kemik vardı yamunluk kırık vardı bebeklikten. uzundu bide. ucu için birşey dememiştim doktora. şikayetim uzunluk kemik ve eğrilikti.Ucunda oynama yapılmamış sanırım. Sadece kemik mı duzeltildi?
ya gün aldık gelinin kız kardeşi gibi neden kafa karıştırıyosun sen :)Ben bugun bide orhan sanisogluyla gorustum simdi kafam karisti :) yaptigi burunlar cok hos onunda
Valla icim rahat etmedi sadece gorustugumu soyledim :) tamer bey kapali yaptigi icin ben senelerdir acik istiyodum oyuzden kafam karisti burun ucu cok onemli benim icin kapalida sekil tam verilemiyo dediler bilemiyorum yinede olan kizlarin guzel gerci sen karistirma kafaniya gün aldık gelinin kız kardeşi gibi neden kafa karıştırıyosun sen :)
Anladım geçmiş olsun zaten morluk falanda kalmamış :)kemik vardı yamunluk kırık vardı bebeklikten. uzundu bide. ucu için birşey dememiştim doktora. şikayetim uzunluk kemik ve eğrilikti.
Onu biliyorumda bana kapali dediler ve orhan beyde dediki senin burnun kapali olmaz olsada rekrar yamulur dediTamer bey açıkda yapıyor canım beni açık yaptı istemediğim halde hemde ameliyatın gidişatına burunun zorluğuna işleme göre değişiyor
Seni anliyorum ama resme takilma o shoplayip yaptiklari resmi genelde yapamiyolar aneliyat ani bambaska oluyo ameliyat olanlari gordugunde kafanda olusan fikir daha dogru oluyo valla kafam allak bullakTamer beye bende gittim.Kemik düzelicek et alınacak dedi ama resim çekip beni tam bilgilendirmedi zaten korku ve heyecan bir arada buda beni memnun etmedi acıkcası..Altın oran la yüzüne gidecek burna ben karar veriyorum dedi bende o kadar güvenemedim acıkcası arkadaslar Bu arada tavsiye eden de arkadasım ilaç mümessili
Benim okadar para verme sansim olsaydim soylediklerinin arasindan hic suphesiz muhammet dilbere olurdum extra olarakta emre ilhann baris cakir abdulkadir goksel o parayi vericeksen bunlarada bak derim onun haricinde ben cuma olucam ameliyat bakirkoy civarindaysan ugrayabilirsin gormek acisindanKafamda 6 doktor belirledim.Bunlardan birisine olucam.
Fatih Dağdelen Görüştüm 7.ooo tl
Muhammet Dilber Görüştüm Bugün 7.500 tl
Muhammed Pamukcu Yarın görüşücem
Salih Emre Üregen.Yarın görusucem
Esteworld de Bülent Tekerekoğlu Cumartesi görüsucem
Tamer Köse görüştüm 2 500 tl
Artık hangisi kafama yatarsa ona olucam.
Fatihte 7 diye soyledim baris 9 cok para yaa vallahi ciddi para yani ozaman sana soyle bisi solicem geecen okulda bi cocukla karsilastim 4. Kez ameliyat olmus dediki keske daha once bu doktorumla tanissaydim cok memnundu 4000 olmus adi munire giden yunus emre hastanesi ama anadolu yakasinda uskudardaBahsettiğin doktorlar en az 10.000 tl den başlıyor ben veremem 5.000 den fazla Ama fatih dagdelen gibi şimdilik görüştüklerim arasında 1 adım önde
Hakkinda hayirlisi olsun simdiden ozamanFatih bey bana biraz güven verdi.onun için 2.000 tl daha bulabilirim.Hele bi pazartesi olsun yarın ve cumartesi de görüşmelerim var kararı vercem
2500 ayni onunda bi git konus istersen icinin rahat olmasi cok onemliDamla, Orhan beyin ameliyat ücreti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?