Burun Estetiği oluyorum ...

Ha evet bir haftalık ve 3 günlük olanla bende konuştum dün benimle aynı saatlerde ameliyat olan kızda hiç bişey yoktu kıskandım azıcık

Ben Cumartesi günü gttim doktorun kapısının önü SSK hastanesi gibiydi sabah saat 10 da gttim ve 18 kişi vardı Önümde şok oldum ve o 18 kişinin öncesindede bi on kişi dumura uğradım bekleyemedim benim bi yakınım Tamer beye oldu cok beğendim diye ona gttim ve inşallah bi sıkıntı olmaz ise ona Olmayı düşünüyorum

Ha evet bir haftalık ve 3 günlük olanla bende konuştum dün benimle aynı saatlerde ameliyat olan kızda hiç bişey yoktu kıskandım azıcık
Eminim sende çok his bir burna sahip olacaksın darısı basima artık :) heyecan korku tüm duygular mevcut bende dahada epey vakit var

Bugün tamponları çıkarttı doktor öyle bi rahatladım ki anlatamam benim burnum yandan azıcık kemerliydi asıl sorun önden bakınca yamukluk vardı ve tabiki nefes alamıyordum şimdi daha yeni ameliyat olmama rağmen gayet iyi nefes alıyorum ara sıra tıkanma olur dedi dr olsun o kadarda henüz iyileşmedi zaten alçı çıkmadan yorum yapamıyorum şişlik ve morlukta baya var eski halimin önden resmini çekmeyi unuttum alçı şişlik morluk falan var ama güzel oldu diye düşünüyorum yani memnunum bu haliyle bile

kızlar selam,

bizleri cesaretlendirmek ve destek olmak amacı ile ara sıra resimlerinizi paylaşabilirseniz inanın süüüüpppeer olur

Geçmiş olsun canım bende alçı dan kurtuldum cuma günü sadece morluklar kaldı azıcık inşallah istediğin gibi bi burnuşun olur ayy ne çektik bee

Geçmiş olsun canım bende alçı dan kurtuldum cuma günü sadece morluklar kaldı azıcık inşallah istediğin gibi bi burnuşun olur ayy ne çektik bee

saol canım inşallah . ya ameliyattan sonrası çektiriyomuş meğerse yrn tamponlar çıkıcakta korkuyorum yapışmıştır acır die sennki acımışmıydı bide tamer bey sana ameliyathanede norkozluyken ameliyat bittikten sonra burnunu çekip odaya çıktında göstermişmiydi sana ?

kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu kaç gündür uğrayan yok buralara
nedir son durumlarınız bilgi bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar bugün tam 15 gün oldu Tamer Bey'e ameliyat olalı bazı arkadaşların kısa sürede geçmiş morluk ve şişlikleri ben daha yeni yeni düzeliyorum dünden beri yeni ayaklandım diyebilirim.Şişliklerim inmeye başladı çok yok ama morluklarım hala gözle görülür derecede sizleri korkutmak istemem bu benim bünyemle alakalı bişey sanırım.Tamponlarım alındıktan 4 gün sonra ciddi kanamam da oldu benim.Yani kısacası benim ameliyet sonrası süreç bayağı bir zor geçti.Dr um Tamer Bey sağolsun bu süreçte hiç yalnız bırakmadı beni kendisi gerçekten mükemmel bir insan ne zaman arasam ve gitsem çok ilgilendi.Bu ameliyet için dr arayan arkadaşlara Tamer Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisiyle bende bu site sayesinde gidip görüştüm ve ameliyatımı oldum.Vesile olan arkadaşlar da çok teşekkür ederim.Sormak istediğiniz birşey varsa da seve seve cevaplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…