- 5 Ocak 2015
- 100
- 10
- 33
Hadi hayirlisii olsun :) darisi basima benimde cumartesi cikicak insallah hersey istedigin gibidirÇok heyecanlıyım yarın alçı çıkacak, bu gece hemen geçse :)
Bandajlar ne kadar kalıyor sonrasında bilgisi olan var mı? İnsanın yüzünün ortasında bir şeyle gezmesi çok zor ya
umarım yaza kadar devam eder bende ameliyat olup burda sizinle paylaşacağım günü iple çekiyorumcanım kampanya geçen seneden beri varmış da şubata uzatıldı dedi tamer bey, net değil ama arttırabilirler fiyatı yaza kadar[/
teşekkür ederim. şimdilik mutluyum ilerde sorun olmaz inşallah :) amin inşallah herkes mutlu olur :)2500 tl fiyatı bence iyi genelleme yaparsak oldukça başarılı görünüyor ameliyatın yüzünede yakışmış hayırlı olsun canım hep mutlu olursun inşallah darısı benim gibilere
ayın 28 inde tam bir ay olacak. iyi gidiyor şimdilik :) burnumun ucu çok sert ve dokunduğumda uyuşuk gibi sanki.canımm son durumlar nasıl :)
Sisik ya heralde normal halini alinca yani sislik inince kanatlarda soner diye mantiken bi yorum yaptim ama bileniyorum yinede cunku burun deliklerimde bana buyuk geliyo deliklere bende taktim :) gerci bandaj daha cikmadi yarin cikicak benim burnum oyle kalkik degildi kalkti diyemi delikler buyuk geliyo bilemedimayın 28 inde tam bir ay olacak. iyi gidiyor şimdilik :) burnumun ucu çok sert ve dokunduğumda uyuşuk gibi sanki.
şiş hala çabuk inse güzel olacak:)
iş yerinde ameliyat oluğumu bilmeyenler anlamıyorlar estetik olduğumu sende bi değişiklik var yüzün açılmış diyorlar :)
en güzeli burnumun doğal görünmesi.
tek şikayetim yan profilden bakınca kıkırdak bombeli görünüyor. dışa doğru biraz çıkık gibi yani.
o yüzden burun deliklerim yandan görünüyor biraz. kontrole gittiğimde söylicem neden böyle...
bu konu hakkında fikri olan var mı :)
şuanki halinden memnunum daa ama burnumun altı düz olsa daha iyiydi :) zamanla anlarız artık :)Sisik ya heralde normal halini alinca yani sislik inince kanatlarda soner diye mantiken bi yorum yaptim ama bileniyorum yinede cunku burun deliklerimde bana buyuk geliyo deliklere bende taktim :) gerci bandaj daha cikmadi yarin cikicak benim burnum oyle kalkik degildi kalkti diyemi delikler buyuk geliyo bilemedim
Atarimm canm :) valla benim kisiligimde var takintilik ama bandaj cikinca anlicam bende optum tatlim iyigeceler :))şuanki halinden memnunum daa ama burnumun altı düz olsa daha iyiydi :) zamanla anlarız artık :)
demek sende deliklere taktın :) inşallah iyi olur burnun instagramdan resim atarsın bana :) öptüm iyi geceler cnm :)
şuanki halinden memnunum daa ama burnumun altı düz olsa daha iyiydi :) zamanla anlarız artık :)
demek sende deliklere taktın :) inşallah iyi olur burnun instagramdan resim atarsın bana :) öptüm iyi geceler cnm :)
Hepimiz deliklere takmisiz demekki sislikten ben arastirirken cok okudum insanlar hep yazmis burun deliklerim esit degil biri buyuk bi kucuk oldu falan diye ve zaman gecince ayni durumu yasayan kisilere normale dondu Zamanla sislikten onlar falan demisler sende gormussundur yorumlari illaki takma kafana sislikler bi insinn benim arkadaslarimin 6 ay oldu genelinde ve ilk yaptirdiklari sekille alakasi yok zaman gectikce guzellesti burunlari bizimde oyle olur insallah hayirlisiylaYa bana da burun deliklerim eşit değil gibi geliyor, sordum tamer beye, içerideki dikişleri gösterdi, bir delikte daha fazla dikiş var, dikişler düşünce şişlik inince eşitlenecek dedi :/
Hepimiz deliklere takmisiz demekki sislikten ben arastirirken cok okudum insanlar hep yazmis burun deliklerim esit degil biri buyuk bi kucuk oldu falan diye ve zaman gecince ayni durumu yasayan kisilere normale dondu Zamanla sislikten onlar falan demisler sende gormussundur yorumlari illaki takma kafana sislikler bi insinn benim arkadaslarimin 6 ay oldu genelinde ve ilk yaptirdiklari sekille alakasi yok zaman gectikce guzellesti burunlari bizimde oyle olur insallah hayirlisiyla
Gittim canim alciyi cikartirken canim cok yandi gozlerimden yaslar geldi burnum koptu sandim o derece :) tamponlar hic acimadi anlamadim bile ciktigini bide dikisleri alirken canim acidi acikca soyliyim :) benim egrilik sola dogruydu o nedendendirki burnum ve yuzum sol tarafi sisik sag tarafta sisiklik yok Allaha sukur icime sindi begendim tabi pek bisey anlasilmiyo bi sislikle inince dahada guzel olur insallah :)İnşallah güzel olur her şey canım, naptın gittin mi çıkarttırmaya? İnşallah çok iyi olmuştur :)
Gittim canim alciyi cikartirken canim cok yandi gozlerimden yaslar geldi burnum koptu sandim o derece :) tamponlar hic acimadi anlamadim bile ciktigini bide dikisleri alirken canim acidi acikca soyliyim :) benim egrilik sola dogruydu o nedendendirki burnum ve yuzum sol tarafi sisik sag tarafta sisiklik yok Allaha sukur icime sindi begendim tabi pek bisey anlasilmiyo bi sislikle inince dahada guzel olur insallah :)
Gittim canim alciyi cikartirken canim cok yandi gozlerimden yaslar geldi burnum koptu sandim o derece :) tamponlar hic acimadi anlamadim bile ciktigini bide dikisleri alirken canim acidi acikca soyliyim :) benim egrilik sola dogruydu o nedendendirki burnum ve yuzum sol tarafi sisik sag tarafta sisiklik yok Allaha sukur icime sindi begendim tabi pek bisey anlasilmiyo bi sislikle inince dahada guzel olur insallah :)
Benim icteki dikisler duruyo sadece iki delik arasinda kestikleri yerdeki dikisleri aldilar burnumu bantlamadi bende saairdim bantlamamasina masaj bi yere verdi oraya hafif hafif dokun diye orasida benim sikintili yamuk olan yerdi onun disinda masaji 15 gun sonra vercekmis benimde aciyo dokundukca ve benim elim bikac kere carpti burnuma :) tabi korkutmayalimda yalan degil acidi yani ama anlik bi aciydiBenim hepsi komple acıdı ya dokunsam acıyor benim burnum valla :) ama olmak isteyenleri korkutmayalım, öyle dayanılmıcak bir acı değil ve kısacık sürüyor sadece.
Sana masaj verdi mi canım ya? Bir de burnunu bantladı mı? Bu masajları yapamazsak nolur bilen var mı? Acıyor yaparken
benimde deliklerimin içi parçalanmış gibiydi ve sağ taraf delik çok şişti. normalleşti şimdi.Hepimiz deliklere takmisiz demekki sislikten ben arastirirken cok okudum insanlar hep yazmis burun deliklerim esit degil biri buyuk bi kucuk oldu falan diye ve zaman gecince ayni durumu yasayan kisilere normale dondu Zamanla sislikten onlar falan demisler sende gormussundur yorumlari illaki takma kafana sislikler bi insinn benim arkadaslarimin 6 ay oldu genelinde ve ilk yaptirdiklari sekille alakasi yok zaman gectikce guzellesti burunlari bizimde oyle olur insallah hayirlisiyla
Benim daha 10 gun oldu zamanla inicek heralde insallah canim :)benimde deliklerimin içi parçalanmış gibiydi ve sağ taraf delik çok şişti. normalleşti şimdi.
inşallah dediğin gibi olur şişlikler iner :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?