Hahah bende donuyorum sonra toparlaniyorum derken uykum kaciyo boyle :) mimik hareketlerimden hep burnumu acitiyorum sanada oluyomu
Silikon deniyor galiba, (renksiz borulu bir şey), ben de ilk ameliyattan çıkınca nefes alabilmiştim ama zamanla kan vs doluyor galiba o, öyle alamamaya başlıyorsun. Benim bugün 5.günümdü, bugün çıkarıldı tamponlarım, normalde dün gel demişti gidemedim ben. E haliyle biraz fazla kalmışlar burnumdan çıkarırken biraz acıdı ama çok az sürdüğü için korkulacak gibi değildi. Cuma da alçılarım çıkıyor, çok heyecanlıyım. Bu arada gözümdeki şişlikler tamamen indi bugün. Bana dua edin kızlar. :)
Benim sorunum da deviyasyondu ciddi bir şekilde hem de ve büyük bir et vardı. Ameliyattan çıktıktan hemen sonra "meğer ben hiç nefes alamıyormuşum " dediğimi haturlıyorum. Tamer bey kbbci zaten dolayısıyla asıl uzmanlık alanı nefes olmalı diye düşünüyorum.
Bak madem daha bikac ayin var kendini hic sikma bunaltma stres yapma bende atarim sana arkasaslarda resim atar sen iki doktorlada gorus benimde deviasyon vardi burnum egriydi nefes alamiyodum nasil oldu suan bilmiyorum ama bi aya belli olur kararini verirsinnefes problemin var benimde deviasyondan dolayı, o yüzden kbb alanında işini iyi bilen ve yapan olsun istiyorum, paylaştığın bilgileri için teşekkür ederim canım.
Senin acaba önce / sonra gibi resimlerini görebilme şansım var mı? benim hafif eğriliğim var ve burun ucum biraz geniş o yüzden bende girmişken hem nefes problemimden kurtulayım hemde şekli düzelsin istiyorum ama kalıptan çıkmış gibi beni bambaşka birine dönüştürsün de istemiyorum :)
aayy bilmem işte kızlar siz anlamışsınızdır demek istediğimi diye düşünüyorum. şu an ihtiyacım olan cesaret, ameliyatı ise ilkbahar da mart - nisan gibi istiyorum
Canim sigara kullaniyomusun sen ya ben kafayi yedim valla yakiyorum yanik tadi geliyo burnumdan korkup sonduruyorumEvet evet, aynen. Bu tamponlar çıktığından beri de bir kaşınma geldi
süper canım, çok sevinirim gerçekten görebilirsem.Bak madem daha bikac ayin var kendini hic sikma bunaltma stres yapma bende atarim sana arkasaslarda resim atar sen iki doktorlada gorus benimde deviasyon vardi burnum egriydi nefes alamiyodum nasil oldu suan bilmiyorum ama bi aya belli olur kararini verirsin
Valla ben hikaye hic duymadim canim benim duyduklarin gorduklerim cok sorunsuzdu ama ben sistim morardim mesela :) kisiye gore degisiyomus inaallah sonuc guzel olsunda degsin yanisüper canım, çok sevinirim gerçekten görebilirsem.
bir çok kez tam karar verdim olucam dedim ama hep son dakika da vazgeçtim çevremde olanlardan duyduğum hikayeler yüzünden
Bence ikisine de git görüş. Ben orhan beyin ameliyatlarını da çok beğenmiştim ama hem hastane ortamını hem tamer beyi daha bir sevdiğim için tercih ettim. Yoksa orhan beyinde kötü iş çıkaracağını düşünmezdim. Tamer beye de sormuştum kapalı da tekrarlanıyormuş diye, yok öyle bir şey aynı ihtimal demişti. Ama bilmiyorum tabii.
Siz bana bakmayin ben kapaliya karsi hep soguktum acik istiyodum diye kafam karisti acik oldum ona bakarsaniz baris cakir nekadar unlu mukemmel burunlar yapan bi doktor ama kapali teknik kullaniyo ama izledinizmi ameliyat hic bilmiyorum acikta herseyi daha iyi goruyo kapalida bisey gormuyo ezbere yapiyo istalik harbiden bide benimde yanlis bildigim bi konu kapali teknik yeni bi teknik degil burun estetigi ilk ciktigi yillarda kapali yapiliyomus sonradan daha rahat gorulsun kolay yapilsin diye acik teknik ortaya cikmisVe ve ve biraz önce Tamer Bey le tekrar görüşmeye dadandım resmen :) beğendiğim burunları gösterdim kapalı yapabilirz dedi bana yine burnumun ucunda da değişikler istiyorum kapalıyken yapılabiliyomu ki dedim tabiki yapılıyor dedi burnumda çok düşme yokmuş çok düşmelerde veya burun uzatmalarında oraya kıkırdak dikiyoruz o yüzden açmamız gerekiyor ameliyatta bile açmaya karar verebiliriz dedi çok cana yakın çok ilgili gerçekten bana fotolarını gösterdi tekrar bi kapalı kızın fotosunu özellikle gösterdi sen bu kişiye benziyosun böle olur die çok beğendim belki sizlerede göstermiştir .
Orhan Bey e gitmek lazım yinede bi galiba insanın içinin rahat olması çok önemli gerçekten kapalı dediği ana kadar çok rahattım ya:) :) :)
Canim sigara kullaniyomusun sen ya ben kafayi yedim valla yakiyorum yanik tadi geliyo burnumdan korkup sonduruyorum
Ben demin bitaneyi bitirdim tamamen mutluluk hormonu sargilandi resmen vucuduma hahaha :) arkadaslarim ictiler hep bisey olmadi ameliyattan hemen sonra bile icen varAy bende de aynı durum var bir de kesinlikle yasak dediler ameliyattan sonra o yüzden utancımdan içtim diye itiraf edip kimseye de soramıyorum :) aslında içmesek en güzeli ama dayanamıyorum
Siz bana bakmayin ben kapaliya karsi hep soguktum acik istiyodum diye kafam karisti acik oldum ona bakarsaniz baris cakir nekadar unlu mukemmel burunlar yapan bi doktor ama kapali teknik kullaniyo ama izledinizmi ameliyat hic bilmiyorum acikta herseyi daha iyi goruyo kapalida bisey gormuyo ezbere yapiyo istalik harbiden bide benimde yanlis bildigim bi konu kapali teknik yeni bi teknik degil burun estetigi ilk ciktigi yillarda kapali yapiliyomus sonradan daha rahat gorulsun kolay yapilsin diye acik teknik ortaya cikmis
Ben demin bitaneyi bitirdim tamamen mutluluk hormonu sargilandi resmen vucuduma hahaha :) arkadaslarim ictiler hep bisey olmadi ameliyattan hemen sonra bile icen var
2500 tl fiyatı bence iyi genelleme yaparsak oldukça başarılı görünüyor ameliyatın yüzünede yakışmış hayırlı olsun canım hep mutlu olursun inşallah darısı benim gibilere2.500 e yaptırdım. nefes alma sorunum yoktu ama doktor yinede kontrol etti. burnumun içinnde birşey olduğu söyledi ama anlamamıştım. onuda düzeltiriz demişti.
Kızlar bi sorum olcak ben henüz görüşmeye gitmedim gitmeyi düşünüyorum internet üzerinden randevuya gerek var mı ? Ayrıca bu fiyat yaza kadar devam ediyor mu çünkü ben yazın olmayı düşünüyorum boş zamanım çok olcak şuan okul nedeniyle olamıyorumKızlar herkese selam bende uzun zamandır burun ameliyatıyla alakalı dr araştırıyordum bu site gerçekten çok faydalı oldu bende Tamer Köse ye karar verdim bugün görüştüm ve salı günü ameliyat için gün aldım inşallah hakkımızda hayırlı olur
Ben randevuyu telefonla almıştım.Fiyat içinde dr tanıtım amaçlı dedi bi tarih vermediKızlar bi sorum olcak ben henüz görüşmeye gitmedim gitmeyi düşünüyorum internet üzerinden randevuya gerek var mı ? Ayrıca bu fiyat yaza kadar devam ediyor mu çünkü ben yazın olmayı düşünüyorum boş zamanım çok olcak şuan okul nedeniyle olamıyorum
canım kampanya geçen seneden beri varmış da şubata uzatıldı dedi tamer bey, net değil ama arttırabilirler fiyatı yaza kadarKızlar bi sorum olcak ben henüz görüşmeye gitmedim gitmeyi düşünüyorum internet üzerinden randevuya gerek var mı ? Ayrıca bu fiyat yaza kadar devam ediyor mu çünkü ben yazın olmayı düşünüyorum boş zamanım çok olcak şuan okul nedeniyle olamıyorum
canımm son durumlar nasıl :)silikon tampon kullanıyor. takılan tampona göre nefes alabiliyorsun. ben nefes alabiliyordum. ameliyatın durumuna göre değişiyormuş. ameliyattan sonraki gün ya da üç gün sonra çıkarılabiliyormuş. benimkini ertesi gün çıkardı.
tamponu çıkarırken hiç acımadı. nasıl tarif edilir bilmiyorum ama gıdıklanma gibi bir his oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?