- 21 Aralık 2014
- 54
- 10
- 98
Sanmiyorum Ben 3 günlük ameliyat olan 1 haftalik bide 40 günuk birileriyle görürüm :)Merhaba bende bugün taburcu oldum acaba gördüm mü seni merak ettim :)
Eminim sende çok his bir burna sahip olacaksın darısı basima artık :) heyecan korku tüm duygular mevcut bende dahada epey vakit varHa evet bir haftalık ve 3 günlük olanla bende konuştum dün benimle aynı saatlerde ameliyat olan kızda hiç bişey yoktu kıskandım azıcık
canım burnunun son hali nedir memnunmusun mrak ettımbugün doktor büyük bandajları çıkardı. Bu bandajlar tamamıyle açılınca yine yüklerim.
kızlar tamer beyi ameliyat oldunuz istediğiiz gibi oldumu yardım edın lütfenMerhaba bende bugün taburcu oldum acaba gördüm mü seni merak ettim :)
Ha evet bir haftalık ve 3 günlük olanla bende konuştum dün benimle aynı saatlerde ameliyat olan kızda hiç bişey yoktu kıskandım azıcık
Bende çok merak ettim iyi günlerde kullan ve umarım çok memnun kalmissindircanım burnunun son hali nedir memnunmusun mrak ettım
kızlar yarın ameliyat oluyorum tamer beye kan görmek beni çok etkiliyo şimdiden midem bulanmaya başladı heyecandan
:))))
Ameliyat oldun mu cnm
Geçmiş olsun canım bende alçı dan kurtuldum cuma günü sadece morluklar kaldı azıcık inşallah istediğin gibi bi burnuşun olur ayy ne çektik bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?