Selam canım
Daha iyi oluyor gibiyim, dün de şiştim, hatta biraz arttı gibi gözümün şişliği ama bugün yavaş yavaş inmeye başladı sanırım, inşallahhh hemen geçer, insan böyle çok kötü hissediyor kendini geçeceğini bilmesine rağmenyarıntamer hocaya gidicem silikon tamponları çıkarttırmak için, biraz korkuyorum o yüzden :/
Sen nasıl oldun damlacım?[/QUOTE ]
hadi bakalım hayırlısı darısı başımıza inşallah bitsin artık şu zalim süreç :/ :)
Vallahi ben kendimi taniyamiyorum bakislarimbi tuhaf oldu gozlerim acilmiyo resmen mosmor sisik bi surat :) saka gibi aynaya bakip guluyorum yani onun disinda bi sikintim yok sabahlari uyandigimda muthis bi sisijlik oluyo gun icinde azaliyo insallah cabucak iner sen nasilsinn :)Selam canım
Daha iyi oluyor gibiyim, dün de şiştim, hatta biraz arttı gibi gözümün şişliği ama bugün yavaş yavaş inmeye başladı sanırım, inşallahhh hemen geçer, insan böyle çok kötü hissediyor kendini geçeceğini bilmesine rağmenyarıntamer hocaya gidicem silikon tamponları çıkarttırmak için, biraz korkuyorum o yüzden :/
Sen nasıl oldun damlacım?
Demistimya orhan beyle konusunca kafam karisti diye ben ona oldum son dk :)canım selam son durumun nasıl ben de pazartesi tame hocaya olucam da, bi aksilik yok dimi iyileşme sürecinde.
ya sen son dk yine karar mı değiştirdin valla benden betersin :) nasıl oldun gitti mi morluklar?
kullanılan tamponlar silikon mu oluyor? onlarla nefes alabiliyor musun ve kaç gün sonra çıkarılıyor, cevaplayabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederimyok acımıyor. içim gıdıklanmıştı benım ama acımamıştı :) kusura bakma geç yazdım.
Bende deviasyon icin ameliyat oldum canim benim arastirdigim kadariyla tamer bey deviasyonda basariliymis kafa karistirmak istemem ama benim tamer beyi son anda tercih etmeme nedenim kapali teknik yaptigi icindi cunku kapali teknikte tekrarlama olasiligi cok yuksekmis ve burun ucu tam net sekil vermesi daha zor oluyomus kapalida o nedenden dolayi iki akrabamiz olmustu orhan beyde deviasyon icin bende son anda boyle bi karar verip ona oldum suan 4. Gunum sisliklerimden baska sikintim yok ilerleyen zamanda ne olur ne biter bilemiyorum :)Kızlar selam,
bugün ilk sayfadan itibaren tüm yorumlarınızı okudum. ameliyat olanlar memnun gibi, her birinize acil şifalar diliyorum bir an önce asıl sonuca erişirsiniz inşallah ağrısız sızısız.
benim sizlere bir sorum olacak, estetik harici konularda Tamer Köse'nin deneyimi nasıl acaba, yanı nefes sorunu olanlar bu sıkıntıdan kurtuldunuz mu?
Sinüzit ve deviasyon konusunda ne kadar tecrübeli bilgisi olan var mı?
silikon tampon kullanıyor. takılan tampona göre nefes alabiliyorsun. ben nefes alabiliyordum. ameliyatın durumuna göre değişiyormuş. ameliyattan sonraki gün ya da üç gün sonra çıkarılabiliyormuş. benimkini ertesi gün çıkardı.kullanılan tamponlar silikon mu oluyor? onlarla nefes alabiliyor musun ve kaç gün sonra çıkarılıyor, cevaplayabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Bende deviasyon icin ameliyat oldum canim benim arastirdigim kadariyla tamer bey deviasyonda basariliymis kafa karistirmak istemem ama benim tamer beyi son anda tercih etmeme nedenim kapali teknik yaptigi icindi cunku kapali teknikte tekrarlama olasiligi cok yuksekmis ve burun ucu tam net sekil vermesi daha zor oluyomus kapalida o nedenden dolayi iki akrabamiz olmustu orhan beyde deviasyon icin bende son anda boyle bi karar verip ona oldum suan 4. Gunum sisliklerimden baska sikintim yok ilerleyen zamanda ne olur ne biter bilemiyorum :)
Kafa karıstırmak istemem tabide benim kendi tutarsızlığım takıntılarımdı istersen bide benim olduguma git bir sürü resim gösteriyo zaten anlarsın tarzını bu forumdada orhan sanisoğlu yazınca yaptıran iki üç kişinin resmi varTamer bey banada kapalı yapabiliriz dedi kafam karıştı ya tam yapamazsa kapalı çünkü bende burun düşüklüğüde var ucunu nasıl düzelticek ki öyle karışık kafam iyice karıştı
kullanılan tamponlar silikon mu oluyor? onlarla nefes alabiliyor musun ve kaç gün sonra çıkarılıyor, cevaplayabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Ay insallah istedigin gibi oluur hersey :) benim neden bukadar uzun kaliyo tamponlarim ya cuma ameliyat oldum cumartesi cikicakSilikon deniyor galiba, (renksiz borulu bir şey), ben de ilk ameliyattan çıkınca nefes alabilmiştim ama zamanla kan vs doluyor galiba o, öyle alamamaya başlıyorsun. Benim bugün 5.günümdü, bugün çıkarıldı tamponlarım, normalde dün gel demişti gidemedim ben. E haliyle biraz fazla kalmışlar burnumdan çıkarırken biraz acıdı ama çok az sürdüğü için korkulacak gibi değildi. Cuma da alçılarım çıkıyor, çok heyecanlıyım. Bu arada gözümdeki şişlikler tamamen indi bugün. Bana dua edin kızlar. :)
Kızlar selam,
bugün ilk sayfadan itibaren tüm yorumlarınızı okudum. ameliyat olanlar memnun gibi, her birinize acil şifalar diliyorum bir an önce asıl sonuca erişirsiniz inşallah ağrısız sızısız.
benim sizlere bir sorum olacak, estetik harici konularda Tamer Köse'nin deneyimi nasıl acaba, yanı nefes sorunu olanlar bu sıkıntıdan kurtuldunuz mu?
Sinüzit ve deviasyon konusunda ne kadar tecrübeli bilgisi olan var mı?
Ay insallah istedigin gibi oluur hersey :) benim neden bukadar uzun kaliyo tamponlarim ya cuma ameliyat oldum cumartesi cikicak
Sislikler benimde indi vallahi sukurler olsun iyiyim morum hala ve yanaklarima indi sislik su tamponlar rahatsiz ediyo beni surekli esneyesim ve hapsirasim geliyoÇok sağoll, hepimizin istedinden de güzel olur inşallah. Canım içini ferah tut, orhan bey açık yapıyordu, ondandır belki. İyi misin sen?
Sislikler benimde indi vallahi sukurler olsun iyiyim morum hala ve yanaklarima indi sislik su tamponlar rahatsiz ediyo beni surekli esneyesim ve hapsirasim geliyo
Burnumu katliyorum ama hissediyorum kemigi resmen :) amin buarada cani insallah hersey guzel olur sen gece nasil uyuyodun ya ben hic aliskin degilim yuzustu yatarim normalde cok zorlaniyorum uyurkenHapşırmakta sakınca yokmuş
Tamer bey banada kapalı yapabiliriz dedi kafam karıştı ya tam yapamazsa kapalı çünkü bende burun düşüklüğüde var ucunu nasıl düzelticek ki öyle karışık kafam iyice karıştı
Burnumu katliyorum ama hissediyorum kemigi resmen :) amin buarada cani insallah hersey guzel olur sen gece nasil uyuyodun ya ben hic aliskin degilim yuzustu yatarim normalde cok zorlaniyorum uyurken
Hahah bende donuyorum sonra toparlaniyorum derken uykum kaciyo boyle :) mimik hareketlerimden hep burnumu acitiyorum sanada oluyomuAy ben de yan dönmeye çalışıyor gibi oluyorum bazen, sıkıntılı oluyor, çok komik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?