Harika biiir yemek takımı almışsın yaa bayıldım
Amiiiiiiiiiiiin canım inşallaaahOyy yorumunu seveyim senin tatlım
Beğenmene çok sevindim insallah güzel günlerimiz olur bu cicilerle
Maşallah diyim de kırmayım yeni gelin gibi
çok güzel şeyler almışsım canım güle güle kullan :)
Dediğin gibi bir kere oluyor diye bazı eşyalarda paraya kıymak lazım. Rende, süzgeç değil ki seçmeden alalım :) Güle güle kullan.
ayy kimmiş beğenmicek bakalımm :Melaba
Haftasonu maskoyu bi dolaşalım dedik ancak salon koltuk takımı, oturma odası koltuklarımı ve yemek odasını alıp geldik
Enza Home Koltuk Takımım + Ayda modeli orta sehpa.
Bu takımı uzuun bir süredir istiyordum kısmet oldu aldık...
3+2+1+1 şeklinde.
Eki Görüntüle 913855
Eki Görüntüle 913856
Eki Görüntüle 913857
Yemek odası için masa, saldalyeler, konsol ve ayna...
Yalnız bu resimdeki mobilyalar pudra rengi. Benimki ekru beyazı olcak.
Sarı yaldız şerit olmayacak.
Kulplar değişecek. Haftaiçi kulp seçmeye gideceğiz.
Ayna da çerçeve olmayacak. Ancak nasıl bir ayna yaptırsam karar veremedim. Bu konuda yardım talep ediyorum. :26:
Sandalyeler Enza Koltuk Takımındaki gülkurusu kırlentlerinin renginden, kapitoneli olacak.
Lake mobilya.
Eki Görüntüle 913859
Eki Görüntüle 913860
Eki Görüntüle 913861
Oturma odamız için açılabilir olması önemliydi. İder mobilyadan iki adet koltuk aldık.
Oturma odamı eğer fikrim değişmezse soft mavi ve sütlü kahve tonlarında dekora etmeyi düşünüyorum. Kırlentlerin çiçekli olanları yine mavi + kahve tonlarında seçildi...
Eki Görüntüle 913868
Salon ve oturma odası için tv üniteleri, yatak odası, mutfak dolapları, portmanto ve mobilya kapıları tanıdık bir usta yapacak.
Ölçüler alındı. İnşallah önümüzdeki hafta modelleri kesinleştirmek için gideceğiz.
Evimiz şuan inşaat halinde olduğu için 2 ay sonra teslim olacak.
Beğenen, beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
ayy kimmiş beğenmicek bakalımm :çok güzeller ben çok beğendim inş güzel çeyizlerinle de daha da güzel bi ewin olacak sorması ayıp kaç liraya maloldu şimdikiler canm???
Melaba
Haftasonu maskoyu bi dolaşalım dedik ancak salon koltuk takımı, oturma odası koltuklarımı ve yemek odasını alıp geldik
Enza Home Koltuk Takımım + Ayda modeli orta sehpa.
Bu takımı uzuun bir süredir istiyordum kısmet oldu aldık...
3+2+1+1 şeklinde.
Eki Görüntüle 913855
Eki Görüntüle 913856
Eki Görüntüle 913857
Yemek odası için masa, saldalyeler, konsol ve ayna...
Yalnız bu resimdeki mobilyalar pudra rengi. Benimki ekru beyazı olcak.
Sarı yaldız şerit olmayacak.
Kulplar değişecek. Haftaiçi kulp seçmeye gideceğiz.
Ayna da çerçeve olmayacak. Ancak nasıl bir ayna yaptırsam karar veremedim. Bu konuda yardım talep ediyorum. :26:
Sandalyeler Enza Koltuk Takımındaki gülkurusu kırlentlerinin renginden, kapitoneli olacak.
Lake mobilya.
Eki Görüntüle 913859
Eki Görüntüle 913860
Eki Görüntüle 913861
Oturma odamız için açılabilir olması önemliydi. İder mobilyadan iki adet koltuk aldık.
Oturma odamı eğer fikrim değişmezse soft mavi ve sütlü kahve tonlarında dekora etmeyi düşünüyorum. Kırlentlerin çiçekli olanları yine mavi + kahve tonlarında seçildi...
Eki Görüntüle 913868
Salon ve oturma odası için tv üniteleri, yatak odası, mutfak dolapları, portmanto ve mobilya kapıları tanıdık bir usta yapacak.
Ölçüler alındı. İnşallah önümüzdeki hafta modelleri kesinleştirmek için gideceğiz.
Evimiz şuan inşaat halinde olduğu için 2 ay sonra teslim olacak.
Beğenen, beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Tek kelimeyle bayıldım
Tam da o mobilyadaki sarı şeritleri olmasaymış diycektim ki benim Büşüm onu da düşünüp halletmiş
Hem kulpları da değişti mi bence harika olacak
Büşüm resimlere bakarken kalbim güp güp attı bu arada
Ben böyle heyecanlandıysam sen kim bilir ne haldesindir
aaaa oturma odası göreme serisi benim kayınvalidemdeki seri ki ben bunu çok beğeniyorum güle güle kullan diğer herşeyin harika salon koltukların benimde beğendiğim trz canım allah içine sindirerek oturtsun çok güzel şeyler almışsınız hayırlı olsun
bende gül kurusu tercih yaptım sandalyelerde o kumaşı seçtim şık durcaktır canım
Teşekkür ederim Gizim
Beğenmene sevindim. Eşyalarımızın evimizdeki halini inanılmaz merak ediyorum açıkçası
Ben bile heyecan yaptım şimdi, acaba ben ne yapar ne alırdım diye?
Seçimlerini çok beğendim fevkaledenin fevkii
Güle güle kullanın canım..
Busracim harika secimler yapmissin of ya biran once zaman aksinda bende kendimi bu guzel telaslarin icinde bulayimbitmis halini sabirsizlikla bekliyorumm
Çok sevindim beğenmene bidenem
İnan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun senin de bir an önce bu seçimlerini göreceğiz gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?