Insallaah canim hic stres yapma rahat olmaya calis zaten ne olup ne bittigini anlamadan uyaniyosun insallahh diledigin gibi olur hersey hayirlisiylaKızlar gün geldi çattı bugün Tamer Bey e ameliyat oluyorum saat 5te yatışım var değişik duygular içindeyim gelişmeleri paylaşırım inşallah bende sorun yaşamadan atlatırım
Kızlar gün geldi çattı bugün Tamer Bey e ameliyat oluyorum saat 5te yatışım var değişik duygular içindeyim gelişmeleri paylaşırım inşallah bende sorun yaşamadan atlatırım
istediğin sonuçla karşılaşır içine sinmiş güpgüzel bir burnun olur inşallah.Benim yarın bantlarım alınacak, bitiyor komple inşallah. Ondan sonra açıldıktan sonra da ya şişerse diye korkuyorum, inşallah olmaz öyle bir şey, ananas ekstresi varmış bu çok pahalı doktorlar hastalarına veriyormuş ondan alıcam yarın, noödem atsın diye
Korkma alcidan sonra benim doktorum bandaj takmadi ona ragmen sismedi Allaha sukur. Ödeme de gelince benim okadar sisligim vardiki insanliktan cikmistim hatta dedim carpildim ben galba diye o dereceydim bol bol su icin gunde 2-3 lt arasi su ictim o sekilde sisliklerin inmesi hizlandiBenim yarın bantlarım alınacak, bitiyor komple inşallah. Ondan sonra açıldıktan sonra da ya şişerse diye korkuyorum, inşallah olmaz öyle bir şey, ananas ekstresi varmış bu çok pahalı doktorlar hastalarına veriyormuş ondan alıcam yarın, noödem atsın diye
Çok sağol canım :)istediğin sonuçla karşılaşır içine sinmiş güpgüzel bir burnun olur inşallah.
bende ısırgan otu çayı da ödem attırıcı diye duymuştum.. senin bahsettiğin ananas ekstresine göre daha uygundur sanırım fiyatı da
Korkma alcidan sonra benim doktorum bandaj takmadi ona ragmen sismedi Allaha sukur. Ödeme de gelince benim okadar sisligim vardiki insanliktan cikmistim hatta dedim carpildim ben galba diye o dereceydim bol bol su icin gunde 2-3 lt arasi su ictim o sekilde sisliklerin inmesi hizlandi
Slm kızlar ben ameliyatımı oldum şuan evdeyim ama acayip bir şekilde şiştim ve morardım balon gibi oturuyorum öyle botokslu gibiyim tamponlarda cabası nefes aldırmıyolar sizde böyle oldunuzmu ne zaman normale dönücem BEEEEN
Ayy inşallah ya sanki hep böyle kalcakmış gibi hissediyor insanCanım telaş yapma, 5.günden sonra düzeliyor şişlik, morluklar, geçmiş olsun, çok güzel olsun inşallah :)
Sümkürmee zatem sümkürmek iyi değil doktorlar hızlı sert biçimde iyileştikten sonra bile sümkürmeyin diyolar geçmişş olsunn cokkBen de pazartesi ameliyat oldum tamer beye :) güzel şiştim güzelcene de bi morardım :) tek derdim spreyden sonra sümküremiyorum :/
Ahh sen beni görseydin çarpışdığımı bile düsündüm suratıma kimse bakamıyodu kendimi odalara kapatmıştım ulaş bana instagramdan istersen numaramı veriyim atıyım o hallerini için rahatlar 3. Ve 4. Günümde inanılmaz arttı şişlik be morluklar 5. Gün giderek azaldı ve normale indi tek yaptığım 2-3 lt su içmek ve yeşil çay cok icmektiSlm kızlar ben ameliyatımı oldum şuan evdeyim ama acayip bir şekilde şiştim ve morardım balon gibi oturuyorum öyle botokslu gibiyim tamponlarda cabası nefes aldırmıyolar sizde böyle oldunuzmu ne zaman normale dönücem BEEEEN
Ben orhan beyde oldum canim ama yinede istersen ekle beni instagram dmlakeskinnKızlar tekrar geçmiş olsun bende Tamer Bey e karar verdim zatn almıştım 5 şubatta ameliyat randevusu mümkünse fotolarınızı görmek istiyorum çok merak ediyorum burunlarınızı
Ayy ver valla yalnız olmadığımı göreyim aynı anlattığın gibiyim çok zormuş yavAhh sen beni görseydin çarpışdığımı bile düsündüm suratıma kimse bakamıyodu kendimi odalara kapatmıştım ulaş bana instagramdan istersen numaramı veriyim atıyım o hallerini için rahatlar 3. Ve 4. Günümde inanılmaz arttı şişlik be morluklar 5. Gün giderek azaldı ve normale indi tek yaptığım 2-3 lt su içmek ve yeşil çay cok icmekti
Dmlakeskinn ekle beni atiyim hemen :)Ayy ver valla yalnız olmadığımı göreyim aynı anlattığın gibiyim çok zormuş yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?