burnun ısteıdıgn gıbı oldumu canım fotograflarını paylasabilrmısın bızler içinMerhaba arkadaşlar bugün tam 15 gün oldu Tamer Bey'e ameliyat olalı bazı arkadaşların kısa sürede geçmiş morluk ve şişlikleri ben daha yeni yeni düzeliyorum dünden beri yeni ayaklandım diyebilirim.Şişliklerim inmeye başladı çok yok ama morluklarım hala gözle görülür derecede sizleri korkutmak istemem bu benim bünyemle alakalı bişey sanırım.Tamponlarım alındıktan 4 gün sonra ciddi kanamam da oldu benim.Yani kısacası benim ameliyet sonrası süreç bayağı bir zor geçti.Dr um Tamer Bey sağolsun bu süreçte hiç yalnız bırakmadı beni kendisi gerçekten mükemmel bir insan ne zaman arasam ve gitsem çok ilgilendi.Bu ameliyet için dr arayan arkadaşlara Tamer Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisiyle bende bu site sayesinde gidip görüştüm ve ameliyatımı oldum.Vesile olan arkadaşlar da çok teşekkür ederim.Sormak istediğiniz birşey varsa da seve seve cevaplayabilirim.
canım fotograf atarmısın burnunu cok merk ettım :)eve gideyim resim atarım
Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.burnun ısteıdıgn gıbı oldumu canım fotograflarını paylasabilrmısın bızler için
kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu kaç gündür uğrayan yok buralara
nedir son durumlarınız bilgi bekliyoruz
Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.
Evet canım bugün benimde kontrolüm vardı zaten çok fazla kişi yoktu sende o halde odaya benden sonra giren kişisin dimi :) söyleseydin ya konuşurduk :)canım sen bugün tamer beye kontrole geldin mi sanki orda gördüm gibi seni galiba :)))
Arkadaslar merhaba
Ben de Tamer Bey e 6 subat 2015 te ameliyat oldum bugun 9.gunum dun alcim ve dikislerim alindi suan icin burnumdan cok memnunum Allaha sukur nefes konusunda ise tikanmalarim olsa da suan icin idare ediyorum benim de kemerli ve ucu dusuk bir burnum vardi biraz da burun kanatlarim genisti Tamer bey ben daha soylemeden yapacagi asamalari anlatti tam bana hitap etti acikcasi kendimi emanet ettim iyi ki de etmisim
Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.[/QUOTE
şuan bile cok güzel görünüyor canım zamanla daha güzel olacaktır :)
çok güzel olmuş canım zmanla daha güzel olcaktır umarım ıstedıgın gıbı olmustur :)Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.
fotograf paylasırmısın lütfenArkadaslar merhaba
Ben de Tamer Bey e 6 subat 2015 te ameliyat oldum bugun 9.gunum dun alcim ve dikislerim alindi suan icin burnumdan cok memnunum Allaha sukur nefes konusunda ise tikanmalarim olsa da suan icin idare ediyorum benim de kemerli ve ucu dusuk bir burnum vardi biraz da burun kanatlarim genisti Tamer bey ben daha soylemeden yapacagi asamalari anlatti tam bana hitap etti acikcasi kendimi emanet ettim iyi ki de etmisim
Evet canım bugün benimde kontrolüm vardı zaten çok fazla kişi yoktu sende o halde odaya benden sonra giren kişisin dimi :) söyleseydin ya konuşurduk :)
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Tamerden beyle ilgili iyi yorumlar var ama fotoğraf paylaşabilir misin? Özelden de olur. doktor konusunda çok kararsız kaldım. işin içinden çıkamıyorum. karar vermek çok zor :S
Çok teşekkür ederim dr um Tamer Bey in eline sağlık gerçekten bende çok beğendim bu kadarını beklemiyodum açıkçası darısı tüm isteyenlerin başına olsun :)çok güzel olmuş canım zmanla daha güzel olcaktır umarım ıstedıgın gıbı olmustur :)
:) Çok teşekkür ederim canım umarım seninde burnun istediğin gibi olmuştur sanada hayırlı olsun güle güle kullan burnunu :)evet bende senden sonra girdim baygınlık geçiren ben değildim benim dışımda biri daha vardı çünkü :)
Senınde burnun yüzüne çok yakışmış orda da farketmiştim kavisi ucu güle güle sağlıkla kullan canım :)
:) Çok teşekkür ederim canım umarım seninde burnun istediğin gibi olmuştur sanada hayırlı olsun güle güle kullan burnunu :)
bende yazım amelıyat olacağım canım okuldan dolayı suan olamıyorum umarım ıstedğim gibi olur benimde :)Çok teşekkür ederim dr um Tamer Bey in eline sağlık gerçekten bende çok beğendim bu kadarını beklemiyodum açıkçası darısı tüm isteyenlerin başına olsun :)
İnşallah canım Allah hayırlısını nasip etsin istediğin gibi olsun :)bende yazım amelıyat olacağım canım okuldan dolayı suan olamıyorum umarım ıstedğim gibi olur benimde :)
merhaba cuma günü ameliyat günü stresi heyecanı hepsi fena halde yogun halde yaşıyroum ameliyat öncesi ve sonrası tavsiyede bulunacağıunız bir durum varmıdır? yada tamer beye söylemem gereken ayyyy fenalardayım yardım lütfen :)Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?