Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

bence yüzleri çok orantılı olduğu için burunları hiçte göze batmıyor bu güzel bir şey tabi =)

Eğer gözünüz yada ağzınız iriyse büyük burun göze batmıyor, en güzel örnek Bergüzar Korel.

ben şimdi eklersem fotoğrafımı bu hatunlar gibi yaptırmadan dolanmamam gerektiğine oy birliğiyle karar verirsiniz :))

bunlar gibi olsa ne işim var yahu estetikle. aşırı orijinalciyken. ama yüzüm uzun ve dar. gözlerim iri ağzım çenem küçük.ve burnum uzun güven eksikliği yapıyor ne yalan söyliyim..

bende kötü ama benim sonuçta,orjinalim derdim aman sonra fark ettim ne meraklıymışım estetiğe

Tatlım yüzün gayet orantılı güzel bence, estetik nyaptırcak bişey göremedim ben.

Ya burda yeniyim o foto senin mi değil mi anlamadım

yha bu konu cok gereksız olmus neden çunku bır ınsan kendı burnunu estetık yaptırıcaksa etrafındakıler ne derse desın ısterse dunyanın en guzel kadının bıle burnu kocaman olsun olay beyınde bıtıo banada dıolar ne geregı var dr. gttıgımde burnun estetıkmı daha onceden yaptırdınmı dıen oldu yok dedım yanı ılk defa yaptırıcam olay beynımızde bıtıyor ben daha olmadım ama olucam cok ıstıyorum artık olmak ıstıyorum 7 yıldır olucam gun bugundur saat 3 de bır dr.la grusmem var bakalım ne olucak

yazıldı mı bilmiyorum yer gök aşk da ki oyuncu TUVANA TÜRKAY IN burnu da büyüktü tabi estetık oldu oda ama zaten cok güzeldi.....

küçükte olsa var ya. hatta bir ara kafama takmıştım. birazda burun kanadım geniş geliyodu.. sonra amelyattan vazgeçirdi çook önceden gittiğim bir doktor. gerek yok dedi. o kemer biraz cnmı sıkıyodu ama alıştım zamanla

ne küçük burunlar var iğrençler seninki gayet düzgün.. zaten senin yüzüne bu boyut tam uymuş daha küçük güzel olmazdı çünkü yanakların geniş ve yüzün orta boyda mesela benim baya küçük ama kafamda küçücük kedi kafası gibi bişey

kendine bu benzetmeyi yapma bende şöyle bir düşüncedeyim, estetik yapılmayack şey değil ama herkesin burnu aynı, hiç ifadelerinde değişiklik olmuyor kemer bile insana başka bi karakteristik görüntü katıyo gerçekten

bide her yüz tipine aynı burun yapıyolar burun tek başına güzel ama yüze uymamış napim ben öyle burnu :)) ayrıca dediğine katılıyorum mesela benim ön dişlerim biraz büyükçe ama herkes sakın dokundurma diyo çünkü o bile benimle bütünleşmiş durumda..bu arada ben dolgu yaptıklarını görmüştüm kemerli burunlara bir sıvı en enjekte ediyolar baya değiştiyor hiç kırmadan falan ilginçti ama sen araştırma bile senin ki iyi böyle :))

valla gece gece moral oldu cnm ya yakındada dişlerimi yaptırcam kaç senedir az ç.ekmedim dişlerimden ne kdr baksamda çürüyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…