Burun Estetiği oluyorum ...

Anaaa aynıymış nerde peki hangi hastane? Bu arada dün ben dayanamadım tekrar gitti Tamer beye, nyaptığı burunlara baktım :) kafamdaki soruları giderdim en azından. Sen yarın oluyosun dimi kesin?
Evet kesin oluyorumm incirli caddesinde cadde ustunde ozel yasar hastanesi ethicanin onunden minibuse biniyosun sorarsin gidersen eger sofore

Ben bugün oluyorum birkaç saate ve heyecandan ölmek üzereyim, çok korkuyorum, bana dua edin kızlar

merhaba kızlar;
birşey sormak istiyorum. Burun estetiğinden sonra havuzda yüzmek falan yasak mı?
doktorlar öyle birşey söylüyor mu?

Evet kesin oluyorumm incirli caddesinde cadde ustunde ozel yasar hastanesi ethicanin onunden minibuse biniyosun sorarsin gidersen eger sofore
ay hadi hayırlısı olsun canım ben de 26sına gün aldım. Tamer beyin yanına gidip çok mutlu ve olumlu dönüyorum, etkisi altına alıyo resmen adam ^_^ umarım çokoş burunlarımız olur. Sen de bizi bilgilendir olur mu boş bırakma :)

Tabikiii yarinn eve gelir gelmez yazicam :) Allahin izniyle bi girip cikiyim her sekilde anlaticam zaten senin icinde hayirlisii olsunn :)

Çıktım kızlar ben, çok kolay geçti, hiç korkmayın, şimdi biraz sızlamam var sadece, bir de tek gözüm biraz morardı

Geçmiş olsun canım inşallah istediğin şekilde bi burnuşun olur bende 30 ocakta ameliyat olucam gitgide heyecanlanıyorum finaller sınavlar derken birde ameliyat heyecanı oldu bende hadi hayırlısı
Çıktım kızlar ben, çok kolay geçti, hiç korkmayın, şimdi biraz sızlamam var sadece, bir de tek gözüm biraz morardı

Ameliyat oldum kizlar ve utaniyorum soylerken ama narkozdan olurum diye bile korkuyodum bana sakinlestirici yaptilar cubku cok heycanliydim tansiyonum falan degerlerim ziplamasin diye sakinlestirici yaptirin derim beni cok rahatlatti ameliyathaneye girdigimde herkese deli gulu gulucukler dagitiyodum sonra narkozu verdigini bile anlayamadan uyumusum uyandigimdada beni ameliyat etmediler olmadim ben niye yapmadilar aslinda ben hic bu yataktan kalkmadim ayna verin dalan diye biraz inletmisim orayi elimi burnuma cok atmisim tutmuslar o an burnum sizlamaya basladi direk agri kesici veriyolar sukurler olsun suan iyiyim agrimda yok tek sikintim benim yuzum hassassti ben fazla morardim gozlerim falan korku filmi gibiyim

Ca Canım geçmiş olsun kime oldun ameliyatını

Canım çok geçmiş olsun, inşallah istediğiniz gibi olur her şey :) merak etmeyelim benim tek gözüm de morardı, geçicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…