burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

benim ameliyatımda gözlerim kapandı ve kamyon çarpmış gibi gözüküyordum.. görüştüğüm doktorlara göre ameliyat sonrası durumlar tamamen kişinin ne kadar hassas olduğuyla alakalı.. benim doktorum beni mumya gibi sarıp sarmalamıştı, bu da doktorun tekniğiyle alakalı..

ameliyattan sonra şişliklerin ve morlukların haftalarca kaldığını duymuştum meğer hiçde öyle değilmiş. benim de morluklarım ve şişlerim 3. gün tamamen geçmişti. şaşırmıştım açıkçası bukadar çabuk geçeceğini ummuyordum.

merhaba agrıdan bahsetmişsinizde bende burun ameliyatı oldum başım dişim burnum cok agrıdı güz gözm mosmor ve şişti
ama bu gun 7 gunun daha azaldı yok denecek kadar az morluk var benim sıkıntımda bu burun tıkanıklıgı ne zaman gecicek hiç koku alamıyorum rahat uyamıyorum
alcımda duruyo alcı ne zaman alınıyo acaba
teşekurler...:)

ben 7 martta ameliyat oldum sag tarafima yattim buhar verilirken o yuzden sag gozum morardi ikinci gun, ama 3-4 gun morluklarim gitti sadece sislik vardi o da hemen gecti cok kolay ve guzel gecti ameliyat. sonuc mukemmel iyi ki de olmusum.. burnum 4- gun acildi nefes aliyordum yani rahatlikla. hergunumu videoya cektim ve 9 martta 1 ay olacak. CIRKIN ORDEKTEN KUGUYA DONUSTUM YANI :) YAPTIRMAK ISTEYEN ARKADASLAR HIC BIR SEYDEN KORKMAYIN SIZ ZATEN NARKOZ VERILINCE OYLE BIR uykuya daliyorsunuz ki ruya bile gormuyorsunuz. sonra ayilmahanede size adinizla seslenince uyaniyorsunuz. Ben uyanmadan once ama bom bos bi yerde kendimi birileriyle konusurken ruya gordum sonra donup kendime baktim ve uyandim cok acayipti ama guzeldi. narkoz zaten super bir sey yaa yavas yavas ucup gidiyorsun. benim narkoz doktorum cok profesyoneldi belliydi, narkoz vermeden once de bana soru sormaya basladi eee kac merdiven cikabiliyorsun gibi bende ciddi ciddi soruyor sandim megersem adam narkoz veriyor, bende anlayinca dedim birazdan fisimi cekeceksiniz dimi :) o da hayir estagfirullah falan filan doktoruma baktim SONRASINI HATIRLAMIYORUM ZATEN. Bi uyandim ameliyat bitmis kendim de inanamadim. Sonra odama cikardilar. Tavuklu bulyonumu ictin 2 saat sonra ve kendime geldim aksam da eve gittik..

benim ameliyatın naci çeik yaptı
sonrasında ağrı sızı hiç çekmedim
hiç kanamam olmadı
çok az gözlerimde morluk vardı
yüzümde de birazcık ödem
naci bey 3 gün sonra koyduğu plastik alçıyı çıkarıyor atel felan da takmıyor sadece bant zaten bandına ameliyatın 1.haftasında çıkarıyor
yani bir hafta sonra burnunuz acıkta oluyor ve ihtiyaç varsa masaja başlıyorsunuz
bant atel vb şeyler olmadığından da şişlik ve sivilcelenme neredeyse hiç olmuyor tabi burun içinde şişlikler var ama zaten dert etmiyosun onu da ameliyat olduğunu bile kimse anlamıyor
bence doktorun ameliyat sırasında yavaş ve özenli çalışması ameliyat sonrası ödem,morluk ve kanama gibi durumları çok etkiliyor.

7 Martta degil 7 Subatta ameliyat oldum

acaba barış çakır, naci çelik gibi isim yapmış doktorların ameliyatından sonra daha mı az morluk ve ağrı oluyor? öyle bi durum var mı farklı teknik mi kullanıyorlar. fiyatları da bu yüzden mi o kadar pahalı?

ben 1 mart'ta izmir'de Can Kopal'a oldum ameliyat.girerken çok rahattım kolumdaki damarların çok ince olması sebebiyle serumu koluma biraz zor takmaları dışında da hiç bir problem yaşamadım allah'a şükür. ameliyathaneye girişte biraz garip hissediyor insan kendini özellikle de benm kadar çok hastaneli diziler izlediyseniz :) ama sonra doktorumla konuştuk beni rahatlattı.güzel şeyler düşün güzel uyanırsın dedi ben de tamam gelinliğimi düşünücem o zaman dedim:) ne iş yaptığımı sordu anestezi uzmanı ve o sırada gittiğimi fark ettim kolay gelsin herkese diip uykuya daldım.3 saat kadar sonra uyandığımda hatırladığım en net şey kuzey kutbunda çıplak kalmışımcasına üşüdüğümdü doktorum yanımda nefes al nefes al diyordu.sonra ısındım kendime geldim arkadaşlarımla telefonda konuştum:) 2saat kadar sonra da çıktık hastaneden ne ağrı ne sızı süreç içinde hiç bir şekilde bi acı hissetmedim.2 gün ve gece boyunca sürekli buz koydum. maximum şişliğim 2.gün oldu benm, o gün alçım yenilendi ve tamponlarım çıktı. ama ben tamponlar varken ilk iki gece daha rahat nefes almıştım tamponların çıktığı gece burnum tamamen tıkandı ve 2 gece ağzımdan nefes almak zorunda kaldığım ve dilim damağım kuruduğu için sürekli uyandım ancak 5.gecemde rahatca uyuyabildim. bu arada 2.günden sonra yavaşça inmeye başladı şişleklerim ve morluklarımda azaldı zaten çok morarmamıştı gözlerim. 10.günse tamamen geçmişti morluklarım.yani tek problem nefes alamamak onun dışında burnunuzun ne kadar sarıldığı önemli değil bence sonuçta 2.gün zaten alçı yenileniyor. bantlar çıkıyor ki o bantların amacı şişliği önlemek zaten. düşünen arkadaşlar hiç sıkılmasınlar artık her şey çok kolay ağrı ve acı hiç olmuyor.

hayatım o burun ameliyatı videolarını hangi siteden izledin ben de izlemek istiorm :S cünkü bilinçli olmak lazm

BEN ZATEN IZLEDIKTEN SONRA BITTIM YOUTUBEDE VAR NASIL KESIPBICIYOLAR KENDIMI ORADA DUSUNEMEDIM BIAN IZLEME BENCE :d

merhaba arkadasim, sitede yazdigini okudum cvp vermek istedim cunku ayni sorun bendede var ben subatta ameliyat oldum ve burnum uzundu kisaltirdigim icin burun ve dudak arasindaki mesafeden dolayi suratim cok farkli gorunuyordu hatta igrenc duruyordu, ama zaman gectikce o mesafede gecmeye basliyor su an hala var mesafe ama ilk gunki kadar degil.. senin durumun nedir simdi? gectimi biraz o mesafe?

merhaba kızlar cuma gunu ızmır de doktor can kopal a amelıyat oldum.çok basarılı bır amelıyattı, amelıyata gırerken agrı sızıdan cok anestezı benı korkuyortu,uyandıkdan sonrakı kusma olayları,öksürük tutması vs... ama ole basarılı bır amelıyat gecırdım bu sıkıntıların hıc bırını yasamadım.ıkıncı gun agrım oldu o da buyutulecek bırsey degıl,adet sancısı daha beter öle dıyım:) salı gunu tamponlarım alındı,keskın ve kısa surelı bır acıdan sonra sımdı cok rahatım,arasıra burnum acılıyor burnumdan nefes alıyorum:) bakımlarımı yapıyorum yuzum henuz şiş oldugu ıcın sonucu pek net kestıremıyorum,umarım en yakın zamnda şu tavsan halımden kurtulurum,
sizin için de en ıyısını dılıyorum,karar aşaması gercekten zor bır süreç,bu dönemi yaşadığım için herkese destek olmak ıstıyorum,lütfen çekinmeden istediğiniizi sorabılırsınız,

Kızlar Bende Ameliyatımı İstanbul- Ümraniyede olmuştum ..
doktorum o kadar harika bir operasyon yapptı ki allahıma şükür rağrım sızım hiç olmadı ama kafam balon gibi olmuştu ayaklarıma ip bağlasanız balondn farkım olmazdı yanii :)
doktoruma gelince o kadar kibar nazik bir adamdı ki sadece ona bıraktım şeklini herşeyini o kendi verdii :) çokta güzel olduu ameliyat olalı 2 sene oluyor :) ama kesinlikle öneririm doktorumu benden snra tanıdıgm 2 kişi daha doktoruma yaptırdı burnunu ve ikiside çok memnun :)

doktorun kimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…