Büşra'nın Çeyizi

canımmmmm ben mobilyalarını nasıl görmemişim yaaa çok güzel tercihler yapmışsın bayıldım bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin koltuklar süper

canımmmmm ben mobilyalarını nasıl görmemişim yaaa çok güzel tercihler yapmışsın bayıldım bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin koltuklar süper

Teşekkür ederim bitanem

koltuklar benim de bayadır istediğim bir modeldi

azcık tuzlu ama vazgeçemedim aldık çok şükür

Teşekkür ederim bitanem

koltuklar benim de bayadır istediğim bir modeldi

azcık tuzlu ama vazgeçemedim aldık çok şükür

canım gerçekten biraz pahalıymış ama nasıl olsa oturacağın ev belli ordan oraya taşınmayacağın için temiz temiz uzun süre kullanırsın sağolsun nişanlın da kırmamış seni:)

canım gerçekten biraz pahalıymış ama nasıl olsa oturacağın ev belli ordan oraya taşınmayacağın için temiz temiz uzun süre kullanırsın sağolsun nişanlın da kırmamış seni:)

Evet canım

Ne kadar çok istediğimin farkındaydı oda Aslında bi süre vazgeçtik çünkü ben acıdım paraya, başka koltuk baktık ama tabi ikimizin aklı da onda

Velhasıl; onda bulduğumuz rahatlığı baktığımız hiç bir koltukta bulamadık bu nedenle gittik tıpış tıpış Enza Home'a

Dediğin gibi Allah ömür verirse taşınma durumumuz yok kendi evimiz çünkü...

Uzun bir süre kullanırım kısmet olursa

mobilyalarını çok begendim canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Canım ya masallah mobilyalarda alınmısss darısı basımıza inşallah

Beğenmemek nedir ha nedir? Bayıldım güle güle kullan :)
Ama bazı ricalarım olacak; fiyatlarını yazar mısın olmadı mail at bana lütfen?
Bizde country mobilyalara bakıyoruz, ahşap olduğu için pahalılar, diğerleri de içimize sinmedi. En sonunda country masa+sandalye takımı ve birde banch aldık, çok beğenerek aldık hemde :) Hepsi 2000 TL. Tv ünitesi ve konsolda ise ölçü sıkıntımız var, o yüzden nişanlımın arkadaşı yapacak, uygun bir fiyat verdi ikisi için ama ya renkleri ve eskitmesi tutmazsa diye korkuyorum... Bu yüzden fiyat sordum belki bizde oraya bakarız ya da masayı aldığımız yerden alırız tabi o zaman biraz pahalı olacaklar? Sıkıntım bunlar Büşra'cım, biraz uzun oldu ama mobilyalarını görünce hemen danışayım dedim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Canımmmmm yorumunu okuyunca ne kadar sevindim anlatamam

Tabiki yazarım fiyatlarını canım...
Enza koltuk takımı orta sehpasıyla beraber 5900 TL . Biraz pahalı ama inan başkasını gözüm görmedi
Yemek odası (konsol + ayna + masa + sandalye ) 4200 TL Buda lake olduğu için pahalı :26:
İder koltuk takımı ise 1600 TL . Bunda hesaplıya kaçtık

Ben yatak odasını country yaptırıcam kısmetse usta yapacak ama sende ki endişeler bende de var. Ya o havayı veremezse diye.
Siz masa sandalye ve ne olduğunu bilmediğim banch'ı gayet uyguna almışsınız bu konuda adınıza çok sevindim.
Salonunuz ufak mı ki tatlım yer skıntısı bu yüzden mi yaşıyorsunuz :26:
İnşallah güzel yapar tatlım işçiliği güzelse korkma yapar inşallah...

Bizimde ustanın yapacağı yatak odası, mutfak dolapları, portmanto, 2 adet tv ünitesi ve kapılar var..

Umarım hayal kırıklığına uğramayız ikimizde.

Güzel seçimler yaptığından eminim

Öpüyorum...

Büşracım tüm aldıklarını güle güle iyi günlerde kullanırsınız inş.Bende çok beğendim ve ayrıca sarı şeritlerin çıkması ve kulpların değişmesi seçtiğin takımı daha sade ve güzelleştireceğine eminim.
Mobilya işi gerçekten çok zevkli.Bizde geçen hafta fetih mobilyacılar çarşısına bakmıştık.
Bu haftada ya modoko yada maskoda olacağız.Hayırlısı hepimiz için.
Ayrıca enzadan aldığın sehpa bnmde favorilerim arasında

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim kuzum Beğenmene sevindim

Yemek odasını o kadar çok merak ediyorum ki istediğim gibi olunca nasıl olucak diye çünkü rengi olsun ayna yapısı olsun kulpları olsun tamamen değişecek :18:

İnşallah evime yerleştirdiğimde herşeyiyle bütünlük sağlar :26:

Seninde en kısa zamanda cicilerini görmek istiyoruz

Dün resmen koşturduk evimiz için bütün gün gitti ama olsun canlarım güzel verimli bi gündü

güzel cicilerle geldim inşallah...

Beyaz eşyalarımız...

Arçeliğe de baktık ama hiç bir modelini beğenmedik.Karar yine Bosch....

Eki Görüntüle 920939
Eki Görüntüle 920938

Parkeyi belirledik... Sedef Meşe rengi

Usta birkaç güne kadar zımparayı bitirecek, boyaya başlayacak...
Boyamızı belirledik, yatak odası gülkurusu rengi tonu, diğer odalar doğal bej...

Mobilya ustasına geçtik ordan kapıları, mutfak dolaplarını, yatak odasını, tv ünitelerini ve portmantoyu belirledik yapmaya başlayacak inşallah..

Portmanto modeli,
(resim alıntıdır)
Tam karşısına iki kapaklı bir dolap yaptırıcam ayakkabıları ayrı koymak için üzerine de ayna dresuar gibi kullanmak için

Kapılarımız amerikan kapı olacak
Salon kapımız bir buçuk kanat. Soldaki kafesli model salon kapısı olacak.
Diğer odalar camsız bu modelden olacak

Bunların dışında mutfak dolapları, yatak odası, tv üniteleri sürpriz
Çünkü bende tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum banada sürpriz yani

Seviyorum sizi canlarım

Aa unutmadan cumartesi günü eve gitmeden bu güzelliği aldım ben holüm için (en baştaki beyaz model)

İlerleyen zamanlarda inşallah evimde ki günlerini de yorumunuza sunacağım

Teşekkür ederim canım

Daha güzeli senin olsun inşallah

Çok tufak bi his ve zor işler bidenem :26:

Ben şuan sadece çeyiz telaşındayım o da belli bir tarih olmadığın için relax bi şekilde gidiyo, evlilik telaşı bambaşka bir boyut anlayabiliyorum Allah kolaylık versin herkese..

Ben şuan sadece çeyiz telaşındayım o da belli bir tarih olmadığın için relax bi şekilde gidiyo, evlilik telaşı bambaşka bir boyut anlayabiliyorum Allah kolaylık versin herkese..

Ev belli olunca hele de canım benim gibi evin her bir detayıyla uğraşmak giriyorsa işin içine, insan baya bi telaş yapıyor :18:

Ev belli olunca hele de canım benim gibi evin her bir detayıyla uğraşmak giriyorsa işin içine, insan baya bi telaş yapıyor :18:

Aynen o da baya zor, ama bu telaşlar geçip evlendiğiniz de Allahın izniyle, evinizin her köşesinde kendi seçimlerinizi göreceksiniz, herşey kendi zevk ve beğeninize göre olmuş olacak telaşlanmaya değer bence.

Mobilyalarına bayıldım canım cok güzeller .. Çeyizlerin de öyle. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

Biraz geç gördüm cevabı canım kusura bakma. Bench ince uzun puf gibi bir şey :) böyle yazınca kötü olur diye kısaca bench dedim :) Salon aslında pek ufak değil ama üst katın merdivenleri salonu daralttı malesef. Bu yüzden titizleniyorum herşeye, mesela üniteler genelde 180 cm civarı, aslında sığıyordu ama kocaman olur diye 160 cm yaptırıyoruz. Konsollar kapak sayısı, çekmece filan bilirsin büyük oluyorlar, ben 2 kapak ve 1 çekmeceli 120 cm konsol ölçüsü verdim şirin olacak galiba :) Bu arada yatak odasında içim sızlayarak country den vazgeçtim ama Tepe Home'da %50 indirim vardı ve çok çok uyguna geldi fiyatı dayanamadık aldık :)

Öpüyorum bende :)

bebeğim çok çok beğendim ya Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok güzel seçimler duygulandımmmm Allah hepimizin şansını bahtını güzel etsin inşallah:)

Canım Allah içine sindirsin herşeyin çok güzel sende bnm gibi detaycısın

Ohh ne güzel bitirmirşsin bundan sonrası ürünlerin elinize gelmesi ve yerleşmesi. Çok güzel eşyalar seçmişsin güle güle kullan. Bizim zevklerimiz baya uyuşuyor baktıkça farkediyorum. Aldığımız beyaz eşyalar hemen hemen aynı :) Güzel günlerde kullan canım öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…