Büşra'nın Çeyizi

canım lake boyama mebran ubnlar nedir vallla ben hiçbirşey anlamıyorum normal kırık beyaz lakemi oluyor hayırlı olsun sizede valla onu bunu bilmem ama çok masraf bu işler

lake deniyorsa ham ahşap bpyanıp vernikleniyor. mat veya parlak beyaz veya başka renkler farketmez. boyama var işin içinde.
membran hazır halde geliyor. kaplama yani. ama tümden kaplama :44: kenarlarında ince bantlar yok.
yani şu an göstermem gerekiyor farkı ama gösteremiyorum

Nasıl mutlu oldum bunu duyduğuma

İnşallah güzel postlar var bekleyen vakti geldikçe paylaşıcam kuzucum

Bnce tarif ettiğin gibi bişyse güzel birşey çıkıcak ortaya
İnş hayırlısı ile bizde alırız mobilyalarımızı bende paylaşırım cnm

Beyaz eşyaları bosch almakla iyi yapmışsınız cnm.Hepsi çok güzel
Bu arada kimi beyaz eşyalarımız aynı
Antre için dolap seçiminizde bnce çok hoş fiyatta acaip iyi.
Bizde düşünüyoruz sürgülü camlı bir dolap vardı bizim evin olduğu yerdeki örnek daire.
Onlarda 1400 gibi bir fiyat istemişler banada pahalı gelmişti.

Teşekkür ederim fıstığım evet hepimiz zevkli hatunuz en güzeli ve uygununu alıyoruz vesselam

Portmanto için fiyatı umarım yanlış hatırlamıyorumdur :44: Şimdi böyle fiyatları duyunca içime şüphe düştü Sorarım nişanlıma ben yine

cok guzel seyler almıssın canım beyaz esyada cıkmıs aradan ne guzel Allahım ağız tadı ıle guzel gunlerde kullanmanı nasıp etsın busracım cok begendım

cok guzel seyler almıssın canım beyaz esyada cıkmıs aradan ne guzel Allahım ağız tadı ıle guzel gunlerde kullanmanı nasıp etsın busracım cok begendım

Teşekkür ederim Duygucum çok mutlu olduğum beğendiğin için ve güzel yorumun için Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah

Bayildim bayildim ne guzel secimler yapmissin oyle insanin kendi evine birsey almasi gibisi yok valla masallah nazar degmesin ki kullanmakda nasip olsun sen basin sonuna geldin ben daha yeni baslangic yapiyorum dun eminonundeydik nisan alisverisi icin onceden alalimda sonradan sikintiya girmeyelim dedik ceyize dair birsey alamasamda nisan bohcam tamamlandi sayilir yalniz pasabahceye girdim senin baharatligindan sandim resmini cektim megerse ayni model degilmis 67 ye geliyo indirim yaparlar mi bilmiyorum bu model istocta var miydi canim diye yazip resmi yukleyecektim fakat hata verdi yuklerim bugun

Evet Sevgicim ben hemen hemen sonuna geldim, dün evimiz için halı baktım ama daha sonra alıcaz tabi mobilyalarımız gelince
Nişan telaşı da apayrı ve güzel... Sana bir sürü ciciler alınıyor, ondan sonrası için ise evine

Benim baharatlığımdan varsa eğer öneririm canım çok cici henüz kullanmak nasip olmasa da

en kısa zamanda görmek istiyorum Sevgicim

Busracim instagrama yukluyorum oradan bak bi tm pcyi alamiyorum suan vermiyolar.

Büşracım vestiyerine bayıldım Çok güzelmiş, saatin de, kapıların da öyle.
Evin çok güzel olacak belli ki. Huzurla oturun inşallah

Büşracım vestiyerine bayıldım Çok güzelmiş, saatin de, kapıların da öyle.
Evin çok güzel olacak belli ki. Huzurla oturun inşallah

Teşekkür ederim fıstığım Beğenmene çok sevindim ..

Elimizden geldikçe, gönlüme ve keseme yakışacak bişeler yapmaya çalışıyorum Allahım herkesin gönlündekini versin bu yolda

Canlarım ustamızla yatak odasına karar verdik nihayet...

Çok problem yaşadık, istediğim model olmadı diye, sonra bu modeli beğendim ben, hiç umudum yokken usta onay verdi, ve inşallah bir aya kadar yapıcak aynı bu modeldekinden evimize getirecek inşallah... Yatak odamızın duvarları da hayal pembesi tonunda olacak uçuk bir pembe... güzel olacağını düşünüyorum...

Bembeyaz bi odam olacak inşallah...

Bu da tantitoni alışverişim Salata kasem ve spatulam tantitoni ile ilk alışverişimi indirimle yapmış bulunuyorum

Canlar ayrıca bugün nikah tarihimizi aldık

Nikahımız düğün günü yani 3 mayısta olacak Çok istiyordum bunu çok şükür oldu...
Allahım sana şükürler olsun bu günlere geldik...

Ayrıca kına hediyeliği ve kına davetiyesi ile ilgili çalışmalarım da başladı... İnşallah kısa bir zamanda onlarda belli olacak ve onları da sizlerle paylaşacağım...

Seviyorum sizi canlarım...

Darısı tüm arkadaşlarımın başına

Eklentiler

• $yatak-odasi-0011.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 69

Büşümmmm

gelin olmuş gidiyorsun bize veda mı ediyorsun

Hangi birine hayırlı olsun diyeyim hangisinden başlayayım tebrik etmeye

Yatak odanı da halletmişsin kuzum çok ama çok sevindim

Diğer çeyiz cicilerin de harika

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun...

Gelin olmuş gidiyorum ama tabiki sizlere veda etmiyorum burdayım evlendikten sonra da

Yatak odasının yükü de kalktı üstümden çok şükür, diğer halledilcek şeylere yoğunlaşmaya geldi sıra fıstığım

Güzel dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim, iyiki varsın

Hele bir veda et, eşşeği bağlarım kazığa seni de bir güzel döverim dermişim

yok bee şaka yaptım kıyamam ki ben sana

Hele bir veda et, eşşeği bağlarım kazığa seni de bir güzel döverim dermişim

yok bee şaka yaptım kıyamam ki ben sana

ahahahahahah Deli kuzucuuukk ne diyo yahuu beni dövcekmiş kıyamazsın küü sen bana

asıl evlendikten sonra sen bana çağırınca gelme o zaman ben bağlicam eşşeği kazığa

yatak odan çok klasmış büşra, eviniz kocaman mı?
güle güle uyuyun odanızda
böyle cicili nevresimler, romantik abajurlar, sevdiğiniz bir kitap komodinde, hoş bir gecelik/pijama, soğuk ve yumuşak bir yatak ve sıcacık bir ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…