Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

resımlerı eklıyorum ozellıkle altta sonda olanda bellı uzunlugu gulunce kocaman oluyo ama kemer yok yanı o yonden ıyı sadece uzun ve topalak boyle burunların yapımı kolay ve rısksız olurmu sankı kemerlı burunun yapımı daha rısksız gıbı
http://[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

Cennetkokulum cnm seni defalarca bugun ne giydim :)) de gördüm ve estetik ihtiyacin oldugunu düsünmüyorum bu benim tabiki sahsi fikrim ... (bu olayin seninle ilgili olan kismiydi )
simdi ünlüler :
Meltem Cumbul iri burunlu ama cok güzel bir bayan ve 10 parmaginda 10 marifet kendiyle cok barisik oldugunu düsünüyorum hicbirseyden geri kalmiyor ekrandan gördügüm kadariyla ve ben cok begeniyorum kendisini,
birde annem dizisinde Musanin genc karisi vardi ismi aklima gelmiyor mesele onun burnuda büyük ama yüz olarak o bayanda cok hosuma gidiyor , ismini artik siz söylersiniz..
Gerci arkadaslar yorum yapmislar ama her yerini yaptiran arkadas var estetiksizleri bakimsiz bulan, vallahi estetigim yok ama bakimli oldugumu düsünüyorum temiz piril piril :))) öyle itici koca burnuma ragmen, okudugum anda kendi kendime yorum yapiyordum shirley arkadasim sen benim düsünceleri yazmisin zaten tsk ler

Selayhus canım benım tesekkur ederım bende estetıkten yana degılımdır mecbur olmadıkca amam burnuma cocuklugumdan berrı takmıs durumdayım

bu arda tespıtler cok guzel meltem cumbul cok guzel bır yuze sahıp cokta buyuk degıl burnu

annem dızısındekı kadında cok karızmatıktı cok begenırdım ben onu ırı yarı boylu poslu bır bayan yuzude uzundu omuzlarıda genıstı ondan sırıtmıyodu

cennetkokulum burnunda cok fazla bisey yok aslıda sadece uc kısmında toparlaklık var kemerli olmadıı icin ameliyatı kolay olur.. cunku eger kemık olursa genelde kırılıyor ve torpuleniyor sıskınlık ve morarma olasılıgıda dusunulurse iyilesme uzuyor:sm_confused: eger ıstanbuldaysan seni arkadasıma yonlendirebilirim... nisantası vali konagında... yerimseniben
referans olarakta
en son ameliyatı tatlısesın dansozu dıdem bır bak ıstersen farkı goruceksın alkisalkisalkis

Son düzenleme:
estetık yaptırmayan pek fazla sanatcı yok kızlar bı elın parmagını gecmezzzzz cogu ınkar edıyor yerimseniben adını acıklayamıycam cok kısı tanıyorum bilmiyorumkismile

Biraz önce bahsettigim bayan oyuncunun ismi SEDA AKMAN mis resim yükleyemedim malesef

Hepsi de hoş bayanlar, zaten asıl sorun dayatılan güzellik anlayışında haliyle bu dayatmanın altında da bir sektörün kazancı söz konusu=))

Güzellik tarihin her döneminde farklı tanımlanmış bir kavramdır, yüzün biçimi, ideal ölçüler de zamana göre değişkenlik gösterir o nedenle bence insan kendisini olduğu gibi kabul etmeli ve barışık olmalıdır.

Misal güzellik otoriteleri ( o ne ola ki ) Angelina Jolie'nin güzellik esaslarına uymadığını ileri sürdü yakın bir zamanda gelgelelim birçok kişi için en çekici / güzel bayanların listesinde yer alan bir isimdir.

Naçizane fikirlerim=))

pff kzlar çıldırcam... burnum önden normal gb ama uzun ve yandan okadar kötüki.. kemerli.. çok moralim bozuluyor yıllardr takıntım.. baska göze batan kusurum yok heryermle barısıgım ama burnum.. bazen aglayasm geliyor yazılanları okuyunca kendmi gördm eskiden burnum görnmesn dye basımı egerdm buyuzdn okdr dalga gecildiki smd düzelttim tabi ama hala dimdik duramıyorum burnum gözükür dye..insanlara yandan bakamıyorum her fotoda ilk burnuma bakıyorum (hayalinizde cnlanmam için blake lively nin estetksz haline bakmanz yeterli )bana bi akıl verin nolur... ailem estetiğe izin vermiyor busene boğaiçini kazandm hersey yolunda tek sorun burnum..

sayfalardır bakıyorum dikkat çekecek boyutta bir çirkinlikte burunla karşılaşmadım. hepsi normal ve hoş burunlar. büyük burun dediğin belirgin kemerli eğri ve düşük olur. böyle bir burna sahip olup da güzel insan da çok azdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…