burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

5 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum ameliyattan snra hiç ağrım olmadı ağrı kesici bile kullanmadm kanlanma ve morlukta yoktu sadece gözaltlarımda hafif bi şişlik vardı :)oda indi sayılır

spreyi sık yumuşasın cımbızla hafifce almaya çalış ben öyle yaptım tamamen tmizlendi burnum

burun ucundaki kurumuş kanları temizlemek için ben ılık su kullandım. çok ılık değildi ama biraz sıcağa yakın diyelim yoksa kurumuş kanları çözmez. kulak çöpünü suya batırıp yavaş yavaş temizlerdim ben. günde birkaç kere de yaptım ama doktoruma sorup yaptığım bir şey değildi bu, kendimce geliştirdiğim bir yöntem :) nefes alamamak çok zor ya, insan kendi kendine yöntem geliştirmeye başlıyor haliyle. geçmiş olsun arkadaşım

bugün ameliyatımın 28. günü, deviasyon sorunu ve burnumda kırık vardı. kemiğin olduğu taraf düzeldi ve çok rahat nefes alıyorum ama diğer taraf tıkalı durumda, açılmadı bugün kontrole gittim, doktora nefes alamadığımı söyledim. tekrar ufak bir operasyon yapılabilirmiş. lokal anestezi ile 10 dk sürer dedi. ama çok korkuyorum ben. ilk ameliyatımda baygındım, hiçbir şey hissetmedim ama bunda ayık olacağım, ne yapacağım bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

canım geçmiş olsun ..sen o dediği ufak operasyonu bildiğim kadarıyla hisstmezsin orayı muhakkak uyuşturcaktır ama tabi narkoz gibi olmaz gözünü kapıyacaksın acı sızı olcağını sanmıyorum sadece dayancan iğne vururlar uyuşur

geçmş olsun cnm bende 1 ay oldu ameliyat olalı..bnmde burnum tıkanıyor..birde burda kimsede okumadım böle bişey..yani sana sorayım birde?
akıntın oluyomuydu burun akıntısı koyu kıvamlı?hatta kokulu sanırım yada bana mı öle gelio bilmiorum..

ben bu msjı yeni okudum buyüzden sanırım olmuşsundur 2.ameliyatını nasılsın şimdi nasıl geçti ?sorun çözüldü mü
doktorun kimdi buarada bnm ercan demiray estetica

evet canım oluyor bende de, kokusu olan bir akıntı. 2. ameliyatımı olmadım, doktor biraz daha bekleyelim dedi. ara ara açılıp tıkanıyor tekrar ama gece kesinlikle burnumdan nefes almıyorum. bakalım artık ne olacak. sana da çok geçmiş olsun

kızlar yorumlarınız süper çok gerçekci insanaumut veriyo ben şu an resimfalan göremiyorum yeni üye oldum buraya 8 hangi doktora gittiğinizide yazsananız bana çokdaha yardımcı olmuş olucaksınız :)))

güzel bişeyler olsun istiyosak cefasınıda çekmek zorundayız tabi :) bide şu doktorlara karar verbilsek şu yorum yapan arkadaşlar doktorlarınıda yazarlarsaa çok güzel olurrrrrrrrr:)))))

canım kime yaptırdın onuda yazarmısın?

güzel bişeyler olsun istiyosak cefasınıda çekmek zorundayız tabi :) bide şu doktorlara karar verbilsek şu yorum yapan arkadaşlar doktorlarınıda yazarlarsaa çok güzel olurrrrrrrrr:)))))

Canım sen hangi sehirde olduğunu belirtirsen ona göre yardımcı olabiliriz mesela ben Ankara'da Prof.Dr. Osman Latifogluna ameliyat oldum

kızlar merhaba hepinize..benim 16.günüm bugünn:)))..burun direğim hala şiş..yandan problem yok ama önden şiş..bir de burun deliklerim büyük şu an ve burun dudak mesafem uzun geliyorr..bu ne kadar sürüyor ve benimle aynı problemi yaşayanlar düşüncelerini paylaşabilirler mi..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…