Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Bana doktor hiç bir şey demedi ya arada yeşil çay içiyorum bol su içiyorum bende ama tuzsuz yemiyorum maalesef normal yani yiyorum işe yarar mı ki maydonoz kürü

Bende dikiş yerlerine bepanten sürüyorum hafifledi ama tabi tamamen yok olmadı iç kısımda ıslanınca krem sabitleniyor bir o sinir bozucu ama zararı olmaz sanırım

Benim kabuklanacak gibi bi tarafi kırmızı soyulmuş gibi duruyo. Iz kalmasın diye C harfiyle başlayan jel formunda bir krem var onu kullanayim mi diye sordum dr.a hayır dedi kesin bir dille. Ama yine sorcam kullanmam lazım çünkü bende ameliyat izleri çok geç iyileşiyor. Tiroit ameliyatı oldum 4 yıl önce ve ameliyat izim belirgin bir şekilde duruyor hala

Dr vermedimi iz için bişey ?

Bana doktor hiç bir şey demedi ya arada yeşil çay içiyorum bol su içiyorum bende ama tuzsuz yemiyorum maalesef normal yani yiyorum işe yarar mı ki maydonoz kürü
Doktorun bilgilendirmesi lazım aslında bu konularda. Hatta ameliyat sonrası yapilması gerekenlerin yazılı olduğu bir kağıt verdi. Tuz vücutta ödem yapıyor ve tutuyor. Tuzsuz yemek o yüzden fayda sağlayacaktır.

Maydanoz da işe yarar ödem atıcı özelliği var çünkü

Yalnız doktorun ne kadar ilgili benim dr cok rahat hiç yemene dikkat et demedi ya gidince sorayım ne bu rahatlık :) Ama çok şiş bulsa derdi gerçi

Yalnız doktorun ne kadar ilgili benim dr cok rahat hiç yemene dikkat et demedi ya gidince sorayım ne bu rahatlık :) Ama çok şiş bulsa derdi gerçi

Evet doktorum çok ilgili çok memnunum o yüzden. Ameliyattan çıkınca aileme demiş tuzsuz yesin,su içsin,45derecelik açıyla yatsın,serin ortamda dursun vs diye. Sonra kontrollere gittiğimde bana da söyledi yapmam gerekenleri. Hatta soracaklarını kağıda yaz gel demişti bana: )

Doktorun kim canım

Kızlar bende maydanoz suyunu duymuştum ödem attırıyor fakat aynı zamanda zayıflatan da bı etkisi varmış. Zaten ameliyat sonrası 3 kilo verdim,yüzüm çöktü gibi oldu daha fazla kilo vermemek için içmiyorum onu:) bol bol su içiyorum bende günde en az 2 litre. Onun disinda,hep serin ortamda buluyorum,geceleri iki yastıkla uyuyorum. Yemeklerde çok az tuz kullaniuorum. Sanırım başka yapılacak bişey yok:))
Ameliyat izi olarakta benim de açık amelîyat oldu burun ucundan kesi yapıldı. Fakat benim o iz çoktan geçti şuan hiç yok. 9. Günden beri pürüzsüz. Ben teramisin krem surdum hergun. O iyi geldi baya. Baya herşeye kullanılıyor,dudaklarım kurumustu sürdüm hemen iyi geldi , dun uçuk cikcak gibi oldu dudağımda sürdüm bikac saat sonra yok etti. Mucize bişey :)))

Serin yeri nerde bulucaz dısarısı yanıyor :)
Ne kremmiş öyle her yere iyi gelmiş :)

Serin yeri nerde bulucaz dısarısı yanıyor :)
Ne kremmiş öyle her yere iyi gelmiş :)
Hiç evden cıkmıyorum günes görmüyorum:)))
Vallahi bende şaşırdım kaldım,kullanım alanlarını okudum nerdeyse herşeye kullanılıyor harika bisey:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…