hangi doktora amelıyat olacaksınız?
çok teşekkür ederim acam,boru falan diyince bi an korktum hatta korkularıma bir yenisi eklendibunlar küçük şeyler takılmamak lazım dıye dusunuyorum bılgılendırdgın ıcın tesekkur ederım
ameliyat olalı 3.5 ay oldu sol tarafım sağa göre daha şiş görünüyor önden bakınca orantısızlık var yani.bu vakitten sonra bir değişiklik olur mu arkadaşlar?
ameliyatını nerde ve kime oldun nasıl böyle olduşiş mi yamuk mu? önce bunu iyi ayırt et. benimki de böyleydi, yamuktu. 7. aya giricem hala böyle. artık umudum yok. görüştüğüüm doktorlar da revizyon diyor. zaten onların demesine gerek yok. gözümle bakınca anlıyorum yani burnumun içine nasıl edilidğini
benimde bugün 3 ay oldu ve 2 kaşımın ortası şiş gibi duruyo çok üzülüyorum bu durumadoktor hep kibarlaşacak incelecek diyo ama bilmyorum sürekli aynaya bakıyorum ya... bide insanlar sürekli yorum yapmaya çalışıyolar herkese aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum bu şiş hali üzerindeki kemer inecek falan diye.. burun deliklerim de eşit değil gibidi ama eşitleniyo gibi gün geçtikçe. aynı problemleri yaşayan var mı???
benımde dun 3 ay oldu amelıyat olalı. fakat şişlik bir türlü inmiyor.kaşlarımın arası ve kenarları şiş.yandan güzel ama önden bakılınca değişik :)
ben bu sabah ameliyat oldum canım
Yani yüzüm gözüm şiş balon gibi
Ayrıca başım ve dişlerim de ağrıyorrr
Gözlerim nerdeyse yok oldu şişlikten kan çanağı
burnum kanlardan tıkandı
Yani korkutmak için değil ama hazırlıklı ol canım bunlara
Yaa ayni zamanda bicak altina yatmisiz demek ki :) aynen yazdiklariniz benim icin de gecerli insallah su üstteki sislik iner. Herkese aciklama yapmaktan da biktim ya 6ay sonra yorum yapin diyorum artik..
evet bende 14 ekimde oldum.beni tanımayanlar anlamıyor ameliyat olduğumu.makyajla biraz daha kamufle edebiliyorum.alın ortası şiş tabi bayağı.ilk zamanlar daha yamuk geliyordu.şimdi biraz daha burun ucundan inmeye başladı.şişlikler iki tarafta da aynı anda inmediği için yamuk duruyordu.geçecegini soyledi doktor. bende inanıyorum görebiliyorum da.çok yavaş indiği gerçek.
zaten ameliyat olmak işin en kolay kısmıymış.ameliyattan sonra anladım. 3 ay oldu hala burun benim burnumuş gibi gelmiyor :) ağrı sızı yok ama değişik bir hissi var.
ben artık açıklama yapmıyorum.şişim hala deyip geçiyorum :)))
bu kadar net anlatılabilirdi çok mutlu oldum:) tabi pek mutlu olunacak bi şey değil ama çok üzülüyodum bu duruma..aynı şeyler bende de var aynen.. masaj yapıyo musunuz peki
masaj ilk alçı cıktıktan sonra vermemıstı .15 gunden sonra verdi aşırı şişti ve hala bayağı şiş. kendimle çok dalga geçiyordum.alçı çıktığında şok oldum.kapat kapat dedim doktora bu ne avatar gibi.çok kalındı burnum eskiden daha küçüktü :) 6 ay diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten öyle olacak.3 ayda çokta bir değişiklik olmadı.duruma alıştım geçeceğine inanıyorum.çok iyimserim :))
masaj ilk alçı cıktıktan sonra vermemıstı .15 gunden sonra verdi aşırı şişti ve hala bayağı şiş. kendimle çok dalga geçiyordum.alçı çıktığında şok oldum.kapat kapat dedim doktora bu ne avatar gibi.çok kalındı burnum eskiden daha küçüktü :) 6 ay diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten öyle olacak.3 ayda çokta bir değişiklik olmadı.duruma alıştım geçeceğine inanıyorum.çok iyimserim :))
bu 3 ayda bendeki en belirgin değişiklik burun deliklerim oldu.. eşit değillerdi çok belliydi dışardan bakıldığında bu durum ama bu aralar eşitlendiler gibi:) tek skntım şu 2 kasımın arasındaki kemer. bende çok iyimserim artık :)[/QU
benımde şimdi aynı.farklı oldugunu soyluyorlardı onceden.sol burun deliğimin üzeri daha şiş.hepsi zamanla geçecek bence.eminim benim durumun sizinkinden farkı yoktur.ama sabırlı olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?