Sizde mi yaptırdınız :)Düzelir tabi ki daha çok erken ve öyle kafanıza takacak kadar bir yamuklukta yok bence. Zaman vereceğiz burunlarımıza :)
Yaaa evet çünkü şiş hala uc kısmı falan hissiz olunca bir ay da geçecek birşey de değil ki bu iş doktor temzilemeyi gösterirken de bastırmadan gösterdiŞapka takmak sorun olmaz bence ya ama 34.gününde hala burnuna dokunmaktan korkuyormusun ?
Anladım,Yaaa evet çünkü şiş hala uc kısmı falan hissiz olunca bir ay da geçecek birşey de değil ki bu iş doktor temzilemeyi gösterirken de bastırmadan gösterdi
Yani rahatlama oluyor sızlaması falan ama şişlikler temelli geçmiyor ya sırt kısmından başlıyor şişliklerin inmesi sonuçta bir de o kadar zorluğa gögüs gerince cidden fazla hassas oldum belki de bendeAnladım,
Ben 1 ay dolunca biraz rahatlarım diye düsünüyordumda.
İnsan dokunmaya korkuyo cidden kızlar bende iki gündür acayip baş agrısı var bunun sebebi ne olabilir sizce burun şişliğinden etki eder miYani rahatlama oluyor sızlaması falan ama şişlikler temelli geçmiyor ya sırt kısmından başlıyor şişliklerin inmesi sonuçta bir de o kadar zorluğa gögüs gerince cidden fazla hassas oldum belki de bende
Sıcaktan da olabilir canım o baş ağrısı bende olmamıştı burnum sızlıyordu ama sıcaktan burun etkilenir mi bilmiyorum bir de siz de yüzünüz arada şişiyor mu yaİnsan dokunmaya korkuyo cidden kızlar bende iki gündür acayip baş agrısı var bunun sebebi ne olabilir sizce burun şişliğinden etki eder mi
Eveet 16 gün oldu :)Sizde mi yaptırdınız :)
Fotoğraf atar mısınız merak ettim özelden de olur :)Eveet 16 gün oldu :)
Şu an benim yüzümde değil burun kenarı acayip şiş ve sertSıcaktan da olabilir canım o baş ağrısı bende olmamıştı burnum sızlıyordu ama sıcaktan burun etkilenir mi bilmiyorum bir de siz de yüzünüz arada şişiyor mu ya
Burun içindeki kabuklanmayı nasıl temizlicez arkadaşlar git gide ağırlık yapıyo ya
Yok Ya son gittiğimde temizlemedi bende karışmaya korkuyorum açıkçası Bayram’dan sonra tekrar gidicem inş düzeltirYa doktorun temizlemedi mi onları son kontrolünde. Benim doktorum her kontrolde temizledi burnumun içini o yüzden sıkıntım kalmadı. Şimdi sular akip duruyo burnumdan dikişlerin alındığı yeri ıslatıyo kurumuyo dikiş yeri sinir oluyorum.
Oksijenli suya kulak çubuğunu batır hafif hafif kabuklarin olduğu yerlere sür sonra deniz suyunu sık yumuşatsın,yumuşadıktan sonra yine kulak cubuğuyla çıkarmaya çalış ama boşver kurcalama yanlış bişey filan yaparsın sıkıntı olmasın. Doktoruna sor en iyisii:)
Bende yeşil çay iyi geliyor diye duymuştum ondan içiyorum doktorum bişey demedi bunun için araya Bayram tatili girmesi kötü oldu ancak bayramdan sonra sorucam herşeyiKızlar ödemler için özel birşey yapıyor musunuz? Doktorum bana maydanoz suyu iç dedi. Ben de maydanoz kürü yapip içiyorum. Maydanoz,1 limon suyu ve bir bardak suyu blendırdan geçiriyorum iyice eziliyor hafif sulu bir kıvama geliyor. Sabahları aç karnına bir bardak içiyorum. Gün içinde de 3 litre su içiyorum, tuzsuz yemek yiyorum. Uzun bir süre bu şekilde yapacağım bakalım işe yarayacağını umut ediyorum
Ben suyu az içiyorum hatta hiç etkikermi ki ödemiKızlar ödemler için özel birşey yapıyor musunuz? Doktorum bana maydanoz suyu iç dedi. Ben de maydanoz kürü yapip içiyorum. Maydanoz,1 limon suyu ve bir bardak suyu blendırdan geçiriyorum iyice eziliyor hafif sulu bir kıvama geliyor. Sabahları aç karnına bir bardak içiyorum. Gün içinde de 3 litre su içiyorum, tuzsuz yemek yiyorum. Uzun bir süre bu şekilde yapacağım bakalım işe yarayacağını umut ediyorum
Ben suyu az içiyorum hatta hiç etkikermi ki ödemi
Ay bende ço tuzlu yiyorum Ya ona dikkat etmem lazımSu ödem atmak için birebir. Diyette bile suyu bol için derler çünkü metabolizmayı hızlandırıp idrar yoluyla ödemin atılmasını sağlar. Ben afedersiniz 10 dakikada bir lavobadayım:) Tuz ve suya çok dikkat etmelisin. Kendi kendine geçmesini beklerken ek birşeyler de yapmak yarar sağlar mutlaka.
Ay bende ço tuzlu yiyorum Ya ona dikkat etmem lazım
Bende su içmeye başlıyımDoktorum her kontrolümde 3 litre su içmemi üstüne basa basa söyledi. Su ödem atmak için birebir. Diyette bile suyu bol için derler çünkü metabolizmayı hızlandırıp idrar yoluyla ödemin atılmasını sağlar. Ben afedersiniz 10 dakikada bir lavobadayım:) Tuz ve suya çok dikkat etmelisin. Kendi kendine geçmesini beklerken ek birşeyler de yapmak yarar sağlar mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?