Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Hangi kremi sürüyodun canım dikiş olan kısımlara bana günde bir kez bepanten plus krem verdi doktor
Terramycın kremi verdi bana doktor. Günde 3 kez sürüyorum ben. Dış kısımdaki dikiş izi gitti ama içerdeki dikislere de sürmemi önerdi. Kulak çubuğu ile çok derinlere goturmemek kaydıyla uyguluyorum . Bı yan etkiisini de görmedim henüz:) bepanten plus Krem hakkında bilgim yok canım ama bence o da antibiyotik içeriklidir terramycın gibi. Genelde dikişlere o tarz kremler suruluyo

Bende daha iyiyim kızlar dudak hassasiyetim geçti benimde, sivilce yok ama burun yaglı tabi bayagı :))

Morcivert neden acamıyorsun agzını ?
Ben alçı varken bile fırçaladım dişimi çocuk diş fırçası aldım daha küçük ya :)

Birde burun ucum hala şiş bakalım ne zaman inecek

Ben bugün bı cesaret temizleme jelini elimde kopurttum yüzüme sürdüm masaj yapar gibi yavaş yavaş yedirdim sonra yıkadım yağların çoğu geçti , acayip rahatladimm,tavsiye ederim:)
Burun ucu şişliği de en son geçen şişlikmiş bende de var hala,sabredicez kuzum :)

Bende bant bugün çıkacak bakalım denerim belki :)

Ya ben pimpirik yapıyorum galiba o yüzden açamıyorum,burnum yerinden oynayacak diye korkuyorum :) Dudak üstüm gergin o da beni korkutuyo zorlarsam birşey olur diye. Bir ben miyim bu kadar kasan anlamadım ki

Ya ben pimpirik yapıyorum galiba o yüzden açamıyorum,burnum yerinden oynayacak diye korkuyorum :) Dudak üstüm gergin o da beni korkutuyo zorlarsam birşey olur diye. Bir ben miyim bu kadar kasan anlamadım ki
Galiba bende cok rahatım,
Egiliyorum kalkıyorum her işi yapıyorum,
Sadece darbelere karşı korkuyorum

Galiba bende cok rahatım,
Egiliyorum kalkıyorum her işi yapıyorum,
Sadece darbelere karşı korkuyorum

Ben tam psikopata bağladım. Ne eğiliyorum ne doğru dürüst hareket ediyorum,yürürken tedirginim hep tuhaf tuhaf yürüyorum. Ama dişimi fircalamak istiyorum yaaa..Çocuk dis fırçası ile denedim ben de ama baktım dudak gergin korktum bıraktım. Nasıl yaptın sen?

Benim dokorum fırçalayabilirsin dedi, o yüzden rahattım ben biraz agzını acıp fırcalamak sıkıntı olmaz bence, egilip agzını yıkamak istemezsende bardaga su koyup calkala.

Benim dokorum fırçalayabilirsin dedi, o yüzden rahattım ben biraz agzını acıp fırcalamak sıkıntı olmaz bence, egilip agzını yıkamak istemezsende bardaga su koyup calkala.

Denicem bugün yine bakayim. Benim doktor da dedi firçalayabilirsin diye ama söz konusu ben olunca tıp yetersiz kalıyor bazen:))) Peki sen fircalarken dudak üstün gerginliğin var mıydı? Normal bi şekilde açtın mi ağzını yoksa aralayıp mı fircaladin?

Vardı ilk günler zaten dudakta şişmiş gibi ya agzımı actım biraz tabi 2 metre degil, bide cok detaylıda fırcalamadım yavas yavas yaptım.

Peki temizleme jelini burnuna da sürüp yıkadın değil mi ya ben cok istiyorum ama korkuyorum doktor asağıdan yukarı yap dedi yıkamayı ama korktum temizleme sütü kullandım ama dokunmaya korkuyorum da tam temizlenmedi

Selam herkese.Az önce tampon ve alçım çıktı benim de.Burnumu bantladı ve gönderdi doktorum.5 gün sonra da bantlar çıkacak.burnum şiş şu an ama önden görüntüsü bu halde bile güzeldi.yandan ise istediğimden kalkık geldi fakat biraz inecekmiş zaten.Okyanus suyuna ve dikişler için merheme 3 gün daha devam etmemi önerdi.Bir de masaj gösterdi.Ama ben de korkuyorum yanlış yaparsam diye.Bakalım hepimiz için hayırlısı.Bayram sonrası foto da atarım.Belki fırsat bulamazsam yazmaya şimdiden iyi bayramlar.Bize ve tüm hastalara acil şifalar.

Öncelikle yüzümü yıkadım,daha sonra temizleme jelinden biraz elime alıp köpurttum. Sonra da o köpükleri yavaş yavaş önce yanaklarima,alnıma en sonda yavaşça burnuma surdum. Çok yavaş hareketlerde masaj yapar gibi hafif hafif temizledim. Kesinlikle bastirmadim. Zaten okadar hassas ki bunu bile yaparken çekindim . Biraz masaj yaptiktan sonra da duruladim. O yağı kiri aldı. Kullandığınız ürün de yağlı ciltler için olanını tercih edin bence. Çok rahatlatiyor

Amin canım,iyi bayramlar şimdiden:) Öncelikle geçmiş olsun,sürecin en zor kısımlarını atlatmissin. İnşallah bundan sonrası da senin için çook güzel olur. Bantlarla bile beğendiysen,çıkınca kesinlikle hoşuna gidicek. Ben de alçı varken hiç beğenmiyordum resmen pancar gibiydi sanki:)))) ama alçı çıktı aşık oldum diyebilirim. Masaj,merhem ve okyanus suyunu aksatmamaya çalış,bayram sonrasi fotonu bekliyoruz :)

Kızlar merhaba,size bişey sorcam:) Benim burnum aşırı kaşınıyor,deri değiştiriyor resmen. Sizde de böyle bi durum var mı? Burun derim kabuk kabuk kalkıyor. Ama tabi dokunamiyorum. Dün gece uyurken yanlışlıkla burnumu kaşıdım çok acıdı acısından uyandım .Baktım aynada bişey olmamıştı ama umarım bidaha yapmam

Benimde arada kaşınıyor içinde hareketlenmeler çok beni de en cok esneme strese sokuyor çok esner oldum nedense ama korkma bence bana doktorum darbe almadıkça bir sey olmaz demişti

Bisey olacağını sanmıyorum korkma darbe degil sonuçta. Benim de fena kaşınıyor bantları söküp atıp hatur hutur kaşıyasım var. Hem kaşıntı hem de uyuşukluk gibi bi his var. Burnum ve dudak üstüm sanki benim değil yaa
Ne kadar çok sıkıldım bu durumlardan,eski halimi özlüyorum resmen: (
Ne zaman rahata erecegiz acaba

Bir de ben uyurken bir yöntem buldum elimin filan uykuda burnuma gelmemesi için :) Sırt üstü hafif dik şekilde yatıyorum ve kollarımı arkaya doğru altıma alıyorum biraz uyuşuyo ama en azından burnumu korumuş oluyorum

Benimde arada kaşınıyor içinde hareketlenmeler çok beni de en cok esneme strese sokuyor çok esner oldum nedense ama korkma bence bana doktorum darbe almadıkça bir sey olmaz demişti
Yanıtın için sağol canım içimi ferahlattın:))
Esneme bende de var,günde en az 3-4 kez esniyorum burun deliklerim kocaman açılıyor acıyor ama bu da sürecin bı parçası bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…