Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

Büyük yüzü olan bir insanın yüzüyle orantılı olarak büyük bir burna sahip olmasında bir sorun yok zaten. Estetikteki altın kurallarda da zaten insanın yüzünün uzunluğuna, alnının ve çenenin genişliğine bakarak burun boyu belirleniyo. Yüzü büyük bi insanın ideal burnu da zaten çok küçük olmayacaktır. Asıl sorun kemerli, eğri ya da sarkık burunlarda. Bu tip burunları olduğu halde güzel olan insanlarda var tabi ki. Ama bu insanlar bu burunlar sayesinde güzel diyemeyiz, bu burunlara rağmen güzel diyebiliriz. Yani ağzı, kaşı, gözü o kadar güzel ki, çirkin bir burun bile kızı çirkin yapmaya yetmemiş deriz. ağzı gözü çirkin ama neyseki kemerli burnu kıza güzellik katmış demeyiz yani. Ben de mümküm olduğunca estetik olunmaması gerektiğine inanan bi insanım ama güzel bir burnun herkesi olduğundan daha güzel göstereceğini de kabul etmek lazım bence.
Ama şöyle bi şey var tabi, herkes çok mu güzel olmalı, herkes kusursuz mu olmalı. hayır bence. Amerikada kişiye özgü kusurlar moda olmaya başladı artık. Çok problem yoksa "ben doğalım" demek kadar güzel ve özgüvenli birşey yok bence. Ben o şansı kaybediyorum mesela ve üzülüyorum aslında bu duruma. Deviasyon ameliyatı olacaktım, bu vesileyle kemerli ve sarkık burnuma da elveda demeye karar verdim. Deviasyon için ameliyat olacak olmasaydım sadece estetik yapmaya cesaret edemezdim. Estetikle daha güzel olacağımı bilsem de cesaret edemezdim. Ünlü güzeller hakkında "ne var canım, bende onun gibi estetik yaptırsam ben de onun kadar güzel olurum" deme lüksümü de kaybediyorum. Neyse artık "bana da o kadar photoshop yapılsa, ben de o kadar güzel görünürüm" iddiasıyla kaldığım yerden devam ederim:)

benim fotom yok burda. ama isterseniz atabilirim mail adresinize. dışardan bi görüşe ihtiyacım var açıkcası :)

Canım msjını yeni gördüm kusura bakma
Ya 100 msj yazamadan özel msj atamıyomuşum( Ama burunun kendisi değil yüzle uyumu önemli, gerçekten gözü veya ağzı büyük olanlarda burun dikkat çekmiyo. İnş. 100 msja ulaşırım.:) Arkadaş olarak ekliyim ama

benim son dönemde en beğendiğim oyunculardan biri Birce Akalay...Çok güzel bi bayan ve dikkat edilirse burnu standart güzellik ölçütülerimize pek de uymuyo ama kaşı,gözü herşeyi gölgede bırakıyo.Bununla birlikte şu da bi gerçek ki örnek olarak gösterdiğimiz birçok ünlü ismin bazı kusurları makyaj hileleri,photoshop vb. uygulamalarla gizleniyo.Bir de göz önündeler,en şık kıyafetlerle karşımıza çıkıyolar,yoksa örnek verilen isimlerin bazılarını sokakta görsek dönüp bakmayız...Mesela böyle bir konu başlığında Çağla Şıkel,Güzide Duran ne arar bilemedim,sonuçta onlar yüzleriyle değil,fizik güzellikleriyle bilinen tipler,yüzleri pek güzel değil bence bunca bakıma,makyaja rağmen.Ayrıca burun büyük olsa da yüze oranı uygunsa görünüm açısından pek sıkıntı olmuyo.Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ve böyle dediğim zaman ne gerek var gibi tepki alıyorum ama yüzüm burnuma göre büyük ve azıcık da kemerli,yüzüm daha büyük olsa aslında hiç dert etmezdim.Burdaki pek çok isim de yüzüne oranla burnu fazla büyük durmayan isimler olduğundan güzel görünüyorlar.Yine de paylaşım için teşekkürler..Aslında insan kendisiyle barışık olduktan sonra sorun yok tabi...

çağla şikel bence de çirkin bir kadın
ayrıca estetiksiz diyenler onun ilk hallerine bakıp gerçeği görebilirler bence :)

Büyük ve özellikle de elmacık kemikleri belirgin bir yüzünüz varsa orantılı büyük bir burun hiç göze batmıyor bence hatta böyle bir yüz kemerli bir burunu bile kaldırabiliyor

Büyük ve özellikle de elmacık kemikleri belirgin bir yüzünüz varsa orantılı büyük bir burun hiç göze batmıyor bence hatta böyle bir yüz kemerli bir burunu bile kaldırabiliyor

benım oyleydı ama yıne de uzun ve kemerlı bir burnu kaldıramadı yüzüm:)

bazı yüzlere küçük burun hoş durmuyor zaten yüz yapısına göre herkesin yakışan farklı

birce akalay çağla şikel burcu esmersoy bunlarında burunları okadar küçük değil ve bence karakterstik çünkü diğer türlü herkes birbirinn aynı!!bende geçen yıl okadar kararlıydım hatta muayne bile oldum tanıdığım bi dr. burnumun yüzümle aslında orantılı olduğunu bide ceylan örneğinii verdi kii okadını gerçekten berbat etmişler şimdi vazgeçtim ama son dönem tuvana türkayı gördm estetikli halii daha iyi olmuştu!!

bu da benim burnum ve ben bazen ufak burunlulara imrenerek bakıyorum ama bazende barışıyorum kendimle sizce nasıl?

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…