- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
canım lake boyama mebran ubnlar nedir vallla ben hiçbirşey anlamıyorum normal kırık beyaz lakemi oluyorhayırlı olsun sizede valla onu bunu bilmem ama çok masraf bu işler
İnanırmısın blogunu okudukça, özellikle moralimin sıfır olduğu zamanlarda öyle yazıların çıkıyor ki karşıma ferahlık geliyor içime
Başarılarının devamını diliyorum inşallah kuzumBlogunu ihmal etme
Teşekkür ederim kuzumBeğenmene sevindim
Yemek odasını o kadar çok merak ediyorum ki istediğim gibi olunca nasıl olucak diye çünkü rengi olsun ayna yapısı olsun kulpları olsun tamamen değişecek :18:
İnşallah evime yerleştirdiğimde herşeyiyle bütünlük sağlar :26:
Seninde en kısa zamanda cicilerini görmek istiyoruz
kızlar, biz de portmanto için 1600 lira fiyat aldık, ama lake boyama olmak şartıyla.
cookie'ye sordum, onunki güzel duruyordu, membranmış. mebranı da 1200'e yaparım dedi. pazarlıkla ineriz.
iyi ki sormuşum dedim, yoksa boyalı istiyorum diye tutturacaktım
Membran lakeye göre biraz daha hesaplı
ancak lakenin kolay çizilebilir olduğunu söylüyorlar, benimde yemek odam ve orta sehpam lake :26: umarım çizilmez...
membran da kullanacağız lake de
Dün resmen koşturduk evimiz için bütün gün gitti ama olsun canlarım güzel verimli bi gündü
güzel cicilerle geldim inşallah...
Beyaz eşyalarımız...
Arçeliğe de baktık ama hiç bir modelini beğenmedik.Karar yine Bosch....
Eki Görüntüle 920946 Eki Görüntüle 920939 Eki Görüntüle 920941
Eki Görüntüle 920942 Eki Görüntüle 920938 Eki Görüntüle 920940
Parkeyi belirledik... Sedef Meşe rengi
Eki Görüntüle 920943
Usta birkaç güne kadar zımparayı bitirecek, boyaya başlayacak...
Boyamızı belirledik, yatak odası gülkurusu rengi tonu, diğer odalar doğal bej...
Mobilya ustasına geçtik ordan kapıları, mutfak dolaplarını, yatak odasını, tv ünitelerini ve portmantoyu belirledik yapmaya başlayacak inşallah..
Portmanto modeli,
Eki Görüntüle 920962 (resim alıntıdır)
Tam karşısına iki kapaklı bir dolap yaptırıcam ayakkabıları ayrı koymak için üzerine de ayna dresuar gibi kullanmak için
Kapılarımız amerikan kapı olacak
Eki Görüntüle 920966 Salon kapımız bir buçuk kanat. Soldaki kafesli model salon kapısı olacak.
Eki Görüntüle 920967 Diğer odalar camsız bu modelden olacak
Bunların dışında mutfak dolapları, yatak odası, tv üniteleri sürpriz
Çünkü bende tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum banada sürpriz yani
Seviyorum sizi canlarım
Aa unutmadan cumartesi günü eve gitmeden bu güzelliği aldım ben holüm için(en baştaki beyaz model)
Eki Görüntüle 920993
İlerleyen zamanlarda inşallah evimde ki günlerini de yorumunuza sunacağım
Beyaz eşyaları bosch almakla iyi yapmışsınız cnm.Hepsi çok güzel
Bu arada kimi beyaz eşyalarımız aynı
Antre için dolap seçiminizde bnce çok hoş fiyatta acaip iyi.
Bizde düşünüyoruz sürgülü camlı bir dolap vardı bizim evin olduğu yerdeki örnek daire.
Onlarda 1400 gibi bir fiyat istemişler banada pahalı gelmişti.
cok guzel seyler almıssın canım beyaz esyada cıkmıs aradan ne guzel Allahım ağız tadı ıle guzel gunlerde kullanmanı nasıp etsın busracım cok begendım
Bayildim bayildim ne guzel secimler yapmissin oyle insanin kendi evine birsey almasi gibisi yok valla masallah nazar degmesin ki kullanmakda nasip olsun sen basin sonuna geldin ben daha yeni baslangic yapiyorum dun eminonundeydik nisan alisverisi icin onceden alalimda sonradan sikintiya girmeyelim dedikceyize dair birsey alamasamda nisan bohcam tamamlandi sayilir yalniz pasabahceye girdim senin baharatligindan sandim resmini cektim megerse ayni model degilmis 67 ye geliyo indirim yaparlar mi bilmiyorum bu model istocta var miydi canim diye yazip resmi yukleyecektim fakat hata verdi yuklerim bugun
Evet Sevgicim ben hemen hemen sonuna geldim, dün evimiz için halı baktım ama daha sonra alıcaz tabi mobilyalarımız gelince
Nişan telaşı da apayrı ve güzel... Sana bir sürü ciciler alınıyor, ondan sonrası için ise evine
Benim baharatlığımdan varsa eğer öneririm canım çok cici henüz kullanmak nasip olmasa da
en kısa zamanda görmek istiyorum Sevgicim
Evet ama sunuda anladimki kesinlikle yaninda buyuk birisi olmicak yoksa benim gibi kafasina cok vururlar para annemdeydi ve dun parayi resmen savurdu eksiklerimizi tam anlamiyla bitiremedik gene sukur az kaldi yoksa hepten kafayi yerdim. Birdaha asla ve katiyen. Annemle alisverise gitmemseninki gibi ama benekleri her yerde yukleyince gorursun zaten bitanem... Allah hepimize kolaylik versin insallah
Büşracım vestiyerine bayıldımÇok güzelmiş, saatin de, kapıların da öyle.
Evin çok güzel olacak belli ki. Huzurla oturun inşallah
Canlarım ustamızla yatak odasına karar verdik nihayet...
Çok problem yaşadık, istediğim model olmadı diye, sonra bu modeli beğendim ben, hiç umudum yokken usta onay verdi, ve inşallah bir aya kadar yapıcak aynı bu modeldekinden evimize getirecek inşallah... Yatak odamızın duvarları da hayal pembesi tonunda olacak uçuk bir pembe... güzel olacağını düşünüyorum...
Bembeyaz bi odam olacak inşallah...
Eki Görüntüle 932110 Eki Görüntüle 932112 Eki Görüntüle 932116
Bu da tantitoni alışverişimSalata kasem ve spatulam tantitoni ile ilk alışverişimi indirimle yapmış bulunuyorum
Eki Görüntüle 932126
Canlar ayrıca bugün nikah tarihimizi aldık
Nikahımız düğün günü yani 3 mayısta olacakÇok istiyordum bunu çok şükür oldu...
Allahım sana şükürler olsun bu günlere geldik...
Eki Görüntüle 932128
Ayrıca kına hediyeliği ve kına davetiyesi ile ilgili çalışmalarım da başladı... İnşallah kısa bir zamanda onlarda belli olacak ve onları da sizlerle paylaşacağım...
Seviyorum sizi canlarım...
Darısı tüm arkadaşlarımın başına
Büşümmmm
gelin olmuş gidiyorsun bize veda mı ediyorsun
Hangi birine hayırlı olsun diyeyim hangisinden başlayayım tebrik etmeye
Yatak odanı da halletmişsin kuzum çok ama çok sevindim
Diğer çeyiz cicilerin de harika
Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun...
Gelin olmuş gidiyorum ama tabiki sizlere veda etmiyorum burdayım evlendikten sonra da
Yatak odasının yükü de kalktı üstümden çok şükür, diğer halledilcek şeylere yoğunlaşmaya geldi sıra fıstığım
Güzel dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim, iyiki varsın
Hele bir veda et, eşşeği bağlarım kazığa seni de bir güzel döverim dermişim
yok bee şaka yaptım kıyamam ki ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?