Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

evet hepsinini de çok beğeniyorum..ama özellikle gisele bundchen favorim..en sevdiğim model..ki bu resimlerdeki burnu gene az da olsa daraltılmış burun..daha eski resimlerinde burnu daha büyük ama o hep ama hep güzel....

bılmem valla ben bır cok yerımı yaptırdım sevmıyorum bakımsız kadını :) Artık günah mı degıl mı orasıyla ılgılenmem.Ama ınsan mutlu olacaksa yaptırabılır ...

sizin geçirdiğiniz operasyonları geçiripde bakımsız kadından hoşlanmıyorum demek çok saçma geldi bana.estetik olmaya geek duyduysanız kendinizden memnun diildiniz.bakımda yetmedi demek.

sizin geçirdiğiniz operasyonları geçiripde bakımsız kadından hoşlanmıyorum demek çok saçma geldi bana.estetik olmaya geek duyduysanız kendinizden memnun diildiniz.bakımda yetmedi demek.

:) katılıyorum.. bu arada merak ettim bakımlı olmak estetik yaptırmak mıdır????? kendine bakmayı farklı algılıyorsunuz herhalde..estetikte siz kendinize değil doktor size bakıyor..ha dersinizki eğer mutlu olacaksa kendine öz güveni gelecekse estetik olabilir..bunda sorun yok ama bunun bakımla alakasını hiç ama hiç göremedim..bunca zaman kemerli ve ucu düşük burnumla yaşamışım bakımsız yaşamışım demekk..yazık bana

Son düzenleme:

Sohia Loren, dünyanın en küçük veya müthiş burnuna sahip değil ama dünyanın en müthiş güzellikteki kadınlarından biri.
http://www.corrieblog.tv/sophia%20loren.jpg

Italyan oyuncu, Sabrina Impacciatore, yine müthiş güzel buluyorum, minik burunun değil de kemik ve orantının kadınları nasıl güzel kıldığinın harika bir örneği:
http://www.topnews.in/files/images/Sabrina_Impacciatore6.jpg

B. Streisand'a gelince burnunun ufacık olması bile güzel yapamıyor onu maalesef, çünkü güzellik kemiklerle, orantılarla, kişinin havasıyla ilgili. Yüzünün ortasındaki ufacık bir burunla ilgili değil.

Son düzenleme:
konuyla çok ilgili değil ama az önce funda ararın burnuna dikkat ettim de, sanki bozulmuş gibi :sm_confused: bikaç sene geçince böyle mi oluyo hep ya :1shok: benim halam da burnunu yaptırmıştı, 6-7 sene önce.şimdi hiç güzel görünmüyo.moralim bozuldu.

doru,bakim demek estetik degildir..
estetik= var olani degistirme
bakim is= var olani degistirmeden bakim yapmak yani saglikli tutmak zinde tutmak gibi bisey :)

aynı benim yaşadıklarım.Saçlarım hep açık burnumu kapatmak için, saçlarını topuz yapanlara ya da toplayanlara o kadar çok imreniyorum ki mafoldumben
ancak evde hatta odamda topluyorum,burnum önden güzel ama yandan kemerli ve yamuk.
mesela sokakta yürürken yan tarafta birileri oturuyosa ve ben önlerinden geçiyosam kafamı tam ters istikamete çeviriyorum,başka bişeye bakar gibi :sinifsinif:
otobüste felan da camdan bakamıyorum herkes burnumu apaçık görüyo diye,ya önden başka bi insanım yandan çok garip bi şeklim var (tövbe tövbe Allah ım beni affet)

canim bak sen burnuna dikkat ettigin icin yan profil korkunc geliodur, bu yuzden yan duramiyorsundur ama..
ben ne insanlar gordum burunlari yandan petek dincoz gibi degil ama insanlarin kendileri soyledikleri kadar iri cirkin goze batan bi burun gibi durmuyo inan bana..belki yandan yamuk yada kemikli ama inan bana senin burnuna kimse dikkat etmio. hatta dikkat bile cekmiodur :) senin kafandaki sey dioku: burnun cok buyuk cirkin yandan korkunc sakn yan durma , ve buna inanmisn yani dusundugun seyin aslinda gercek oldugunu saniyorsun halbuki bu snenin dusuncen, gercek degil... :) halbuki yandanda onden oldugun kadar guzel ve kendine has bi cekiciligin vardir..
sn bosver etrafi. onlara ne demeli :) belki oburu kulagini begnmio yada digeri koca kafasini yada sisko gobegini, yani onlar perfectos mu da bole utaniosun cekiniosun.

valla yarin ilk is git otobuse su korkunu yen! otur camdan bi guzel boynca camdan seyret, bunu yap!, her icinden bi ses''kafani cevir bakma disariya,simdi arkamdaki burnumu gorucek ''dediginde, kendine HAYIR baksam ne olacakki, bisey olmuyo diyip inadina bak! belki bunu tekrarlarsin enazindan kendine olan negatief dusunceni asarsin cnm

çoooook teşekkür ederim söylediklerin için, moralim düzeldi
tek sorunun özgüven eksikliği olduğunu biliyorum, bunu düzeltmek için uğraşıyorum ve şu otobüs olayını da halledicem a.s

burun insan suratında en ayırt edici uzuv bence...çok büyük bir sorun yoksa bence estetik yaptırılmamalı...
günümüzde bütün kadınlar kardeş gibi benzer oldu,ben kimseye benzemek istemem doğrusu....

önemli olan küçük olması değil burnun yüze yakışmasıdır...! küçük burun her koşulda güzel olamaz!

mesela yüzü büyük bi insanın düğme kadar bi burnu varsa emanet gibi durucaktır...aynı şekilde yüzü ufak olan bi insanada büyük burun....

yüze yakışan burun güzeldir! küçük olan değil.

beren saatın burnunu buyuk dıye koyduysanız buraya ben sımdı gıdıp ıntar edem hadı byyy

pınar altuğ da meltem cumbulda çok çirkin bence kimse kimseyi kandırmasın kim istemez ki güzel küçük hokka gibi bir burun ben isterim şahsen
Böyle suratının ortasında kocaman gayet çirkin büyük burunlar karizmatik yalanına da inanmam kimse kimsye çirkinsin diyemiyor ondan kıvırıyor benim burnum da gayet çirkin ama cesaret ve para bulup yaptıramıyorum çok şansızım daha da kötü olur ben yaptırsam kesin diye yaptıramıyorum

ya bunların hepsi gayet çirkin meltem cumbul gülse birsel pınar altuğ hangisinwe güzel bir estetik burun yakışmazki pınar altuğ yaptı onun çirkinliği doğal karizma çekici palavrasına da inanmıyorum

ya bende ısıtoyurm amelıyat ama maddı ımkanım ıyı bır amelıyata uyugun degıl bu aralar ama kararda veremıyorum yaptırırsam psıman olup eskı burnumu arattıracak bırsey olurumu nefesımı etklıermı burnumu tıkarmı burnum buyuk ve hıc sevmıyorum hemde uzunakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…