- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
Bende kabuk yok iz kalmasın diye krem sürüyorumKızlar dikiş yerleriniz ne durumda? Belirgin mi,kabuklandi mı?
Dikiş yeri derken tam burun ortası demi bende hafif izi var hangi krem sürmeliyimKızlar dikiş yerleriniz ne durumda? Belirgin mi,kabuklandi mı?
Jel var bende doktorun yazdığı ama bilemedimDikiş yeri derken tam burun ortası demi bende hafif izi var hangi krem sürmeliyim
Bana doktor hiç bir şey demedi ya arada yeşil çay içiyorum bol su içiyorum bende ama tuzsuz yemiyorum maalesef normal yani yiyorum işe yarar mı ki maydonoz kürüKızlar ödemler için özel birşey yapıyor musunuz? Doktorum bana maydanoz suyu iç dedi. Ben de maydanoz kürü yapip içiyorum. Maydanoz,1 limon suyu ve bir bardak suyu blendırdan geçiriyorum iyice eziliyor hafif sulu bir kıvama geliyor. Sabahları aç karnına bir bardak içiyorum. Gün içinde de 3 litre su içiyorum, tuzsuz yemek yiyorum. Uzun bir süre bu şekilde yapacağım bakalım işe yarayacağını umut ediyorum
Dr vermedimi iz için bişey ?Benim kabuklanacak gibi bi tarafi kırmızı soyulmuş gibi duruyo. Iz kalmasın diye C harfiyle başlayan jel formunda bir krem var onu kullanayim mi diye sordum dr.a hayır dedi kesin bir dille. Ama yine sorcam kullanmam lazım çünkü bende ameliyat izleri çok geç iyileşiyor. Tiroit ameliyatı oldum 4 yıl önce ve ameliyat izim belirgin bir şekilde duruyor hala
Doktorun bilgilendirmesi lazım aslında bu konularda. Hatta ameliyat sonrası yapilması gerekenlerin yazılı olduğu bir kağıt verdi. Tuz vücutta ödem yapıyor ve tutuyor. Tuzsuz yemek o yüzden fayda sağlayacaktır.Bana doktor hiç bir şey demedi ya arada yeşil çay içiyorum bol su içiyorum bende ama tuzsuz yemiyorum maalesef normal yani yiyorum işe yarar mı ki maydonoz kürü
Dr vermedimi iz için bişey ?
Doktoru dinle o zaman vardır bildigiŞimdilik vermiyorum ve bana sormadan da bişey kullanma dedi. Artık ben de diyemedim birşey.
Bana doktor hiç bir şey demedi ya arada yeşil çay içiyorum bol su içiyorum bende ama tuzsuz yemiyorum maalesef normal yani yiyorum işe yarar mı ki maydonoz kürü
Benim doktor da hiç bişey demedi doktordan doktora farkediyor gerçektenYalnız doktorun ne kadar ilgili benim dr cok rahat hiç yemene dikkat et demedi ya gidince sorayım ne bu rahatlık :) Ama çok şiş bulsa derdi gerçi
Sanırım öyle vardır bi bildikleriBenim doktor da hiç bişey demedi doktordan doktora farkediyor gerçekten
Yalnız doktorun ne kadar ilgili benim dr cok rahat hiç yemene dikkat et demedi ya gidince sorayım ne bu rahatlık :) Ama çok şiş bulsa derdi gerçi
Doktorun kim canımEvet doktorum çok ilgili çok memnunum o yüzden. Ameliyattan çıkınca aileme demiş tuzsuz yesin,su içsin,45derecelik açıyla yatsın,serin ortamda dursun vs diye. Sonra kontrollere gittiğimde bana da söyledi yapmam gerekenleri. Hatta soracaklarını kağıda yaz gel demişti bana: )
Serin yeri nerde bulucaz dısarısı yanıyor :)Kızlar bende maydanoz suyunu duymuştum ödem attırıyor fakat aynı zamanda zayıflatan da bı etkisi varmış. Zaten ameliyat sonrası 3 kilo verdim,yüzüm çöktü gibi oldu daha fazla kilo vermemek için içmiyorum onu:) bol bol su içiyorum bende günde en az 2 litre. Onun disinda,hep serin ortamda buluyorum,geceleri iki yastıkla uyuyorum. Yemeklerde çok az tuz kullaniuorum. Sanırım başka yapılacak bişey yok:))
Ameliyat izi olarakta benim de açık amelîyat oldu burun ucundan kesi yapıldı. Fakat benim o iz çoktan geçti şuan hiç yok. 9. Günden beri pürüzsüz. Ben teramisin krem surdum hergun. O iyi geldi baya. Baya herşeye kullanılıyor,dudaklarım kurumustu sürdüm hemen iyi geldi , dun uçuk cikcak gibi oldu dudağımda sürdüm bikac saat sonra yok etti. Mucize bişey :)))
Hiç evden cıkmıyorum günes görmüyorum:)))Serin yeri nerde bulucaz dısarısı yanıyor :)
Ne kremmiş öyle her yere iyi gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?