canımmmmm ben mobilyalarını nasıl görmemişim yaaa çok güzel tercihler yapmışsın bayıldım bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin koltuklar süper
Teşekkür ederim bitanem
koltuklar benim de bayadır istediğim bir modeldi
azcık tuzlu ama vazgeçemedim aldık çok şükür
canım gerçekten biraz pahalıymış ama nasıl olsa oturacağın ev belli ordan oraya taşınmayacağın için temiz temiz uzun süre kullanırsın sağolsun nişanlın da kırmamış seni:)
Melaba
Haftasonu maskoyu bi dolaşalım dedik ancak salon koltuk takımı, oturma odası koltuklarımı ve yemek odasını alıp geldik
Enza Home Koltuk Takımım + Ayda modeli orta sehpa.
Bu takımı uzuun bir süredir istiyordum kısmet oldu aldık...
3+2+1+1 şeklinde.
Eki Görüntüle 913855
Eki Görüntüle 913856
Eki Görüntüle 913857
Yemek odası için masa, saldalyeler, konsol ve ayna...
Yalnız bu resimdeki mobilyalar pudra rengi. Benimki ekru beyazı olcak.
Sarı yaldız şerit olmayacak.
Kulplar değişecek. Haftaiçi kulp seçmeye gideceğiz.
Ayna da çerçeve olmayacak. Ancak nasıl bir ayna yaptırsam karar veremedim. Bu konuda yardım talep ediyorum. :26:
Sandalyeler Enza Koltuk Takımındaki gülkurusu kırlentlerinin renginden, kapitoneli olacak.
Lake mobilya.
Eki Görüntüle 913859
Eki Görüntüle 913860
Eki Görüntüle 913861
Oturma odamız için açılabilir olması önemliydi. İder mobilyadan iki adet koltuk aldık.
Oturma odamı eğer fikrim değişmezse soft mavi ve sütlü kahve tonlarında dekora etmeyi düşünüyorum. Kırlentlerin çiçekli olanları yine mavi + kahve tonlarında seçildi...
Eki Görüntüle 913868
Salon ve oturma odası için tv üniteleri, yatak odası, mutfak dolapları, portmanto ve mobilya kapıları tanıdık bir usta yapacak.
Ölçüler alındı. İnşallah önümüzdeki hafta modelleri kesinleştirmek için gideceğiz.
Evimiz şuan inşaat halinde olduğu için 2 ay sonra teslim olacak.
Beğenen, beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Beğenmemek nedir ha nedir? Bayıldım güle güle kullan :)
Ama bazı ricalarım olacak; fiyatlarını yazar mısın olmadı mail at bana lütfen?
Bizde country mobilyalara bakıyoruz, ahşap olduğu için pahalılar, diğerleri de içimize sinmedi. En sonunda country masa+sandalye takımı ve birde banch aldık, çok beğenerek aldık hemde :) Hepsi 2000 TL. Tv ünitesi ve konsolda ise ölçü sıkıntımız var, o yüzden nişanlımın arkadaşı yapacak, uygun bir fiyat verdi ikisi için ama ya renkleri ve eskitmesi tutmazsa diye korkuyorum... Bu yüzden fiyat sordum belki bizde oraya bakarız ya da masayı aldığımız yerden alırız tabi o zaman biraz pahalı olacaklar? Sıkıntım bunlar Büşra'cım, biraz uzun oldu ama mobilyalarını görünce hemen danışayım dedim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Melaba
Haftasonu maskoyu bi dolaşalım dedik ancak salon koltuk takımı, oturma odası koltuklarımı ve yemek odasını alıp geldik
Enza Home Koltuk Takımım + Ayda modeli orta sehpa.
Bu takımı uzuun bir süredir istiyordum kısmet oldu aldık...
3+2+1+1 şeklinde.
Eki Görüntüle 913855
Eki Görüntüle 913856
Eki Görüntüle 913857
Yemek odası için masa, saldalyeler, konsol ve ayna...
Yalnız bu resimdeki mobilyalar pudra rengi. Benimki ekru beyazı olcak.
Sarı yaldız şerit olmayacak.
Kulplar değişecek. Haftaiçi kulp seçmeye gideceğiz.
Ayna da çerçeve olmayacak. Ancak nasıl bir ayna yaptırsam karar veremedim. Bu konuda yardım talep ediyorum. :26:
Sandalyeler Enza Koltuk Takımındaki gülkurusu kırlentlerinin renginden, kapitoneli olacak.
Lake mobilya.
Eki Görüntüle 913859
Eki Görüntüle 913860
Eki Görüntüle 913861
Oturma odamız için açılabilir olması önemliydi. İder mobilyadan iki adet koltuk aldık.
Oturma odamı eğer fikrim değişmezse soft mavi ve sütlü kahve tonlarında dekora etmeyi düşünüyorum. Kırlentlerin çiçekli olanları yine mavi + kahve tonlarında seçildi...
Eki Görüntüle 913868
Salon ve oturma odası için tv üniteleri, yatak odası, mutfak dolapları, portmanto ve mobilya kapıları tanıdık bir usta yapacak.
Ölçüler alındı. İnşallah önümüzdeki hafta modelleri kesinleştirmek için gideceğiz.
Evimiz şuan inşaat halinde olduğu için 2 ay sonra teslim olacak.
Beğenen, beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Büşracım tüm aldıklarını güle güle iyi günlerde kullanırsınız inş.Bende çok beğendim ve ayrıca sarı şeritlerin çıkması ve kulpların değişmesi seçtiğin takımı daha sade ve güzelleştireceğine eminim.
Mobilya işi gerçekten çok zevkli.Bizde geçen hafta fetih mobilyacılar çarşısına bakmıştık.
Bu haftada ya modoko yada maskoda olacağız.Hayırlısı hepimiz için.
Ayrıca enzadan aldığın sehpa bnmde favorilerim arasında
Canım ya masallah mobilyalarda alınmısss darısı basımıza inşallah
mobilyalarını çok begendim canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin
Teşekkür ederim canım
Daha güzeli senin olsun inşallah
Çok tufak bi his ve zor işler bidenem :26:
Ben şuan sadece çeyiz telaşındayım o da belli bir tarih olmadığın için relax bi şekilde gidiyo, evlilik telaşı bambaşka bir boyut anlayabiliyorum Allah kolaylık versin herkese..
Ev belli olunca hele de canım benim gibi evin her bir detayıyla uğraşmak giriyorsa işin içine, insan baya bi telaş yapıyor :18:
Canımmmmm yorumunu okuyunca ne kadar sevindim anlatamam
Tabiki yazarım fiyatlarını canım...
Enza koltuk takımı orta sehpasıyla beraber 5900 TL . Biraz pahalı ama inan başkasını gözüm görmedi
Yemek odası (konsol + ayna + masa + sandalye ) 4200 TL Buda lake olduğu için pahalı :26:
İder koltuk takımı ise 1600 TL . Bunda hesaplıya kaçtık
Ben yatak odasını country yaptırıcam kısmetse usta yapacak ama sende ki endişeler bende de var. Ya o havayı veremezse diye.
Siz masa sandalye ve ne olduğunu bilmediğim banch'ı gayet uyguna almışsınız bu konuda adınıza çok sevindim.
Salonunuz ufak mı ki tatlım yer skıntısı bu yüzden mi yaşıyorsunuz :26:
İnşallah güzel yapar tatlım işçiliği güzelse korkma yapar inşallah...
Bizimde ustanın yapacağı yatak odası, mutfak dolapları, portmanto, 2 adet tv ünitesi ve kapılar var..
Umarım hayal kırıklığına uğramayız ikimizde.
Güzel seçimler yaptığından eminim
Öpüyorum...
Dün resmen koşturduk evimiz için bütün gün gitti ama olsun canlarım güzel verimli bi gündü
güzel cicilerle geldim inşallah...
Beyaz eşyalarımız...
Arçeliğe de baktık ama hiç bir modelini beğenmedik.Karar yine Bosch....
Eki Görüntüle 920946 Eki Görüntüle 920939 Eki Görüntüle 920941
Eki Görüntüle 920942 Eki Görüntüle 920938 Eki Görüntüle 920940
Parkeyi belirledik... Sedef Meşe rengi
Eki Görüntüle 920943
Usta birkaç güne kadar zımparayı bitirecek, boyaya başlayacak...
Boyamızı belirledik, yatak odası gülkurusu rengi tonu, diğer odalar doğal bej...
Mobilya ustasına geçtik ordan kapıları, mutfak dolaplarını, yatak odasını, tv ünitelerini ve portmantoyu belirledik yapmaya başlayacak inşallah..
Portmanto modeli,
Eki Görüntüle 920962 (resim alıntıdır)
Tam karşısına iki kapaklı bir dolap yaptırıcam ayakkabıları ayrı koymak için üzerine de ayna dresuar gibi kullanmak için
Kapılarımız amerikan kapı olacak
Eki Görüntüle 920966 Salon kapımız bir buçuk kanat. Soldaki kafesli model salon kapısı olacak.
Eki Görüntüle 920967 Diğer odalar camsız bu modelden olacak
Bunların dışında mutfak dolapları, yatak odası, tv üniteleri sürpriz
Çünkü bende tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum banada sürpriz yani
Seviyorum sizi canlarım
Aa unutmadan cumartesi günü eve gitmeden bu güzelliği aldım ben holüm için(en baştaki beyaz model)
Eki Görüntüle 920993
İlerleyen zamanlarda inşallah evimde ki günlerini de yorumunuza sunacağım
Dün resmen koşturduk evimiz için bütün gün gitti ama olsun canlarım güzel verimli bi gündü
güzel cicilerle geldim inşallah...
Beyaz eşyalarımız...
Arçeliğe de baktık ama hiç bir modelini beğenmedik.Karar yine Bosch....
Eki Görüntüle 920946 Eki Görüntüle 920939 Eki Görüntüle 920941
Eki Görüntüle 920942 Eki Görüntüle 920938 Eki Görüntüle 920940
Parkeyi belirledik... Sedef Meşe rengi
Eki Görüntüle 920943
Usta birkaç güne kadar zımparayı bitirecek, boyaya başlayacak...
Boyamızı belirledik, yatak odası gülkurusu rengi tonu, diğer odalar doğal bej...
Mobilya ustasına geçtik ordan kapıları, mutfak dolaplarını, yatak odasını, tv ünitelerini ve portmantoyu belirledik yapmaya başlayacak inşallah..
Portmanto modeli,
Eki Görüntüle 920962 (resim alıntıdır)
Tam karşısına iki kapaklı bir dolap yaptırıcam ayakkabıları ayrı koymak için üzerine de ayna dresuar gibi kullanmak için
Kapılarımız amerikan kapı olacak
Eki Görüntüle 920966 Salon kapımız bir buçuk kanat. Soldaki kafesli model salon kapısı olacak.
Eki Görüntüle 920967 Diğer odalar camsız bu modelden olacak
Bunların dışında mutfak dolapları, yatak odası, tv üniteleri sürpriz
Çünkü bende tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum banada sürpriz yani
Seviyorum sizi canlarım
Aa unutmadan cumartesi günü eve gitmeden bu güzelliği aldım ben holüm için(en baştaki beyaz model)
Eki Görüntüle 920993
İlerleyen zamanlarda inşallah evimde ki günlerini de yorumunuza sunacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?