Burun Estetiği oluyorum ...

Canlar ben de tamer köseye ameliyat oldum, fotoğraf görmek isteyenler instagramdan beni ekleyebilir, özel mesajla kullanıcı adınızı atabilirsiniz. Herkese kolay gelsin. :)

Slm kızlar yarın benim için büyük gün ameliyat oluyorum sevdiceğimden uzakta biraz buruk bir şekilde gidicem ameliyata inşallah güzel bi sonuçla mutlu dönerim evime ayy heyecan hüzün karmakarışık duygular içindeyim

Ben bazı arkadaşlarla resim paylaştım instagramdan ama daha fazla paylaşmayı düşünmüyorum. Bazı insanlar gerçekten çok garipmiş, size yardımcı olmaya çalışan insanlara en azından bir teşekkür edebilirsiniz diye düşünüyorum, kimse kimseye bu halde resim göndermek zorunda değil sonuçta. Herkese geçmiş olsun, olacaklara da kolay gelsin.

Burada insanların amaci zaten dr ile süreç ile ilgili bilgi almak sonuçları görebilmek değil mi? instagram için kastınız o kadar anlamadım acikcasi eğer özeli paylasmamaksa instagram daha özele giriyor başka fotoğraflarda olabiliyor.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun burada.

Cinecin burnunda instagraminda senin olsun.gule gule saglikli bir sekilde kullan resimde gonderme istemez guzel kardesim

Burada insanlar fotografta gormek istiyo kimsede sisik mosmor suratini burda paylasmak zorunda degil oyuzden kisisel alanimiza insanlara sirf yardimci olmak icin instagram dedik ki bunada bi mecburiyetimiz yok ben tanimadigim insanlara telefon numarimi verdim ve kendimi odalara kapatigim halimdeki fotograflarimi attim bir tane insan cikip art niyetlisin diyemez apacik belli "kastiniz mastiniz derken kullandigin kelimeli iyi sec bence seni neden bukadar ilgilendirdi sanane diye bi kelime var haberin olsunda sınırını bil bence

Kasi
Kasıt değil kasmak anlamında kastınız kelimesidir kullandığım . Atarlandin hemen üslubun bozuk galiba hadi sen tatmin ol burada öfke kontrolünü aşarak.güle güle

Kasi
Kasıt değil kasmak anlamında kastınız kelimesidir kullandığım . Atarlandin hemen üslubun bozuk galiba hadi sen tatmin ol burada öfke kontrolünü aşarak.güle güle
Ben dogru anlamisim iste kastınız diyemezsin kimin bozuk olduğu belli hakedene hakettiği tarzda davranırım ben öpüyorum tatlım bay bay :)

Damla gayet güzel açıklamış ama dediği gibi doktorla ilgili ya da operasyonla ilgili bilgi edinmenin yanı sıra arkadaşlarına bile gösteremedeğin halini paylaşıyorsun hiç tanımadığın insanlarla, sırf yardımcı olmak adına, onu da buradan yapmak istemeyebilirsin instagramdan yönetmek daha kolay çünkü sen de karşındaki insanın profilini görüyorsun, silebiliyprsun, bir iletişim kuruyorsun vs.

Anlamadım neye tepki gösterdiğinizi arkadaşlar açıkçası; siz bizim yerimize kendinizi koyun, bu koşullar altında sizinle arkadaşlarımıza ailemizle bile paylaşamadığımız halimizi paylaşıyoruz birilerinin işine yarasın diye ve karşılığında garip yorumlar almak ayıp değil mi ya da bir teşekkür ederim denilmesini beklemek çok mu? Ben de başka arkadaşlardan yardım rica ettim ama böyle davranmadım, benim tepkim bunaydı, anlamak çok zor olmamalı.

Tamer köse ye ameliyat olan arkadaşlar memnun mu deil mi onu merak ediyorum tek kafama takılan bu

Kızlar ameliyat oldum evime gidiyorum ağrı sızı yok şimdilik sadece çok morardım bide beyaz tenli olunca çok belli etti

Merhaba Bu gün tamer bey ile görüşmem vardı 6 Mart ameliyat günü istedim kapalı yapabileceğini söyledi cansuakbas3@gmail.com bana bir fotoğraf gönderme imkaniniz olurmu acaba sonrasıyla ilgili sanırım heyecan yerini korkuya bıraktı yardimci olursaniz çok memnun olurum sağlıklı gunler

Merhaba tamer beyle gorustum 6 Mart aMeliyat günüm heyecan yerini korkuya bıraktı fotoğraf yollama imkanınız olursa çok memnun olurum cansuakbas3@gmail.com sağlıklı gunler

Merhaba bende bugün taburcu oldum acaba gördüm mü seni merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…