Büşra'nın Çeyizi

bebeğim çok çok beğendim ya Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok güzel seçimler duygulandımmmm Allah hepimizin şansını bahtını güzel etsin inşallah:)

Çok teşekkür ederim güzel duaların için bitanem

Duygulanmamak elde değil burda herşeyimizi paylaşıyoruz aşama aşama ellerimizle kazıyoruz evliliğe giden yolu bende kötü oldum şimdi

Hepimizin gönlündeki neyse onu versin güzel Allahım.. çok öptüm seni

canım çok güzell herşey aynı anda bu hazırlıklardayız çok yorucu ama çok güzel beyaz eşyaları iyikide aldınız çünkü zam gelecekmiş diye duymuştum

bu arada gardıroptan bende istiyorum o modelden hattan mobilyacıyla konuşmuştum antremiz geniş o modelin iki yanınada kapaklı dolaplar çizdim ben bilmiyorum fiyat alacağız acaba ne kadara alabilirz diye düşünüyorum

siz nereden ve ne kadara yaptırıyorsunuz canım

canım bide saati ne kadara aldın bende aynı modeli beğenmiştim nette 70 tl acaba alsammı yada ferforje olduğu için görerek mi alsam diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Büşümm ben yokken neler almışsın öyle, bakamadım hemencecik yorum yazamadım diye kızdım kendime şimdi

Hepsi çok güzel bitanem beyaz eşyaların olsun dolaplar olsun hepsine bayıldım

İnşallah benim de kendi evim olur ben de böyle istediğim gibi dizayn ederim her köşesini

Seçimler hemen hemen bitti bitanem, bizde pazar günü bitirdik elhamdülillah... Tabiki daha seçilecek şeyler var, duşa kabin, banyo dolabı, lavabo, klozet, mutfak evyesi, prizler gibi... Birde bunun halısı perdesi avizesi var...

Sen paylaşmışmıydın canım beyaz eşyalarını, görmek isterim Blogunda varsa ordan da bakarım...

Evet Gizim aslında bir almaya gitmedik bakalım belirleyelim dedik, ancak satıcı kız da dediki, zam geldi ben size zamsız fiyatlarından verdim, bir hafta sonra gelseniz bile bu fiyatlardan veremem dedi, bizde aldık

Ben portmanto için açık askılık istemiyorum hiç birşey görünmesin istiyorum, en güzel model bu model geldi gözüme. Evin diğer kısımlarını yani yatak odası, mutfak, kapılar, tv ünitelerini yapacak usta yapacak bunu da. 500 TL fiyat verdi bize. Tanıdık olduğu için güzel indirim yaptı tüm yapacaklarında..

Saati İstoçtan aldım canım... Bende o fiyata aldım Görerek alman daha güzel tabisi

Sen yokken ben özledim seni Kızma kendine olsun en fazla arardım seni fırça atardım

Beğendiysen ne mutlu bana Bütçemize ve gönlümüze uygun olanlarını almaya çalıştık elimizden geldiğince

İnşallah seninde kendi evin olur ve her bir köşesi ile sen ilgilenirsin Özlemim Tüm kalbimle istiyorum bunu

canım inan en iyisini yapmışsınız bizde fiyat olarak beyaz eşyayı çok çok güzel almışsınız canım

ben kesinlikle açık askılık istemiyorum zaten annemin evinde açık vardı kapatırrdık o yüzden annemde kesinlikle açık alma dedi antrem geniş diye bide bank alacağız bakalım

bunları eyüpten mi yaptıryırosunuz canım biz mobilyacımıza soracağız olmadı yine mobilyacılar çarşısına gidip birkaç ustaya göstereceğiz gardırop için 500 fiyat iyi canım bize birisi 1500 dedi kaldık yaniii çok uçuyorlar bazen

canım inan en iyisini yapmışsınız bizde fiyat olarak beyaz eşyayı çok çok güzel almışsınız canım

ben kesinlikle açık askılık istemiyorum zaten annemin evinde açık vardı kapatırrdık o yüzden annemde kesinlikle açık alma dedi antrem geniş diye bide bank alacağız bakalım

bunları eyüpten mi yaptıryırosunuz canım biz mobilyacımıza soracağız olmadı yine mobilyacılar çarşısına gidip birkaç ustaya göstereceğiz gardırop için 500 fiyat iyi canım bize birisi 1500 dedi kaldık yaniii çok uçuyorlar bazen

Ahh büşüm ben de özledim ki seni Aminnn inşallah herşey gönlümüze göre olsun, gönlümüzdekini de hayırlı kılsın tez zamanda karşımıza çıkarsın Rabbim

Topiğimi, sizleri özledim ve bloğumu

Bir haftadır post yazamıyorum diye içim sıkıldı
Vallahi şu seminerlerimi bitireyim botoslama atlıycam çeyiz topiğinin içine

Yarın internet kotam yenileniyor, yarın akşam fink atıyor olucam buralarda muhtemelen

Antren genişse portmanto ve bank çok şık durur Gizim

Bizim ustanın yeri Sefaköy de. Eyüpte değil bebişim...

1500 TL baya uçuk bi fiyat değil mi fıstığım portmanto için :26:

tabikid euçuk işte bbam o ustaya mutfakta dahil çoğu yeri yaptırdı bana süpriz oldu ama çok pahalıya patladı en son portmantıyu duyunca sakın haaa dedim bende napayım çok uçuyorlar ben bu pembe gönlüm sendenin yaptırdığı yere gideyim kendi mobilyacım pahalı verirse oraya bir bakayım

İnanırmısın blogunu okudukça, özellikle moralimin sıfır olduğu zamanlarda öyle yazıların çıkıyor ki karşıma ferahlık geliyor içime
Başarılarının devamını diliyorum inşallah kuzum Blogunu ihmal etme

tabikid euçuk işte bbam o ustaya mutfakta dahil çoğu yeri yaptırdı bana süpriz oldu ama çok pahalıya patladı en son portmantıyu duyunca sakın haaa dedim bende napayım çok uçuyorlar ben bu pembe gönlüm sendenin yaptırdığı yere gideyim kendi mobilyacım pahalı verirse oraya bir bakayım

Nasıl mutlu oldum bunu duyduğuma

İnşallah güzel postlar var bekleyen vakti geldikçe paylaşıcam kuzucum

Mutfağın bitti mi tatlım göstersene bakalım çok merak ettim

Bence de bak oraya

Mutfağın bitti mi tatlım göstersene bakalım çok merak ettim

Bence de bak oraya

bitti canım beyaz krem ağırlıklı duvarları pembe bir mutfak oldu yakın zamanda mutfağımıda banyomuda paylaşacağım babamlar banyoyu yaptıracaklardı mutfağıd ayaptırmışlar süpriz oldu bana

biz nişanlımla haftasonu kapı boyadık üdn babamlar görmüş çok beğendiler amerikan kapılaırmız avrdı ama sararma yapmıştı yeni almadık boyadı yepisyeni oldu

mutfakla salonda kapı yok kemerli oralar o yüzden ferah oralar

bu arada hol antre için halı üdşünüyorum ama mini mini halılar düşünüyorum alacağın zaman yada aldığın zaman benim için ölçülerini aklında tutarmısın ben önce alırsam topikimde tek tek ölçüleri ile paylaşacağım çok yardımcı oluyor çünkü halı konusu kafamı karıştırıyor benim

gerçi o aşamlara geçmemize daha var

Mutfak bitmiş ne güzel daha bizim 4 duvar olarak duruyor
Banyomuzun da fayansları bitti diğer şeyleri bekliyor...

Benim mutfağımın duvarları da doğal bej olacak, dolaplar ve tezgah beyaz....

Ama azcık minik bir mutfağım var benim Hayırlısı canım... Kemer bende de var hem salonumda koltukları ve yemek masasını ayıran yerde, hemde mutfak kapısına gelmeden holde...

Mutfakta kapı olmasını istedim ben gerektiğinde kapatmak için

Halı konusuna gelince bende ölçücem ona göre bakıcaz gidince... Ama kesinlikle heryerde halı istemiyorum. İpek ince minik halılardan istiyorum kocaman halılardan almicam...

İnşallah paylaşırım burda canım

kızlar, biz de portmanto için 1600 lira fiyat aldık, ama lake boyama olmak şartıyla.
cookie'ye sordum, onunki güzel duruyordu, membranmış. mebranı da 1200'e yaparım dedi. pazarlıkla ineriz.
iyi ki sormuşum dedim, yoksa boyalı istiyorum diye tutturacaktım

canım lake boyama mebran ubnlar nedir vallla ben hiçbirşey anlamıyorum normal kırık beyaz lakemi oluyor hayırlı olsun sizede valla onu bunu bilmem ama çok masraf bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…