- Konu Sahibi dagcicegi33
-
Ya bir de burun akıntılarım büyük ölçüde azaldı ama deliklerimden birinde iki gündür hafif mi kanama var, pansuman yaparken fark ediyorum normal mi bu acaba, içteki dikişlerde problem olmamıştır değil mi, ağrı sızı yok.
Fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf,fotoğraf... en kıs zamanda istiyoruzzz! :)
ağrı sızı olurdu canım dikişlerinden olsaydı..benim sadece ilk 3 gün hafif kanamam oldu...sahi sen ne pansumanı yapıyorsun kendine öyle:)))
şu burnumun üstündeki isirik gibi gibi illetten kurtulayım fotoğraf koyucam:))senin de yeni halini merak ediyorum.. senin alçı yarın mı alınacaktı?yoksa lilynin miydi..kafam karıştı şimdi:))
Burnum alcili ve daha sonra sargiliyken yani ilk hafta burnumda ve yüzümün genelinde yayglanma olmuştu sanırım bandajlardan kaynakliydi bandajin olduğu yerler çok yagliydi sanki krem sürülmüş gibi hergun yüz temizleme jeliyle lifle hafifce burnumun üzerinden geçerek temizledim artık o yağlı görüntü yok siyah noktamda çok değil su an, ameliyatımın üzerinden 15 gün gecti bu arada
Çok geçmiş olsunnn, darısı başımıza fotoğraf bekliyoruzz:)
şu burnumun üstündeki isirik gibi gibi illetten kurtulayım fotoğraf koyucam:))senin de yeni halini merak ediyorum.. senin alçı yarın mı alınacaktı?yoksa lilynin miydi..kafam karıştı şimdi:))
benim alınıyo canımya alçım çok bollaştı tingit tingir sallanıyo bantlarla sabitlemekten bıktım yüzümde yağlandı tonikle siliyorum günde en az 5 kere bantlar tutmuyo yıne de.alcım bol oldugu ıcın ıkı kasımın arasını hafıf gördum sankı şiş gıbıydı kardesım ödem oldugunu söyluyo korkuyorum dumduz bı burun olmasından uykum kactı kafayı sıyırcam seklını görunce umarım doktora tepkı vermem :S cok mu sıs oluyo burun ılk acıldıgnda ya :S
Şimdi yavaşça ellerini klavyeden çek, pc'yi kapat ve uyumaya çalış, sakin ol bence çok güzel olacakk:)) Heyecan dorukta, haberlerini bekliyoruz. :)
haha sor bana nasıl uyudum rüyalarımda devam ettim gerilimebugün akkoyun karakoyun belli olcak ama çevremden gördüklerim ve duyduklarım doğrultusunda ilk gördüğümde paniğe kapılmamam gerektiğini biliyorum,bi arkadaşım benim ilk alçıdan çıktığında patlıcan gibi şişti şok oldum sonra günden güne oturdu şeklini aldı dedi,ben de bi şoka giricem sanırım
haha sor bana nasıl uyudum rüyalarımda devam ettim gerilimebugün akkoyun karakoyun belli olcak ama çevremden gördüklerim ve duyduklarım doğrultusunda ilk gördüğümde paniğe kapılmamam gerektiğini biliyorum,bi arkadaşım benim ilk alçıdan çıktığında patlıcan gibi şişti şok oldum sonra günden güne oturdu şeklini aldı dedi,ben de bi şoka giricem sanırım
Şimdi yavaşça ellerini klavyeden çek, pc'yi kapat ve uyumaya çalış, sakin ol bence çok güzel olacakk:)) Heyecan dorukta, haberlerini bekliyoruz. :)
btün yorumları okumadan yazıyorum ben her sabah burnum şiş kalkıyorum öyle çok fazla değil ama yüksekte yatmadığımdan olabilir o ayrı benm asıl sormak istediğim burnumun sağ taraı daha şiş doktoruma sormadan nce burada paylaşmak istedm neden bi taraf daha şiş olabilir ?
Burnum alcili ve daha sonra sargiliyken yani ilk hafta burnumda ve yüzümün genelinde yayglanma olmuştu sanırım bandajlardan kaynakliydi bandajin olduğu yerler çok yagliydi sanki krem sürülmüş gibi hergun yüz temizleme jeliyle lifle hafifce burnumun üzerinden geçerek temizledim artık o yağlı görüntü yok siyah noktamda çok değil su an, ameliyatımın üzerinden 15 gün gecti bu arada
benim de 15. gün ama ben bırak temizleme jelini lifi,suyu bile korkarak yüzüme değdiriyorum..ben aynaya da günde iki kez bakıyorum o da burnuma sprey çekeceğim zaman..evde herkes burnun çok yağlı duruyo üstüne bişey mi sürüyorsun diyor..rahatsız oluyorum..şişliklerin ne durumda peki? benim profilden görüntü hoş ta yanaklara doğru genişlemiş burnum..şiş olduğunu umut ediyorum:)
Canım ben yün liflerle değilde hani su duş jelleri için olan naylon liflerle çok hafif bastırmadan burnumun üstünü temizliyorum temizlemeyince çok rahatsız oluyorum.HAla sislik var tabi yüzümde ama ilk günlerdeki gibi rahatsız edici değil. En büyük sıkıntım üst dudağımı rahat kullanaiyorum burnumun ucu acıyor ve gerginlik hissediyorum. Muhtemelen seninde sistendir o genişleme duzelecektir
üst dudak ve bıyıklardaki şişlik fiyasko zaten canım:) mimik yapabilecek miyim artık yoksa heykel gibi durucam artık diye çok merak ediyorum...
Bır sene sonra yapacaksın dıyorlar bana ama hele uykumda mesela saga sola yattıgımda burnum çok sert durdugu ıcın kenarları ız oluyor çok degışık :S Gecmışe donmek ıstıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?