Teşekkür edrim canım. Yani böyle doğruları konuşmak en iyisi. Hiç ağrı olmuyor diyenlere şaşıyorum yani bende mi sorun var diye merak etmiştim. Ama senin anlattıkların benim durumuma çok uygun.Bu şekilde gerçekçi bir halde bilgilenmek en doğrusu. Bu durumda beni 1-2- gün daha ağrı bekliyor. Ne yapalım olsun. Sonuç güzel olacaksa değer tabi. Giriştik bikere bu işe.
Özgüven sahibi bir birey olacağız sonuçta değerrr
bir şey sorucam dikişleri almak ne kadar sürüyo bi bilginiz varmı ? yarım saatte alınıyo diyolar doğrumu
arkdaşlar burun estetiği olan varmı?
ben hıc agrı cekmedım.hıc agrım olmadı dıyenler ılla abartıyor demek degıl yanı
spreyi sık yumuşasın cımbızla hafifce almaya çalış ben öyle yaptım tamamen tmizlendi burnumBu burun deliklerindeki kurumuş kanları ne yapıyorsunuz. Öldürecek beni bu kurumuş kanlar yaaaaaa Sinir oldum. Nefes alamıyorum o ayrı mesele Ama
bir de denizsuyu beni sinir ediyor. Foşşşş diye fışkırıyorrrr. Burnumun içi şok oluyor sanki. Nefret ediyorum o spreyden, hiçte işe yaramıyor.
ameliyat olalı 3.5 ay oldu sol tarafım sağa göre daha şiş görünüyor önden bakınca orantısızlık var yani.bu vakitten sonra bir değişiklik olur mu arkadaşlar?
spreyi sık yumuşasın cımbızla hafifce almaya çalış ben öyle yaptım tamamen tmizlendi burnum
pek olmaz benceee
bugün ameliyatımın 28. günü, deviasyon sorunu ve burnumda kırık vardı. kemiğin olduğu taraf düzeldi ve çok rahat nefes alıyorum ama diğer taraf tıkalı durumda, açılmadıbugün kontrole gittim, doktora nefes alamadığımı söyledim. tekrar ufak bir operasyon yapılabilirmiş. lokal anestezi ile 10 dk sürer dedi. ama çok korkuyorum ben. ilk ameliyatımda baygındım, hiçbir şey hissetmedim ama bunda ayık olacağım, ne yapacağım bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
bugün ameliyatımın 28. günü, deviasyon sorunu ve burnumda kırık vardı. kemiğin olduğu taraf düzeldi ve çok rahat nefes alıyorum ama diğer taraf tıkalı durumda, açılmadıbugün kontrole gittim, doktora nefes alamadığımı söyledim. tekrar ufak bir operasyon yapılabilirmiş. lokal anestezi ile 10 dk sürer dedi. ama çok korkuyorum ben. ilk ameliyatımda baygındım, hiçbir şey hissetmedim ama bunda ayık olacağım, ne yapacağım bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
geçmş olsun cnm bende 1 ay oldu ameliyat olalı..bnmde burnum tıkanıyor..birde burda kimsede okumadım böle bişey..yani sana sorayım birde?
akıntın oluyomuydu burun akıntısı koyu kıvamlı?hatta kokulu sanırım yada bana mı öle gelio bilmiorum..
ben bu msjı yeni okudum buyüzden sanırım olmuşsundur 2.ameliyatını nasılsın şimdi nasıl geçti ?sorun çözüldü mü
doktorun kimdi buarada bnm ercan demiray estetica
valla açıkçası benim de çok ağrım olmadı. ha hiç olmadı dersem yalan olur, neticede ameliyat geçirmiş oluyosun. ama kesinlikle en sancılı hali bile şiddetli bi diş ağrısı kadar olamazdı. tamponların ve alçının varlığı rahatsızlık verici, evet. morluk ve şişlikler de ilk 48 saat sürekli uygulanacak buz takviyesiyle çok az olabiliyor ( 14. günüm ama neredeyse hiç morluğum yok, şişkinlikise az.) (aman maaşallah diyelim bu arada. ) şu an beni rahatsız eden tek şey tıkanıklık. varolan şişkinliğimin ve tıkanıklığımın da 1 aya kadar beni rahatsız etmeyecek düzeye kadar ineceğini umudediyorum. hepimize geçmiş olsun..
güzel bişeyler olsun istiyosak cefasınıda çekmek zorundayız tabi :) bide şu doktorlara karar verbilsek şu yorum yapan arkadaşlar doktorlarınıda yazarlarsaa çok güzel olurrrrrrrrr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?