Burun Estetiği oluyorum ...

burnun ısteıdıgn gıbı oldumu canım fotograflarını paylasabilrmısın bızler için

Çok az acıdı bende korktum ama korkulacak bişey yokmuş benimde narkozlu resimlerimi gösterdi odaya çıkınca boğazım ağrıyordu meğer hortum sokmuşlar hiç bilmiyordum bunu fırsat bulamadım resim atmaya malum bütünlemelerim var bizim okulun herşeyi geç

kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu kaç gündür uğrayan yok buralara
nedir son durumlarınız bilgi bekliyoruz

benim bugün alçım çıktı salı günü çıkarmak üzere tekrar bir bant taktı ama burnumu beğendim çok şükür masaj verdi 10 gün sonrada kontrole çağırdı .
Bende tamer beyle ameliyatımı bu site sayesinde gerçekleştirdim aradasırada gidip göresim var kendisini o derece pozitif biri ya asistanıda öle :)))

Arkadaslar merhaba
Ben de Tamer Bey e 6 subat 2015 te ameliyat oldum bugun 9.gunum dun alcim ve dikislerim alindi suan icin burnumdan cok memnunum Allaha sukur nefes konusunda ise tikanmalarim olsa da suan icin idare ediyorum benim de kemerli ve ucu dusuk bir burnum vardi biraz da burun kanatlarim genisti Tamer bey ben daha soylemeden yapacagi asamalari anlatti tam bana hitap etti acikcasi kendimi emanet ettim iyi ki de etmisim

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Tamerden beyle ilgili iyi yorumlar var ama fotoğraf paylaşabilir misin? Özelden de olur. doktor konusunda çok kararsız kaldım. işin içinden çıkamıyorum. karar vermek çok zor :S

fotograf paylasırmısın lütfen

Evet canım bugün benimde kontrolüm vardı zaten çok fazla kişi yoktu sende o halde odaya benden sonra giren kişisin dimi :) söyleseydin ya konuşurduk :)

evet bende senden sonra girdim baygınlık geçiren ben değildim benim dışımda biri daha vardı çünkü :)

Senınde burnun yüzüne çok yakışmış orda da farketmiştim kavisi ucu güle güle sağlıkla kullan canım :)

merhaba tesekkur ederim bugun uye oldum ozelden nasil mesaj atabilirim

çok güzel olmuş canım zmanla daha güzel olcaktır umarım ıstedıgın gıbı olmustur :)
Çok teşekkür ederim dr um Tamer Bey in eline sağlık gerçekten bende çok beğendim bu kadarını beklemiyodum açıkçası darısı tüm isteyenlerin başına olsun :)

:) Çok teşekkür ederim canım umarım seninde burnun istediğin gibi olmuştur sanada hayırlı olsun güle güle kullan burnunu :)

Çok teşekkür ederim dr um Tamer Bey in eline sağlık gerçekten bende çok beğendim bu kadarını beklemiyodum açıkçası darısı tüm isteyenlerin başına olsun :)
bende yazım amelıyat olacağım canım okuldan dolayı suan olamıyorum umarım ıstedğim gibi olur benimde :)

Resimlerimi paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.
merhaba cuma günü ameliyat günü stresi heyecanı hepsi fena halde yogun halde yaşıyroum ameliyat öncesi ve sonrası tavsiyede bulunacağıunız bir durum varmıdır? yada tamer beye söylemem gereken ayyyy fenalardayım yardım lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…