Cennetkokulum cnm seni defalarca bugun ne giydim :)) de gördüm ve estetik ihtiyacin oldugunu düsünmüyorum bu benim tabiki sahsi fikrim ... (bu olayin seninle ilgili olan kismiydi )
simdi ünlüler :
Meltem Cumbul iri burunlu ama cok güzel bir bayan ve 10 parmaginda 10 marifet kendiyle cok barisik oldugunu düsünüyorum hicbirseyden geri kalmiyor ekrandan gördügüm kadariyla ve ben cok begeniyorum kendisini,
birde annem dizisinde Musanin genc karisi vardi ismi aklima gelmiyor mesele onun burnuda büyük ama yüz olarak o bayanda cok hosuma gidiyor , ismini artik siz söylersiniz..
Gerci arkadaslar yorum yapmislar ama her yerini yaptiran arkadas var estetiksizleri bakimsiz bulan, vallahi estetigim yok ama bakimli oldugumu düsünüyorum temiz piril piril :))) öyle itici koca burnuma ragmen, okudugum anda kendi kendime yorum yapiyordum shirley arkadasim sen benim düsünceleri yazmisin zaten tsk ler
)şimdi albüme yükledim kızlar bakarmısınız?
evet pinar altugnun burnu estetik hatta bi resmini koyayim hemen
Fazla bır sey degısmedı derken benım için oyle.Tabı dostlarım gördükleri zaman şaşırdılar :) Sonuçta ameliyat oluyorsun nasıl bır degısıklık olmaz ki..Sadece cok doğal oldu yoksa tabı kı bellı.Öncelıkle buyuk burnu dedıgım gıbı hıc sevmıyorum eşımın bıle burnu ufacık :) Dıkkat ettım tabı buna da. Bıde ınsanlar yaşlanınca burunları asagı ınıyor bıraz en guzeli kalkık ve kucuk burun :) Birde benım okul hayatımda burnumla valla çok dalga geçılırdı hala unutmadım.O ınsanları tekrar buldum ve ben onlarla dalga gecıyorum artık...Şimdide onca zaman sonra görenler şaşırıyorlar hatta benı tanımayanlar bıle oluyor..Kendı mutluluğum içi,n neyım eksıkse hepsını yaptırdım cok sukur :) Gene dunyaya gelsem yıne yaptırırım.Yemişim acısını.Güzellık her sey benım ıcın.
önemli olan küçük olması değil burnun yüze yakışmasıdır...! küçük burun her koşulda güzel olamaz!
mesela yüzü büyük bi insanın düğme kadar bi burnu varsa emanet gibi durucaktır...aynı şekilde yüzü ufak olan bi insanada büyük burun....
yüze yakışan burun güzeldir! küçük olan değil.
buda ben estetiksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?