kızlar banada fiyatını msj atarmısınızama kemer yok bende sadece hafiften sağa doğru yamuk ve burun deliğinin biri küçük, ailem hariç dikkatli bakmayan farketmiyo fakat beni çok rahatsız ediyo bende düşünüyorum.
Igne giriyo acimiyomu??
yaptırdımm hiç memnun kalmadım 1 hafta şiş gezdim burun aynı 6 iine girdi ve güyaaa adananın en ii drlarından biriydi 400 tl çöpeeee bi haftada darbe almışım gibi kırmızılık ve ağrı
yaptırdımm hiç memnun kalmadım 1 hafta şiş gezdim burun aynı 6 iine girdi ve güyaaa adananın en ii drlarından biriydi 400 tl çöpeeee bi haftada darbe almışım gibi kırmızılık ve ağrı
kızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. Sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünceIsteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. Artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam
canım kime yaptırdın adanada?
Dr asena baltaya yaptirdim :'( mezoslim de gazipasada sen düşünüyorum diyosan sakin derim bi sürü foto gosteriliyo... bi veya 2igne batimi dendi 8 yerden igne yapildi.sisti burun.. arti ustte bi tabaka gibi leke koyuluk oldu burnum ayni..uzerine sislik ve leke ekledim :-D ilk yaptiimda haff kalkmisti.. dediki dahada toplanip ii olur hemen indi :'( iki haftada o bi tik olan diklikte.. devasa diildi milimlik kalkti indi sonra :'(
resimleri göremiyorum canım kaldırdın mıkızlar burnumdaki kemerden rahatsız oluyordum fakat estetik ameliyatta olamazdım. sonra dolgu işini keşfettim.ankarada uzun bi arayıştan sonra doktorumun önceki işlerinide inceleyip kararımı verdim. 1 dk gibi bi sürede de yeni bi burnum oldu. şişme morarma falanda yok. .benim oldukça kemerliydi heleki kemer problemi az olup ucu düşük olanlar estetik ameliyat olmuş gibi duruyo inanamadım görünceisteyen albümümden resimlere bakabilir herkes görebildiği için buraya koymak istemedim. artık yan dönükken fotoğraf çekmeye çalıştıklarında kaçmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?