Sizin burun etli.. ince derili değil. Gördüğüm kadarylaInce derili oldugunu nasil anladiniz bi baska konuya foto attim buraya da atiyorum.Benim burnum sizce ince mi yoksa kalin derili mi?
Eki Görüntüle 1997734 Eki Görüntüle 1997735
Onden yamuk cikmis burnum ama boyle yamuk degil.
Bana zaten ince derili gibi gelmedi ama kalin derili gibi de gelmedi anlamadim.Uff kalin derili olmasi da kotu.Sizin burun etli.. ince derili değil. Gördüğüm kadaryla
Benimde burnumu elleyince incecik :) korkuyorum vallaBana zaten ince derili gibi gelmedi ama kalin derili gibi de gelmedi anlamadim.Uff kalin derili olmasi da kotu.
Derisini elleyince mi anliyorsunuz?Kimisi ince diyor kimisi kalin ama bence ince olmasi daha avantajlı.Benimde burnumu elleyince incecik :) korkuyorum valla
Evet elleyince deri ince kemiği hissediyorum :) benim durum vahim galiba.Derisini elleyince mi anliyorsunuz?Kimisi ince diyor kimisi kalin ama bence ince olmasi daha avantajlı.
Neden bence şanslisiniz.Evet elleyince deri ince kemiği hissediyorum :) benim durum vahim galiba.
Ameliyattan sonra minicik bu burun kalır Dr.elinde :) etli değil kalın değil burnum dar üstte ki kemer var çıkıntı onu istemiyorum burun deliklerimde dar uzunNeden bence şanslisiniz.
Bence estetige gerek yok ama siz bilirsiniz.Eki Görüntüle 1997745 Benim burun
Benim de minicik burunlar hosuma gidiyor.Ameliyattan sonra minicik bu burun kalır Dr.elinde :) etli değil kalın değil burnum dar üstte ki kemer var çıkıntı onu istemiyorum burun deliklerimde dar uzun
O zaman kemeri torpulesin onu konusun bir siz.Ameliyattan sonra minicik bu burun kalır Dr.elinde :) etli değil kalın değil burnum dar üstte ki kemer var çıkıntı onu istemiyorum burun deliklerimde dar uzun
Çok yapmacık ama Allah korusun. En önemlisi doğal görülsün kimse estetik olduğunu anlamamalı.Benim de minicik burunlar hosuma gidiyor.
Evet inşallah kemeri törpülesinler burun deliklerimi biraz küçültsünler yeter ucunu asla kaldırmasınlar özellikle dicem. Hiç kalkık burun sevmiyorum. Burun ucumun kalkıklığı yeterO zaman kemeri torpulesin onu konusun bir siz.
Nekadar oldu amelyat olalı? Güzel olmuş. Sağlıcakla kullanınBuda fotom oncesi- sonrasi belli zaten hangisi olduğu
Dr.kimdi? Ayrıca önceki burnunda eğrilik varmıydı? İnşallahhhh gittikçe düzelirBu basligin acilmasi cok iyi olmus cidden diğer baslikta cok sayfa vardi hem daha guncel olur. Bende 3 aylik ameliyatliyim. Ameliyat surecim kolaydi fakat memnuniyetsizliklerim var hala 1 yil gecmesini bekliyorum.burnum yamuk ciktim masaj yapiyorum surekli bir miktar duzeldi ama hala yamuk.birde gözüme yakin kisminda burun sirtimi desem garip bir sislik var. o sislik beni cok rahatsiz ediyor.eskiye gore gayet mutluyum tabiki ama insanoglu iste akli hep daha iyide
Doktorum Giresun da devlet hastanesinde oldum.daha once egrilik yoktu. Duzelik insallah. Bi foto daha paylasicam ilerde beni rahatsiz eden kemer kismindaki sislik.umarim iner oturur yoksa basima is alicam herkes farkediyo sisligimiDr.kimdi? Ayrıca önceki burnunda eğrilik varmıydı? İnşallahhhh gittikçe düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?