Anaaa aynıymış nerde peki hangi hastane? Bu arada dün ben dayanamadım tekrar gitti Tamer beye, nyaptığı burunlara baktım :) kafamdaki soruları giderdim en azından. Sen yarın oluyosun dimi kesin?2500 ayni onunda bi git konus istersen icinin rahat olmasi cok onemli
Evet kesin oluyorumm incirli caddesinde cadde ustunde ozel yasar hastanesi ethicanin onunden minibuse biniyosun sorarsin gidersen eger soforeAnaaa aynıymış nerde peki hangi hastane? Bu arada dün ben dayanamadım tekrar gitti Tamer beye, nyaptığı burunlara baktım :) kafamdaki soruları giderdim en azından. Sen yarın oluyosun dimi kesin?
Ben bugün oluyorum birkaç saate ve heyecandan ölmek üzereyim, çok korkuyorum, bana dua edin kızlar
2ay sonra girebiliyorsun diye biliyorummerhaba kızlar;
birşey sormak istiyorum. Burun estetiğinden sonra havuzda yüzmek falan yasak mı?
doktorlar öyle birşey söylüyor mu?
ay hadi hayırlısı olsun canım ben de 26sına gün aldım. Tamer beyin yanına gidip çok mutlu ve olumlu dönüyorum, etkisi altına alıyo resmen adam ^_^ umarım çokoş burunlarımız olur. Sen de bizi bilgilendir olur mu boş bırakma :)Evet kesin oluyorumm incirli caddesinde cadde ustunde ozel yasar hastanesi ethicanin onunden minibuse biniyosun sorarsin gidersen eger sofore
yok tatlım tamer bey istanbulda incirli ethica hastanesinde. orhan bey de istanbuldaKızlar bu adı gecen doktorlar istanbulda degilmi tamer bey ankarada onu biliyorum da
Umarım istediğin gibi güzel bi burnun olur Hayırlı olsun şimdiden :)
Canimm ben varya simdiden basladi stressimm Allah yardimciin olsun insallahh istediginn gibii olurBen bugün oluyorum birkaç saate ve heyecandan ölmek üzereyim, çok korkuyorum, bana dua edin kızlar
Tabikiii yarinn eve gelir gelmez yazicam :) Allahin izniyle bi girip cikiyim her sekilde anlaticam zaten senin icinde hayirlisii olsunn :)ay hadi hayırlısı olsun canım ben de 26sına gün aldım. Tamer beyin yanına gidip çok mutlu ve olumlu dönüyorum, etkisi altına alıyo resmen adam ^_^ umarım çokoş burunlarımız olur. Sen de bizi bilgilendir olur mu boş bırakma :)
Ayyy hadii gozunn aydinn ya :) gecmis ollsunn cokk ben varya olucem heyecandan uyuyamicam bu geceÇıktım kızlar ben, çok kolay geçti, hiç korkmayın, şimdi biraz sızlamam var sadece, bir de tek gözüm biraz morardı
Çıktım kızlar ben, çok kolay geçti, hiç korkmayın, şimdi biraz sızlamam var sadece, bir de tek gözüm biraz morardı
Canım geçmiş olsun kime oldun ameliyatınıAmeliyat oldum kizlar ve utaniyorum soylerken ama narkozdan olurum diye bile korkuyodum bana sakinlestirici yaptilar cubku cok heycanliydim tansiyonum falan degerlerim ziplamasin diye sakinlestirici yaptirin derim beni cok rahatlatti ameliyathaneye girdigimde herkese deli gulu gulucukler dagitiyodum sonra narkozu verdigini bile anlayamadan uyumusum uyandigimdada beni ameliyat etmediler olmadim ben niye yapmadilar aslinda ben hic bu yataktan kalkmadim ayna verin dalan diye biraz inletmisim orayi elimi burnuma cok atmisim tutmuslar o an burnum sizlamaya basladi direk agri kesici veriyolar sukurler olsun suan iyiyim agrimda yok tek sikintim benim yuzum hassassti ben fazla morardim gozlerim falan korku filmi gibiyim
Tesekkur ederimm orhan sanisoglunda oldumCa
Canım geçmiş olsun kime oldun ameliyatını
Ameliyat oldum kizlar ve utaniyorum soylerken ama narkozdan olurum diye bile korkuyodum bana sakinlestirici yaptilar cubku cok heycanliydim tansiyonum falan degerlerim ziplamasin diye sakinlestirici yaptirin derim beni cok rahatlatti ameliyathaneye girdigimde herkese deli gulu gulucukler dagitiyodum sonra narkozu verdigini bile anlayamadan uyumusum uyandigimdada beni ameliyat etmediler olmadim ben niye yapmadilar aslinda ben hic bu yataktan kalkmadim ayna verin dalan diye biraz inletmisim orayi elimi burnuma cok atmisim tutmuslar o an burnum sizlamaya basladi direk agri kesici veriyolar sukurler olsun suan iyiyim agrimda yok tek sikintim benim yuzum hassassti ben fazla morardim gozlerim falan korku filmi gibiyim
Çok sağol canım benim, inşallah :)Geçmiş olsun canım inşallah istediğin şekilde bi burnuşun olur bende 30 ocakta ameliyat olucam gitgide heyecanlanıyorum finaller sınavlar derken birde ameliyat heyecanı oldu bende hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?