Büşra'nın Çeyizi

Dediğin gibi bir kere oluyor diye bazı eşyalarda paraya kıymak lazım. Rende, süzgeç değil ki seçmeden alalım :) Güle güle kullan.

-----------------

Eklentiler

• $1517671_10202853744408389_1578867425_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 660
  • $996672_10202853745288411_359092332_n.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 224
  • $1477366_10202853745048405_1570205256_n.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 380
  • $goreme-koltuk-takimi-8608b8a68e4d49bd867c96ea27acbdf8.webp
    21 KB · Görüntüleme: 784
Son düzenleme:
Melaba

Haftasonu maskoyu bi dolaşalım dedik ancak salon koltuk takımı, oturma odası koltuklarımı ve yemek odasını alıp geldik

Enza Home Koltuk Takımım + Ayda modeli orta sehpa.
Bu takımı uzuun bir süredir istiyordum kısmet oldu aldık...
3+2+1+1 şeklinde.

Eki Görüntüle 913855
Eki Görüntüle 913856
Eki Görüntüle 913857

Yemek odası için masa, saldalyeler, konsol ve ayna...
Yalnız bu resimdeki mobilyalar pudra rengi. Benimki ekru beyazı olcak.
Sarı yaldız şerit olmayacak.
Kulplar değişecek. Haftaiçi kulp seçmeye gideceğiz.
Ayna da çerçeve olmayacak. Ancak nasıl bir ayna yaptırsam karar veremedim. Bu konuda yardım talep ediyorum. :26:
Sandalyeler Enza Koltuk Takımındaki gülkurusu kırlentlerinin renginden, kapitoneli olacak.
Lake mobilya.

Eki Görüntüle 913859
Eki Görüntüle 913860
Eki Görüntüle 913861

Oturma odamız için açılabilir olması önemliydi. İder mobilyadan iki adet koltuk aldık.
Oturma odamı eğer fikrim değişmezse soft mavi ve sütlü kahve tonlarında dekora etmeyi düşünüyorum. Kırlentlerin çiçekli olanları yine mavi + kahve tonlarında seçildi...

Eki Görüntüle 913868

Salon ve oturma odası için tv üniteleri, yatak odası, mutfak dolapları, portmanto ve mobilya kapıları tanıdık bir usta yapacak.
Ölçüler alındı. İnşallah önümüzdeki hafta modelleri kesinleştirmek için gideceğiz.

Evimiz şuan inşaat halinde olduğu için 2 ay sonra teslim olacak.

Beğenen, beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim

ayy kimmiş beğenmicek bakalımm : çok güzeller ben çok beğendim inş güzel çeyizlerinle de daha da güzel bi ewin olacak sorması ayıp kaç liraya maloldu şimdikiler canm???

ayy kimmiş beğenmicek bakalımm : çok güzeller ben çok beğendim inş güzel çeyizlerinle de daha da güzel bi ewin olacak sorması ayıp kaç liraya maloldu şimdikiler canm???

Öncelikle güzel düşüncen için teşekkür ederim fıstığım

Koltuk Takımı + sehpa 5900 TL

Yemek Odası (6 sandalye + masa + konsol + ayna) 4200 TL

2 adet koltuk 1600 TL

11,700 TL Toplam tutar canım.

Daha içerisinde Tv ünitesi ve yatak odası yok

Ama çok beğenerek aldım canım

Tek kelimeyle bayıldım

Tam da o mobilyadaki sarı şeritleri olmasaymış diycektim ki benim Büşüm onu da düşünüp halletmiş

Hem kulpları da değişti mi bence harika olacak

Büşüm resimlere bakarken kalbim güp güp attı bu arada

Ben böyle heyecanlandıysam sen kim bilir ne haldesindir

Beğenmene sevindim bitanem

Koltuklardan vazgeçemedim bu nedenle uyan bir takım almak lazım geldi

Çok pahalıydı sorduklarım 7-8 bin TL bir yemek odasına diyorlar

Bu yemek odasında ufak değişiklerle sahip olucam inşallah...

aaaa oturma odası göreme serisi benim kayınvalidemdeki seri ki ben bunu çok beğeniyorum güle güle kullan diğer herşeyin harika salon koltukların benimde beğendiğim trz canım allah içine sindirerek oturtsun çok güzel şeyler almışsınız hayırlı olsun

bende gül kurusu tercih yaptım sandalyelerde o kumaşı seçtim şık durcaktır canım

Teşekkür ederim Gizim

Beğenmene sevindim. Eşyalarımızın evimizdeki halini inanılmaz merak ediyorum açıkçası

Ben bile heyecan yaptım şimdi, acaba ben ne yapar ne alırdım diye?
Seçimlerini çok beğendim fevkaledenin fevkii
Güle güle kullanın canım..

Busracim harika secimler yapmissin of ya biran once zaman aksinda bende kendimi bu guzel telaslarin icinde bulayim bitmis halini sabirsizlikla bekliyorumm

Busracim harika secimler yapmissin of ya biran once zaman aksinda bende kendimi bu guzel telaslarin icinde bulayim bitmis halini sabirsizlikla bekliyorumm

Çok sevindim beğenmene bidenem

İnan nasıl geçiyo zaman anlamıyorsun senin de bir an önce bu seçimlerini göreceğiz gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…