burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

burun estegı olan herkese öncelıkle gecmıs olsun
ılk etapta kan tahlılı yapılıyor herkese bunu sakın ıhmal etmeyın ben
burun amelyatı olanlara sadece sunu söylemek ısterım korkulucak bırsey degıl
on gunluk bır sıkntı gerısı yavas yavas duzelıyor burunun sekıl alma suresı 3ve 6 ay
arası

eger bu forumda hemofılı hastası olanlar varsa onlar ıcın yorum yazıyorum sakın ama sakın
cok mecbur degılsenız olmayın hatta hıc amelıyat olmayın rezıl bır durum

kardesım 3 ay önce burun amelıyatı oldu hem kbb hemde estetık mecbur oldugu ıcın
yapıldı hıc bır doktor kolay kolay kabul etmıyor zaten hemofılı hastalıgı olanın amelıyatını
bız cok rısklı oldugunu bıle bıle kosturduk nefes alamıyor kemıkte kayma kıkırdakta kırılmalar ve zaman zaman
kanamalar oluyordu ve burunun muhakkak amelıyatı sarttı ve gun alındı anestezı doktoru rıskı ustune alamadı
ve dahılıye kabul ettı amelıyata gırdı zaten hemofılı hastası oldugu ıcın plazmalar hazırda bekletıldı
amelıyatı 3 saat surdu cıktıgında cok guzel bır burun olmustu ama kanamsını durdurmak ıcın verılen ılaclar ve plazmalar agır gelıyor
sureklı kusuyordu kustukca burun zorlanıyor kanaması sıddetlenıyordu normalde bu kan kusmalar 5 ı gecmemelıydı ama sabaha kadar hem kanamsı hem kusması
devam ettı yemın edıyorum ömrumuzden ömur gıttı neyse evde cok zor bır on gun gectı yuzu mosmor degıl kömur rengı olmustu gözler zaten yoktu kandan görunmuyordu
boynuna kadar mordu on gun sonra tamponu alındı ama doktorlar tetıkte korkuyla aldılar artık ıyılesır derken yıne bır gece kanaması basladı hemde on gun sonra
gıttık acıle 6 saat kanaması durmadı ve estetıklı burun daha oturmadan tekrar amelıyata alındı ve tampon takıldı on gun daha tampon kaldı sımdı

durumu ıyı hamdolsun on gunde bır kontrolu var 3 ay gecmesıne ragmen gözlerının o ırı halı kalmadı hala göz altları çökuk
burun cok tampona maruz kalmasından dolayı braz daha buyudu ve malesef ıkıncı tampondan dolayı burun ucunda kıkırdak egılmesı olustu bır hafta sonra
gıdılmesı lazım o kıkırdak yumusamıyor muhtemelen bır mudahale daha gerekıyor ama ne buna kızcagızın halı nede doktorların sabrı var ne olucak bılmıyrum
bızım ıcın korkunc bır uc ay gectı dusmanıma bıle vermesın bu durumu sız sız olun varsa hemofılı hastası sakın cok agır oluyor ölum rıskı bıle mevcut

muhakkak kana baktırın pıhtılasma sorunu varmı dıye olmaynlar ıcın 15 gun sonra hayat normale dönuyor ama bızım 3 ay gectı hala gözlerde sorun burunda sorun 3 aydır kanama rıskının sebebıyle evden cıkamadık hemofılı hastalarına ıbret olsun

cok gecmis olsun. bende ameliyat olmak istiyorum bu bilgiyi gozoununde tutacagim.Cok dikkat etmek gerek.saglik hicbiseye benzemiyor..

ameliyat olalı 3.5 ay oldu sol tarafım sağa göre daha şiş görünüyor önden bakınca orantısızlık var yani.bu vakitten sonra bir değişiklik olur mu arkadaşlar?

benimde bugün 3 ay oldu ve 2 kaşımın ortası şiş gibi duruyo çok üzülüyorum bu duruma doktor hep kibarlaşacak incelecek diyo ama bilmyorum sürekli aynaya bakıyorum ya... bide insanlar sürekli yorum yapmaya çalışıyolar herkese aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum bu şiş hali üzerindeki kemer inecek falan diye.. burun deliklerim de eşit değil gibidi ama eşitleniyo gibi gün geçtikçe. aynı problemleri yaşayan var mı???

ameliyat olalı 3.5 ay oldu sol tarafım sağa göre daha şiş görünüyor önden bakınca orantısızlık var yani.bu vakitten sonra bir değişiklik olur mu arkadaşlar?

şiş mi yamuk mu? önce bunu iyi ayırt et. benimki de böyleydi, yamuktu. 7. aya giricem hala böyle. artık umudum yok. görüştüğüüm doktorlar da revizyon diyor. zaten onların demesine gerek yok. gözümle bakınca anlıyorum yani burnumun içine nasıl edilidğini

ameliyatını nerde ve kime oldun nasıl böyle oldu

benımde dun 3 ay oldu amelıyat olalı. fakat şişlik bir türlü inmiyor.kaşlarımın arası ve kenarları şiş.yandan güzel ama önden bakılınca değişik :)

benımde dun 3 ay oldu amelıyat olalı. fakat şişlik bir türlü inmiyor.kaşlarımın arası ve kenarları şiş.yandan güzel ama önden bakılınca değişik :)

Yaa ayni zamanda bicak altina yatmisiz demek ki :) aynen yazdiklariniz benim icin de gecerli insallah su üstteki sislik iner. Herkese aciklama yapmaktan da biktim ya 6ay sonra yorum yapin diyorum artik..

bana tampon koymadılar bir yl geçmesine rağmen nefes alamıyorum hala ki ameliyattan önce nefes alma gibi bir problemim yoktu

cnm merhaba
bende burun ameliyatı olmak istiyorum.. ilk zamanlarda burun şekli belli olmuyormuş zamanla şekli oturuyormuş.. denildiği gibimi.. memnunmusun burnunun şeklinden..bi türlü emin olamıyorum bilgi verebilirmisin acaba

Yaa ayni zamanda bicak altina yatmisiz demek ki :) aynen yazdiklariniz benim icin de gecerli insallah su üstteki sislik iner. Herkese aciklama yapmaktan da biktim ya 6ay sonra yorum yapin diyorum artik..

evet bende 14 ekimde oldum.beni tanımayanlar anlamıyor ameliyat olduğumu.makyajla biraz daha kamufle edebiliyorum.alın ortası şiş tabi bayağı.ilk zamanlar daha yamuk geliyordu.şimdi biraz daha burun ucundan inmeye başladı.şişlikler iki tarafta da aynı anda inmediği için yamuk duruyordu.geçecegini soyledi doktor. bende inanıyorum görebiliyorum da.çok yavaş indiği gerçek.
zaten ameliyat olmak işin en kolay kısmıymış.ameliyattan sonra anladım. 3 ay oldu hala burun benim burnumuş gibi gelmiyor :) ağrı sızı yok ama değişik bir hissi var.
ben artık açıklama yapmıyorum.şişim hala deyip geçiyorum :)))

bu kadar net anlatılabilirdi çok mutlu oldum:) tabi pek mutlu olunacak bi şey değil ama çok üzülüyodum bu duruma..aynı şeyler bende de var aynen.. masaj yapıyo musunuz peki

bu kadar net anlatılabilirdi çok mutlu oldum:) tabi pek mutlu olunacak bi şey değil ama çok üzülüyodum bu duruma..aynı şeyler bende de var aynen.. masaj yapıyo musunuz peki

masaj ilk alçı cıktıktan sonra vermemıstı .15 gunden sonra verdi aşırı şişti ve hala bayağı şiş. kendimle çok dalga geçiyordum.alçı çıktığında şok oldum.kapat kapat dedim doktora bu ne avatar gibi.çok kalındı burnum eskiden daha küçüktü :) 6 ay diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten öyle olacak.3 ayda çokta bir değişiklik olmadı.duruma alıştım geçeceğine inanıyorum.çok iyimserim :))

benimde 15 gün sonunda verdi masajı. bu hafta kontrolde ne diyecek bakalım..çok hoş bi paylaşım oldu teşekkürler hocam:) inşallah en kısa zamanda istediğimiz şekli alır burunlarımız.

bu 3 ayda bendeki en belirgin değişiklik burun deliklerim oldu.. eşit değillerdi çok belliydi dışardan bakıldığında bu durum ama bu aralar eşitlendiler gibi:) tek skntım şu 2 kasımın arasındaki kemer. bende çok iyimserim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…