ben şimdi eklersem fotoğrafımı bu hatunlar gibi yaptırmadan dolanmamam gerektiğine oy birliğiyle karar verirsiniz :))
bunlar gibi olsa ne işim var yahu estetikle. aşırı orijinalciyken. ama yüzüm uzun ve dar. gözlerim iri ağzım çenem küçük.ve burnum uzungüven eksikliği yapıyor ne yalan söyliyim..
ben şimdi eklersem fotoğrafımı bu hatunlar gibi yaptırmadan dolanmamam gerektiğine oy birliğiyle karar verirsiniz :))
bunlar gibi olsa ne işim var yahu estetikle. aşırı orijinalciyken. ama yüzüm uzun ve dar. gözlerim iri ağzım çenem küçük.ve burnum uzungüven eksikliği yapıyor ne yalan söyliyim..
Ya burda yeniyim o foto senin mi değil mi anlamadım
küçükte olsa var ya. hatta bir ara kafama takmıştım. birazda burun kanadım geniş geliyodu.. sonra amelyattan vazgeçirdi çook önceden gittiğim bir doktor. gerek yok dedi. o kemer biraz cnmı sıkıyodu ama alıştım zamanla
ne küçük burunlar var iğrençler seninki gayet düzgün.. zaten senin yüzüne bu boyut tam uymuş daha küçük güzel olmazdı çünkü yanakların geniş ve yüzün orta boyda mesela benim baya küçük ama kafamda küçücük kedi kafası gibi bişey
kendine bu benzetmeyi yapma bende şöyle bir düşüncedeyim, estetik yapılmayack şey değil ama herkesin burnu aynı, hiç ifadelerinde değişiklik olmuyor kemer bile insana başka bi karakteristik görüntü katıyo gerçekten
bide her yüz tipine aynı burun yapıyolar burun tek başına güzel ama yüze uymamış napim ben öyle burnu :)) ayrıca dediğine katılıyorum mesela benim ön dişlerim biraz büyükçe ama herkes sakın dokundurma diyo çünkü o bile benimle bütünleşmiş durumda..bu arada ben dolgu yaptıklarını görmüştüm kemerli burunlara bir sıvı en enjekte ediyolar baya değiştiyor hiç kırmadan falan ilginçti ama sen araştırma bile senin ki iyi böyle :))
valla gece gece moral oldu cnm yayakındada dişlerimi yaptırcam kaç senedir az ç.ekmedim dişlerimden ne kdr baksamda çürüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?