burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

benim 2.haftam bugün bantlarımda alındı eşim falan çok beğendi bende çok beğendim ki hala burnum balon gibi olmasına rağmen foto koyamıyorum siliniyor

kaldırılmadan acil yorum bekliyorum :)))
şimdi çektim biraz dandik görüntü ama idare ediniz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskişehir Sakarya has. Dr Mehmet Sezgin doktorum kızlar onurla sunuyorum :))

maşallah diyiniz lütfen darısı dahada güzeli size olsun

kızlar bnm ameliyat olalı tam 7 gün oldu.. ilk alçım değiştiğinde burnumuda gördüm...burnum kusursuz çok güzel fakat ben şaşırdım yüzüm gözüm şiş gözlerim birbirlernden uzak duruor gbi geldi bakakaldm aynaya doktorum şiş dedi..ki şişti baya... sizdede ilk burnunuzu gördüğünüzde böyle bi şok sendromu oldumu?nasıl bişi olucak şişler geçince burun oturunca nasıl durucak sabırsızlıkla bekliorum ve çok mrk ediorum.. bide bu burun ucuna gazlı bez tarznda bişi yapıştırıolar ya ucu havada dursun die sanırım o iz yapıomu? orasında iz var oraya çok takıldım...yorumlarınızı bekliorum...

hayır pink o bez iz yapmaz.gördüğün bir iz varsa ameliyat izidir sanırım,o da zamanla geçiyor zaten.o gözlerin birbirinden uzak durma durumu şişlikten oluyor ,telaşlanma.o da geçiyor

Son düzenleme:
bende 6 şubatta ameliyat olucam komplikasyonlardan korkmaya başladım sağlıkçıyım aslında neden korkuyorsam aslında ağrı sızı değil derdim görüntü nasıl olcak merak ediyorum.

bende 6 şubatta ameliyat olacağım bahadır imer çamlıca medicana sen nerde olacaksın ben ameliyattan değilde sonrası bi kaç günden korkuyorum

valla açıkçası benim de çok ağrım olmadı. ha hiç olmadı dersem yalan olur, neticede ameliyat geçirmiş oluyosun. ama kesinlikle en sancılı hali bile şiddetli bi diş ağrısı kadar olamazdı. tamponların ve alçının varlığı rahatsızlık verici, evet. morluk ve şişlikler de ilk 48 saat sürekli uygulanacak buz takviyesiyle çok az olabiliyor ( 14. günüm ama neredeyse hiç morluğum yok, şişkinlikise az.) (aman maaşallah diyelim bu arada . ) şu an beni rahatsız eden tek şey tıkanıklık. varolan şişkinliğimin ve tıkanıklığımın da 1 aya kadar beni rahatsız etmeyecek düzeye kadar ineceğini umudediyorum. hepimize geçmiş olsun..

Ne zaman gecıyor fataldanger ya 4.ayıma gırdım gozlerım bır garıpğ duzelırmı kı bu

ahhh antiope ahahh,sana laf anlatamıcaz biz forum ahalisi olarak:):) kaç kere dicem o şişlikten kaynaklı. mesela o durum bende de ilk zamanlar vardı, şişlikler inip burun yanları çukurlaştıkça ablak görüntü gtiti. Hani şişlik inince oyuk gibi durmuş falan dedik ama kesinlikle daha iyi,şişken oyukluk yokken yanlarda ablak bi görüntü vardı et yığını gibi. senin de aynı şekilde geçicek

Açık teknikle olan ameliyatımda burunun altındaki (kesi yapılan yer) savaş alanı gibi. Birkaç tane dikiş var. Umarım atel çıktıktan sonra fondötenle kapatabilirim. Böyle bir şey başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…