hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ama sen yine aklına takılan şeyler varsa mutlaka sor doktora inşallah istediğin gibi olur burnun şimdiden çok geçmiş olsun canım:)merhaba cuma günü ameliyat günü stresi heyecanı hepsi fena halde yogun halde yaşıyroum ameliyat öncesi ve sonrası tavsiyede bulunacağıunız bir durum varmıdır? yada tamer beye söylemem gereken ayyyy fenalardayım yardım lütfen :)
hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet am
Sonunda amelyatimi oldum samimi aciklamalarin ve önerilerin için tsk ederim bugün tamponlar dan kurtuldum :)hiç stres ve heyecan yapmana gerek yok canım ne olduğunu anlamıyorsun bile zaten ameliyat öncesi asansörde bir sakinleştirici yapıyorlar bir şeyin farkına varmadan uyuyor uyanıyorsun ağrın falanda olmuyor ben ağrı kesici almadım hiç Tamer Bey de zaten işinde iyi ve ilgili bir doktor kafana takılan ve istemediğin bir şey varsa kendisine sor ve söyle sana yardımcı olacaktır.Ben kendisine şöyle olsun böyle olsun diye bir şey söylemedim sadece ne yapacaksınız diye sordum anlattı yalnız burun ucunun benim için önemli olduğunu ve alt tarafın aşağı sarkmasını istemediğimi söylemiştim öylede yaptı sağolsun benim sana tavsiyem sigara içiyorsan ameliyat öncesi ve sonrasında içmemen ameliyat sonrası yapılacakları zaten Tamer bey gayet açıklayıcı bir şekilde anlatıyor ama sen yine aklına takılan şeyler varsa mutlaka sor doktora inşallah istediğin gibi olur burnun şimdiden çok geçmiş olsun canım:)
Rica ederim canım şimdi nasılsın umarım istediğin gibi olmuştur burnun :)Sonunda amelyatimi oldum samimi aciklamalarin ve önerilerin için tsk ederim bugün tamponlar dan kurtuldum :)
Nasıl yani doktoruna sordunmu canımKızlar sanırım benim burnum yamuk kaldı düzelir diye bekledim ama 1.5 ay oldu hiç değişiklik yok sağ taraf çökük sol taraf sert ve şiş hani ödem desen değil bildiğin kemik ne yapayım bilmiyorum
H.gunler birsey sorabilir miyimbenimde deliklerimin içi parçalanmış gibiydi ve sağ taraf delik çok şişti. normalleşti şimdi.
inşallah dediğin gibi olur şişlikler iner :)
Merhaba arkadaşlar bugün tam 15 gün oldu Tamer Bey'e ameliyat olalı bazı arkadaşların kısa sürede geçmiş morluk ve şişlikleri ben daha yeni yeni düzeliyorum dünden beri yeni ayaklandım diyebilirim.Şişliklerim inmeye başladı çok yok ama morluklarım hala gözle görülür derecede sizleri korkutmak istemem bu benim bünyemle alakalı bişey sanırım.Tamponlarım alındıktan 4 gün sonra ciddi kanamam da oldu benim.Yani kısacası benim ameliyet sonrası süreç bayağı bir zor geçti.Dr um Tamer Bey sağolsun bu süreçte hiç yalnız bırakmadı beni kendisi gerçekten mükemmel bir insan ne zaman arasam ve gitsem çok ilgilendi.Bu ameliyet için dr arayan arkadaşlara Tamer Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisiyle bende bu site sayesinde gidip görüştüm ve ameliyatımı oldum.Vesile olan arkadaşlar da çok teşekkür ederim.Sormak istediğiniz birşey varsa da seve seve cevaplayabilirim.
:) hayır boşuna korkma canım hiç acımıyorBnde cumartesi günü alciyi çıkarmaya gidicem Dr'um Tamer beye ama korkum var ya alciyi cikarirken cok acıyor mu
Tsk ederim :) cok heycanliyim ama tamponlar çıktı burnumun icin tikanmis gibi bazen zorlanıyorum nefes alirken. Ya bide alcidan sonra burnumun seklini hemen görebilcekmiyim cnm:) hayır boşuna korkma canım hiç acımıyor
canım resimlerini göremiyorum benkızlar...... öncesi sonrası resimlerimi ekleyebildim sonundaameliyattan 3 hafta sonrası falan, morluklarım da belli oluyor zaten.. ben sonuçtan memnunum ama yorumlarınızı da bekliyorum
evet doktor aynaya baktırıyor bantlamadan bak diyorTsk ederim :) cok heycanliyim ama tamponlar çıktı burnumun icin tikanmis gibi bazen zorlanıyorum nefes alirken. Ya bide alcidan sonra burnumun seklini hemen görebilcekmiyim cnm
Tsk ederim. Hayırlisi olur ins yaevet doktor aynaya baktırıyor bantlamadan bak diyor
canım resimlerini göremiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?