- 5 Ocak 2015
- 100
- 10
- 33
Tesekkuur ederim canim insallahta ben fazla morardim ve suan kalktim gozlerim biraz daha siserse acilmicak durumdaCanım çok geçmiş olsun, inşallah istediğiniz gibi olur her şey :) merak etmeyelim benim tek gözüm de morardı, geçicektir.
Canım nasılsın? Ben dün çok uyudum diye mi bilmiyorum ama dünden çok şişti gözlerimTesekkuur ederim canim insallahta ben fazla morardim ve suan kalktim gozlerim biraz daha siserse acilmicak durumda
Valla inanki cok kotuyum moralimde bozuk bende dun cok iyiydim konustum hep guldum bu sabah bi uyandim gozlerimi acamiyorum muthis sismiis morarik komple gozumun alti goz kapagin zaten insallah cabucak gecer canimCanım nasılsın? Ben dün çok uyudum diye mi bilmiyorum ama dünden çok şişti gözlerimhalbuki dün çok iyiydim, dışarı falan çıktım, hastaneden metrobüsle kendi kendime eve döndüm falan :/ inşallah çabuk geçer
Valla inanki cok kotuyum moralimde bozuk bende dun cok iyiydim konustum hep guldum bu sabah bi uyandim gozlerimi acamiyorum muthis sismiis morarik komple gozumun alti goz kapagin zaten insallah cabucak gecer canim
Amin canim iste aynaya bakinca sinirlerim bozuldu napiyim bide benim hicbi arkadasim bukadar morarmadi sismedi senin kacinci gununn yesil cay bende iciyim ya iyimi geliyomus insallah istedogimiz gibi olur hersey yaCanım ama öyle olumsuz olmaz, burada okuduk takip ettik herkesin böyle oluyor, 3-5 güne geçecek. Bu ameliyatı olan herkesin geçmiş gitmiş bir biz mi böyle kalacağız? Tabii ki hayır, topla moralini. :)
Arnica krem aldım ben doktoruma sorarak, o morarmaları önlüyormuş, benim d belki daha da kötü olmamı engellemiştir. Yeşil çay içiyorum, 3-4 saat arayla, maydnaoz suyu yaptım şimdi onu içicem, ananas yedim. Yalnız zaman ne kadar zor geçiyormuş böyle yapacak hiçbir şeyin olmayınca, paso film izliyorum ben de. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canim iste aynaya bakinca sinirlerim bozuldu napiyim bide benim hicbi arkadasim bukadar morarmadi sismedi senin kacinci gununn yesil cay bende iciyim ya iyimi geliyomus insallah istedogimiz gibi olur hersey ya
Bende dun oldum gorsen beni sarki falan soyledim hep guldum konustum hatta cok kizdilar sus artik zorluyosun kendini falan ama bende cok iyiydim bu sabah bi kalktim aynadakinin benle alakasi yoktu ahahah :) insallah iner sislikler bide ben siyah gibi morardim bekliyodum boyle bisi zaten cunku hassas tenim cokBen senden bir gün önce olmuştum yanlış hatırlamıyorsam canım, perşembe akşamı oldum, ertesi gün çok iyiydim, hatta çıktım gezdim falan, görenler çok iyisin daha 1 gün önce olmuş birine göre dediler ama bugün şiştim işte, sabah bir kalktım şişmiş gözlerim
arkadaşlar en sonunda gün yaklaştı. pazartesi aksilik olmazsa Tamer Köseye ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım ilk defa ameliyat olacağım. Tamer beye ameliyat olanlar var mı aranızda azcık konuşsak :)
Canım seni instagramdan ekleyen benim :₺
Şey soracaktım, tamer bey bana ptesi gel tamponları çıkaralım dedi, acımış mıydı senin çıkarırken? Bir de alçı kalacak yine galiba değil mi? Onu ne zaman çıkarmıştı sende? Son olarak gözlerindeki şişlik kaç günde geçmişti?
Bende dun oldum gorsen beni sarki falan soyledim hep guldum konustum hatta cok kizdilar sus artik zorluyosun kendini falan ama bende cok iyiydim bu sabah bi kalktim aynadakinin benle alakasi yoktu ahahah :) insallah iner sislikler bide ben siyah gibi morardim bekliyodum boyle bisi zaten cunku hassas tenim cok
Benim burnumda senin gibiydi sekil olarak guzeldi ama egri ve hafiften kemer vardi banada gerek yok abartma diyolardi :) oldum yemin ederim suan okadar sistim morardimki sinirlerim cok bozuk daha iki gun oldu nasil tam anlayamiyorum ama tamer beye olmadim ben orhan sanisogluna oldum eski burnumu aramaktan bende cok korktum ama az problemi olan zaten guzel olan bi burun ne kadar kotu olabilirki dedim hep kendime gorucem cikinca bandajlar :)Geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz :) bende dün Tamer Köse ye muayene oldum ve 5 şubata ameliyat için randevu aldım kafam hem çok karışık hemde heyecanlıyım kapısının önunde hınca hınç bi kalabalık vardı ve acele muayene oldum gibi bişi oldu burnumun sol tarafında çok olmasada biraz nefes alma problemı var burnumun ustun kemik ve bıraz burun düşüklüğü var çevremdekiler hiç gerek yok belli olmuyo diyolar ama benim çok gözüme batıyo ameliyat olupta birşeyler ters giderse eski burnumu ararım die çok endişeliyim fotomu paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum bu kadar endişe etmeme gerekte var mı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler :)
Buzu kes dedi doktorum ilk iki gun koydum devamli suan paylassam korkar olmazsin valla ben cok sistim ama inince paylasirim tabiki :)Morlukların zamanla geçiçek inşallah kısa zamanda iner şişliklerinde aynen bende senn gibi düşünüyorum aslında çok problemli olmayan bi burun ne kadar kötü olabilir ki die ama ya olursa diyede düşünmeden edemiyorum kendini iyi hissettiğin zaman bandajların çıkınca fotonu paylaşabilr misin canım mümkünse çok geçmiş olsun tekrar buz kompleksi uyguluyor musun sen şişlikler için :)
yok acımıyor. içim gıdıklanmıştı benım ama acımamıştı :) kusura bakma geç yazdım.Canım seni instagramdan ekleyen benim :₺
Şey soracaktım, tamer bey bana ptesi gel tamponları çıkaralım dedi, acımış mıydı senin çıkarırken? Bir de alçı kalacak yine galiba değil mi? Onu ne zaman çıkarmıştı sende? Son olarak gözlerindeki şişlik kaç günde geçmişti?
Çıktım kızlar ben, çok kolay geçti, hiç korkmayın, şimdi biraz sızlamam var sadece, bir de tek gözüm biraz morardı
Ameliyat oldum kizlar ve utaniyorum soylerken ama narkozdan olurum diye bile korkuyodum bana sakinlestirici yaptilar cubku cok heycanliydim tansiyonum falan degerlerim ziplamasin diye sakinlestirici yaptirin derim beni cok rahatlatti ameliyathaneye girdigimde herkese deli gulu gulucukler dagitiyodum sonra narkozu verdigini bile anlayamadan uyumusum uyandigimdada beni ameliyat etmediler olmadim ben niye yapmadilar aslinda ben hic bu yataktan kalkmadim ayna verin dalan diye biraz inletmisim orayi elimi burnuma cok atmisim tutmuslar o an burnum sizlamaya basladi direk agri kesici veriyolar sukurler olsun suan iyiyim agrimda yok tek sikintim benim yuzum hassassti ben fazla morardim gozlerim falan korku filmi gibiyim
canım selam son durumun nasıl ben de pazartesi tame hocaya olucam da, bi aksilik yok dimi iyileşme sürecinde.
ya sen son dk yine karar mı değiştirdin valla benden betersin :) nasıl oldun gitti mi morluklar?
Sorun değil, çok sağol canım.yok acımıyor. içim gıdıklanmıştı benım ama acımamıştı :) kusura bakma geç yazdım.
Geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz :) bende dün Tamer Köse ye muayene oldum ve 5 şubata ameliyat için randevu aldım kafam hem çok karışık hemde heyecanlıyım kapısının önunde hınca hınç bi kalabalık vardı ve acele muayene oldum gibi bişi oldu burnumun sol tarafında çok olmasada biraz nefes alma problemı var burnumun ustun kemik ve bıraz burun düşüklüğü var çevremdekiler hiç gerek yok belli olmuyo diyolar ama benim çok gözüme batıyo ameliyat olupta birşeyler ters giderse eski burnumu ararım die çok endişeliyim fotomu paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum bu kadar endişe etmeme gerekte var mı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?