- Konu Sahibi dagcicegi33
-
canım senin şu yağlanma ve pütürükler ne kadar zamnda geçti?
Ilk 2,5 ay oyleydı canım hala bıraz yaglı ama bu sefer doku çok başka sankı altında bır tabaka var boyle sert durmasını saglıyor bı sıyah noktam çok fazla ayrıyetten ara sıra sıvılcce çıkıyor uzerınde :)
Ben Ankara'da ameliyat olmak istiyorum ama İzmir de yaşadığım için gidip gelmek zor olur diye İzmir de yapıcam sizce doğru bir karar mı?
ayyy bak ben de heyecanlandım)))gerçi alçıdan sonra doktor bana göstermedi..ben bantlar alınınca gördüm ilk burnumu..bakalım sen görecek misin bugün..ama bu akşam da gelip kızlar alçım alındı ve ben hiç hissetmedim falan dersen cnbc-e de yayınlanan heros daki o acı hissi olmayan kız olduğunu düşünücem:))
benim bu forumda gördüğüm fotolardan izlenimim hepimiz güzeldik zaten:)) demek ki güzel kızlar kendileriyle daha çok uğraşıyo kusurlarını daha çok görüyo..yeni halimiz umarım daha da güzelleştirir bizi..hayırlı uğurlu olsun:))
makyaj yapmaya ne zaman başladın canım..yapmaktan ziyade sonra makyajı temizlemesi korkutuyo beni..elleyemiyorum bile off beni bayıltıp ara ara temizleseler şu burnumu ne olur sanki(
1 ay sonra rahat makyaj yapıodum canımm ben lzaman gecınce ıyıce sertleşıyor burun o zaman daha rahat ouyor bastıreınca çok da acımıyor :)Ve evet katılyıorum guzeller kendılerıyle daha çok ugraşıyor but why? :S:S
dağçiçeği,antiope ve diğer arkadaşlar,şimdi fotoğrafımı yüklesem yorum yapabilir misiniz,sizin düşünceleriniz benim için önemli,fotodaki halim biraz perişan ama kusura bakmayın
yaa çoook merak ediyorum canım.bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum:)).ama fikrimi soracak olursa kendine iyice gel..makyajını yap öyle foto yükle derim ben..
haklısın,daha sonra öyle yapayım o zaman,sağol canım
Kızlar eğer sizler olmasaydınız alçı çıktıktan sonra yamuk duran burnum beni şoka uğratırdı.Sizlerin tecrübeleri sayesinde gayet soğukkanlı karşıladım ve dr demeden biliyorum bu durum geçecek dedim.Teşekkürler hepinize
yaa çoook merak ediyorum canım.bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum:)).ama fikrimi soracak olursa kendine iyice gel..makyajını yap öyle foto yükle derim ben..
makyaj yapmaya ne zaman başladın canım..yapmaktan ziyade sonra makyajı temizlemesi korkutuyo beni..elleyemiyorum bile off beni bayıltıp ara ara temizleseler şu burnumu ne olur sanki(
Kızlar eğer sizler olmasaydınız alçı çıktıktan sonra yamuk duran burnum beni şoka uğratırdı.Sizlerin tecrübeleri sayesinde gayet soğukkanlı karşıladım ve dr demeden biliyorum bu durum geçecek dedim.Teşekkürler hepinize
Canım sen ne zaman ameliyat olmuştun, aynı sorunları ben de yaşadım dudak bakımından:) Şişliklerim olmuştu onların yerini de sarılıklar aldı o da fazla değil :) Bir de duş alamamak çok kötü yaaa, evden dışarı çıkamıyorum, normalde her gün duş alan biri olarak 4 gündür bu halde olmak inanılmaz koyuyooor:) dikişler alındıktan sonra problem olmuyor değil miii?!
Ya bir de burun akıntılarım büyük ölçüde azaldı ama deliklerimden birinde iki gündür hafif mi kanama var, pansuman yaparken fark ediyorum normal mi bu acaba, içteki dikişlerde problem olmamıştır değil mi, ağrı sızı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?