o yüzden şapka kullanıyorum yüzüme sürüyorum zaten kremi zaten sadece kontrol için dışarı cıktım sayılı o datıkanma bende de var maalesef benim burnumu acık diye temizlemedi bir de düşünün bayram sonrası temizlemesini isteyeceğim sinir yaptı bende
34.günümdeyim normal bir şapka spor alabilirsin ya da daha farklı sana kalmış güneş gelmesin ama umarım sorun olmaz doktor olmaz demiştiKaçıncı günündesin ?
Ne tarz bi şapka takıyorsun bende alıyım faydası varsa ?
Yaa gerçekten mi ben alışamadım bi türlü yorumlar gelince biraz moral oluyo bana da inş bu yamukluk düzelir tek korkum buYaa ben sizin burnunuzu çookk beğendimm kavisi o kadar güzel duruyor kii :) Kadın burnu azcık kavisli olmalıı ama erkek burnu gibi dümdüz hoş durmaz ki. Bence hiç kafanıza takmayın,böyle kalsa bile çok çok iyi ama zaten bu halinden pek eser kalmayacak ödemler geçince incelecek,kavis gidecek.
Şapka takmak sorun olmaz bence ya ama 34.gününde hala burnuna dokunmaktan korkuyormusun ?34.günümdeyim normal bir şapka spor alabilirsin ya da daha farklı sana kalmış güneş gelmesin ama umarım sorun olmaz doktor olmaz demişti
Düzelir tabi ki daha çok erken ve öyle kafanıza takacak kadar bir yamuklukta yok bence. Zaman vereceğiz burunlarımıza :)Yaa gerçekten mi ben alışamadım bi türlü yorumlar gelince biraz moral oluyo bana da inş bu yamukluk düzelir tek korkum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?