Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

O bahsettiğiniz kişi SEDA AKMAN..bayılıyorum o kadına,çok güzel bana göre de..Ama bu aralar hiç gözükmüyor

Gülse Birsel'in burnu estetiksiz, ama yine de başarısına hiçbir gölge düşürmüyor :):) gerçi ben estetiğe karşı olmayanlardanım, hatta gerekli bulanlardanımm :)

oyy canm benmle de aynen bikaç kisi dalga geçmşti..... onu ben de cok taktm inş ben de amelyt olcam araştrma içersndeym insanın kendisine güveni geliyor..... inan sokakta gezmek evden ckmak istemıorm o derece etklenıo insan

Özlem yıldız mesela kendisini mahvetti.. estetikle çirkinleşen biri olduuu o yüze o fındık kadar burun gitmiş mi hiç asla.. ama ece erkene gitmş çnkü yüzü yuvarlak..

bakıyorumda gisele ne kadar güzel bi kadın

Ezgi Asaroğlu.

Ayrıca bu hatun bazı fotoğraflarda Beren Saat'i fena halde andırıyo gibi geliyo bana.

bnce burcu esmersoy en ii örnek burnu güzel deil ama gercekten sexy bi kadın
bazı kişilere yakısıo evet

Bana göre dünyanın en güzel kadını çokkkkkkkk beğeniyorum çok.Burnuda ayrı bir hava katıyor.

doğallık elbette en güzel şey ve özellikle de burun kişiyi diğer insanlardan farklı kılan en belirgin yer. ama bazen kişi mutluluğu için ufak düzelttirmeler yapmak istiyor. her ne kadar çevremiz ( yaptırmanyın, gayet iyisin) desede, anlayan kim. :)

bu arada tuğçe kazazında burnu estetikmiş çok şaşırdım! cansu derenin estetiği'de çok hoş mesela.

ssssfssssssssssdssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…