Damla ben de ekledim, merak ettim :)Dmlakeskinn ekle beni atiyim hemen :)
Canlar ben de tamer köseye ameliyat oldum, fotoğraf görmek isteyenler instagramdan beni ekleyebilir, özel mesajla kullanıcı adınızı atabilirsiniz. Herkese kolay gelsin. :)
Burada insanlar fotografta gormek istiyo kimsede sisik mosmor suratini burda paylasmak zorunda degil oyuzden kisisel alanimiza insanlara sirf yardimci olmak icin instagram dedik ki bunada bi mecburiyetimiz yok ben tanimadigim insanlara telefon numarimi verdim ve kendimi odalara kapatigim halimdeki fotograflarimi attim bir tane insan cikip art niyetlisin diyemez apacik belli "kastiniz mastiniz derken kullandigin kelimeli iyi sec bence seni neden bukadar ilgilendirdi sanane diye bi kelime var haberin olsunda sınırını bil benceBurada insanların amaci zaten dr ile süreç ile ilgili bilgi almak sonuçları görebilmek değil mi? instagram için kastınız o kadar anlamadım acikcasi eğer özeli paylasmamaksa instagram daha özele giriyor başka fotoğraflarda olabiliyor.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun burada.
Kasıt değil kasmak anlamında kastınız kelimesidir kullandığım . Atarlandin hemen üslubun bozuk galiba hadi sen tatmin ol burada öfke kontrolünü aşarak.güle güleBurada insanlar fotografta gormek istiyo kimsede sisik mosmor suratini burda paylasmak zorunda degil oyuzden kisisel alanimiza insanlara sirf yardimci olmak icin instagram dedik ki bunada bi mecburiyetimiz yok ben tanimadigim insanlara telefon numarimi verdim ve kendimi odalara kapatigim halimdeki fotograflarimi attim bir tane insan cikip art niyetlisin diyemez apacik belli "kastiniz mastiniz derken kullandigin kelimeli iyi sec bence seni neden bukadar ilgilendirdi sanane diye bi kelime var haberin olsunda sınırını bil bence
Ben dogru anlamisim iste kastınız diyemezsin kimin bozuk olduğu belli hakedene hakettiği tarzda davranırım ben öpüyorum tatlım bay bay :)Kasi
Kasıt değil kasmak anlamında kastınız kelimesidir kullandığım . Atarlandin hemen üslubun bozuk galiba hadi sen tatmin ol burada öfke kontrolünü aşarak.güle güle
Cinecin burnunda instagraminda senin olsun.gule gule saglikli bir sekilde kullan resimde gonderme istemez guzel kardesim
Burada insanların amaci zaten dr ile süreç ile ilgili bilgi almak sonuçları görebilmek değil mi? instagram için kastınız o kadar anlamadım acikcasi eğer özeli paylasmamaksa instagram daha özele giriyor başka fotoğraflarda olabiliyor.Ameliyat olan herkese geçmiş olsun burada.
Merhaba Bu gün tamer bey ile görüşmem vardı 6 Mart ameliyat günü istedim kapalı yapabileceğini söyledi cansuakbas3@gmail.com bana bir fotoğraf gönderme imkaniniz olurmu acaba sonrasıyla ilgili sanırım heyecan yerini korkuya bıraktı yardimci olursaniz çok memnun olurum sağlıklı gunleristediğin sonuçla karşılaşır içine sinmiş güpgüzel bir burnun olur inşallah.
bende ısırgan otu çayı da ödem attırıcı diye duymuştum.. senin bahsettiğin ananas ekstresine göre daha uygundur sanırım fiyatı da
Merhaba tamer beyle gorustum 6 Mart aMeliyat günüm heyecan yerini korkuya bıraktı fotoğraf yollama imkanınız olursa çok memnun olurum cansuakbas3@gmail.com sağlıklı gunlerBenim yarın bantlarım alınacak, bitiyor komple inşallah. Ondan sonra açıldıktan sonra da ya şişerse diye korkuyorum, inşallah olmaz öyle bir şey, ananas ekstresi varmış bu çok pahalı doktorlar hastalarına veriyormuş ondan alıcam yarın, noödem atsın diye
Merhaba Bu gün tamer bey ile görüşmem vardı 6 Mart ameliyat günü istedim kapalı yapabileceğini söyledi cansuakbas3@gmail.com bana bir fotoğraf gönderme imkaniniz olurmu acaba sonrasıyla ilgili sanırım heyecan yerini korkuya bıraktı yardimci olursaniz çok memnun olurum sağlıklı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?