Teşekkür edrim canım. Yani böyle doğruları konuşmak en iyisi. Hiç ağrı olmuyor diyenlere şaşıyorum yani bende mi sorun var diye merak etmiştim. Ama senin anlattıkların benim durumuma çok uygun.Bu şekilde gerçekçi bir halde bilgilenmek en doğrusu. Bu durumda beni 1-2- gün daha ağrı bekliyor. Ne yapalım olsun. Sonuç güzel olacaksa değer tabi. Giriştik bikere bu işe.
Özgüven sahibi bir birey olacağız sonuçta değerrr
ben 7 martta ameliyat oldum sag tarafima yattim buhar verilirken o yuzden sag gozum morardi ikinci gun, ama 3-4 gun morluklarim gitti sadece sislik vardi o da hemen gecti cok kolay ve guzel gecti ameliyat. sonuc mukemmel iyi ki de olmusum.. burnum 4- gun acildi nefes aliyordum yani rahatlikla. hergunumu videoya cektim ve 9 martta 1 ay olacak. CIRKIN ORDEKTEN KUGUYA DONUSTUM YANI :) YAPTIRMAK ISTEYEN ARKADASLAR HIC BIR SEYDEN KORKMAYIN SIZ ZATEN NARKOZ VERILINCE OYLE BIR uykuya daliyorsunuz ki ruya bile gormuyorsunuz. sonra ayilmahanede size adinizla seslenince uyaniyorsunuz. Ben uyanmadan once ama bom bos bi yerde kendimi birileriyle konusurken ruya gordum sonra donup kendime baktim ve uyandim cok acayipti ama guzeldi. narkoz zaten super bir sey yaa yavas yavas ucup gidiyorsun. benim narkoz doktorum cok profesyoneldi belliydi, narkoz vermeden once de bana soru sormaya basladi eee kac merdiven cikabiliyorsun gibi bende ciddi ciddi soruyor sandim megersem adam narkoz veriyor, bende anlayinca dedim birazdan fisimi cekeceksiniz dimi :) o da hayir estagfirullah falan filan doktoruma baktim SONRASINI HATIRLAMIYORUM ZATEN. Bi uyandim ameliyat bitmis kendim de inanamadim. Sonra odama cikardilar. Tavuklu bulyonumu ictin 2 saat sonra ve kendime geldim aksam da eve gittik..
aynı duyguları paylaşıyoruz aynı korkular bende de var ben bi de canlı canlı burun ameliyatı videoları izledim kırılma kesilme vs tüm aşamaları gözümü kırpmadan izledim başıma neler geleceğini biliyorum ve bu beni 10 kat daha korkutmaya yetiyo da artıyo bile :/ ben sonraki aşamalardan ziyade ameliyathaneye girmekten korkuyorum.ayrıca ben de çok deli yatan bi insanım gece 105 kez dönüyorumdur kesin ama ameliyattan sonra ister istemez daha temkinli yatar insan hatta tek gözü açık bile uyur kiki olmazsa ben başıam birini dikerim ben kıpırdadıkça kollasın burnumu
merhaba geçmiş olsun, ameliyat olmuşsundur sanırım, nasılsın tavsiye eder misin doktorunu acaba?bende 6 şubatta ameliyat olacağım bahadır imer çamlıca medicana sen nerde olacaksın ben ameliyattan değilde sonrası bi kaç günden korkuyorum
kızlar merhaba hepinize..benim 16.günüm bugünn:)))..burun direğim hala şiş..yandan problem yok ama önden şiş..bir de burun deliklerim büyük şu an ve burun dudak mesafem uzun geliyorr..bu ne kadar sürüyor ve benimle aynı problemi yaşayanlar düşüncelerini paylaşabilirler mi..??
bende 6 şubatta ameliyat olacağım bahadır imer çamlıca medicana sen nerde olacaksın ben ameliyattan değilde sonrası bi kaç günden korkuyorum
Benim ameliyatlarin ikiside ic kararticiydi... :)
kızlar bende ameliyatımı istanbul- ümraniyede olmuştum ..
Doktorum o kadar harika bir operasyon yapptı ki allahıma şükür rağrım sızım hiç olmadı ama kafam balon gibi olmuştu ayaklarıma ip bağlasanız balondn farkım olmazdı yanii :)
doktoruma gelince o kadar kibar nazik bir adamdı ki sadece ona bıraktım şeklini herşeyini o kendi verdii :) çokta güzel olduu ameliyat olalı 2 sene oluyor :) ama kesinlikle öneririm doktorumu benden snra tanıdıgm 2 kişi daha doktoruma yaptırdı burnunu ve ikiside çok memnun :)
doktorun kimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?