ayrıca genel anesteziyle mi oluyor bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Ceneye de yapiliyo mu dolgu peki
evet çeneyede yapılıyor. hatta forumdan bir arkadaş vardı o da mehmet beye yaptırmıştı şahsi olarak tanışmadım ama forumdan tanıyorum. gayet memnundu
evet çeneyede yapılıyor. hatta forumdan bir arkadaş vardı o da mehmet beye yaptırmıştı şahsi olarak tanışmadım ama forumdan tanıyorum. gayet memnundu
Belli bi şartı var mi peki Ceneye yapılmasının bilgin var mi bu konuda
canım konunu yeni gördüm benimde burnum kemerli acayip rahatsız oluyorum.konunu okuyunca kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu çok heyecanlandımacaba ne kadar bi fiyat ödedin öğrenebilirmiyim.birde resmini göremedim nereden bakabilirim acaba
kime oldun ameliyati ?kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünceisteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam
kime oldun ameliyati ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?