Burun Estetiği oluyorum ...

ah ah bilmez miyim şimdi arka fonda annemin beynini kemiriyorum zaten :) ben gün almadım canım hafta içi ararım dedim bu hafta y.lisans sınavlarım var bi bitsin ona göre işten izin alayım dedim de. bu arada sormadım bi hafta rapor veriyodur dimi.

Bende sormadim ama muhakkak veriyodur yani sen benden sonra olursun ozaman :) ben veririm sana instagramdan numarami vazgecmezde olursam atarim resim hahah

Bende sormadim ama muhakkak veriyodur yani sen benden sonra olursun ozaman :) ben veririm sana instagramdan numarami vazgecmezde olursam atarim resim hahah
anhahah manyağa döndük yemin ediyorum insanlarla konuşurken burunlarını incelemekten iş hayatım geriliyo resmen :) adam anlatıyo ama benim kafa başka yerde :) senin 16 ocaktı dimi? ben de bi sonraki haftaya olayım diyorum aslında

Al bendende okadar bigun biri cikip ne bakiyosun dicek o olucak en sonunda :) evet 16 ocak benim mantiklii zaten hemen gun veriyolar insallah guzel olur hersey ya

Al bendende okadar bigun biri cikip ne bakiyosun dicek o olucak en sonunda :) evet 16 ocak benim mantiklii zaten hemen gun veriyolar insallah guzel olur hersey ya
amin amin canım inş hepimizinki çok çok güzel olsun :) anlattıklarınıza bakınca zumazuma nın da senin de benim de sorunlarımız ortak. çok fazla teferruat gerekmiyo o yüzden şişme iyileşme süreci kolay olucak gibi geliyo. kırma falan da yok missssss

Benim kemigim cok icten cok yamukmus gibi geliyo ya nasil duzelticekler onu acaba

kız içine nasıl baktın :) içini ferah tut bence güzel olur diye düşünürsek pozitif bi iyileşme süreci olur. Hepimiz piremses olucaz ^_^
Insallaahhh icinee flash mii tutmadim resimlermi cekmedim icime bakmak icin herseyi yaptim ahahahah zaten burun ucu kikirdagim elime geliyo saga tarafta

Ben bugun bide orhan sanisogluyla gorustum simdi kafam karisti :) yaptigi burunlar cok hos onunda

Bandajli olduğu için şeklini hiç anlamıyorum tabi.goz altlarım mor-sari ve şiş şuan tek gördüğüm bu:)

Bandajli olduğu için şeklini hiç anlamıyorum tabi.goz altlarım mor-sari ve şiş şuan tek gördüğüm bu:)
Cok gecmis olsun canim tekrardan umarim istedigin gibi olmustur :) benim kapali teknik oldugu icin suphelerim var senin burnun egrimiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…