bılmem valla ben bır cok yerımı yaptırdım sevmıyorum bakımsız kadını :) Artık günah mı degıl mı orasıyla ılgılenmem.Ama ınsan mutlu olacaksa yaptırabılır ...
sizin geçirdiğiniz operasyonları geçiripde bakımsız kadından hoşlanmıyorum demek çok saçma geldi bana.estetik olmaya geek duyduysanız kendinizden memnun diildiniz.bakımda yetmedi demek.
:) göğüs,burun alt dudak,çene bir de kaş düşüktü onu hafıf kaldırttım hepsıde cok doğal oldu yanı beni değiştirmedi :)[/QUOTt
tabiii canımmm bunca şeyde sonraaa eminimki hiç ama hiççççççççç değişmemişsinizdir ahah :)
:) göğüs,burun alt dudak,çene bir de kaş düşüktü onu hafıf kaldırttım hepsıde cok doğal oldu yanı beni değiştirmedi :)[/QUOTt
tabiii canımmm bunca şeyde sonraaa eminimki hiç ama hiççççççççç değişmemişsinizdir ahah :)
canım bende sana katılıyorum yürekten insanlar çoğu şeyi karıştırıyor.estetikle bakım gibi ne enteresan kaydirigubbakcemile5
:) katılıyorum.. bu arada merak ettim bakımlı olmak estetik yaptırmak mıdır????? kendine bakmayı farklı algılıyorsunuz herhalde..estetikte siz kendinize değil doktor size bakıyor..ha dersinizki eğer mutlu olacaksa kendine öz güveni gelecekse estetik olabilir..bunda sorun yok ama bunun bakımla alakasını hiç ama hiç göremedim..bunca zaman kemerli ve ucu düşük burnumla yaşamışım bakımsız yaşamışım demekk..yazık bana
bayagi bi etkiliyor okadarki sokakta genelde burnumu saklarim sacimla veya elimle bazende sag veya sola bakarim yan tarafdan belli olmasin diye...biraz komik ama benim icin cok zor bir durum...aslinda güzel bir bayanim..ama bütün sorunum burnum....offfff...elimden gelse ben kesecem su uzun burnumu...gülsemmi aglasammi durumuma...:1ninca:.......bazen düsünüyorum suratimi böyle gizleseyerk ciksamm diye.:1ninca:.....-tatlicadiarzu-
aynı benim yaşadıklarım.Saçlarım hep açık burnumu kapatmak için, saçlarını topuz yapanlara ya da toplayanlara o kadar çok imreniyorum ki mafoldumben
ancak evde hatta odamda topluyorum,burnum önden güzel ama yandan kemerli ve yamuk.
mesela sokakta yürürken yan tarafta birileri oturuyosa ve ben önlerinden geçiyosam kafamı tam ters istikamete çeviriyorum,başka bişeye bakar gibi :sinifsinif:
otobüste felan da camdan bakamıyorum herkes burnumu apaçık görüyo diye,ya önden başka bi insanım yandan çok garip bi şeklim var (tövbe tövbe Allah ım beni affet)
canim bak sen burnuna dikkat ettigin icin yan profil korkunc geliodur, bu yuzden yan duramiyorsundur ama..
ben ne insanlar gordum burunlari yandan petek dincoz gibi degil ama insanlarin kendileri soyledikleri kadar iri cirkin goze batan bi burun gibi durmuyo inan bana..belki yandan yamuk yada kemikli ama inan bana senin burnuna kimse dikkat etmio. hatta dikkat bile cekmiodur :) senin kafandaki sey dioku: burnun cok buyuk cirkin yandan korkunc sakn yan durma , ve buna inanmisn yani dusundugun seyin aslinda gercek oldugunu saniyorsun halbuki bu snenin dusuncen, gercek degil... :) halbuki yandanda onden oldugun kadar guzel ve kendine has bi cekiciligin vardir..
sn bosver etrafi. onlara ne demeli :) belki oburu kulagini begnmio yada digeri koca kafasiniyada sisko gobegini, yani onlar perfectos mu da bole utaniosun cekiniosun.
valla yarin ilk is git otobuse su korkunu yen! otur camdan bi guzel boynca camdan seyret, bunu yap!, her icinden bi ses''kafani cevir bakma disariya,simdi arkamdaki burnumu gorucek ''dediginde, kendine HAYIR baksam ne olacakki, bisey olmuyo diyip inadina bak! belki bunu tekrarlarsin enazindan kendine olan negatief dusunceni asarsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?