Canım kına malzemelerin harikaaaKına gecesi deniliyorsa evet bence de kırmızı olmalı. Çok daha şık ve güzel oluyor. Çok beğendim aldıklarını çok uygun almışsın.
Bende Anadolu yakasında sormuştum ama sadece fiyatları merak ettiğimden sordum. Kesinlikle düşünmeden bende bir çok eksiğimi eminönünden almayı düşünüyorum.
Düğün sonrası el öpmeye giderken büyüklerimize yapacağımız bohçalar için alacaklarım var onlarıda oradan temin etmeyi düşünüyorum. Çok heyecanlı ya
Sende var mı heyecan zaman geçiyor düğün yakın
Teşekkür ederim adaşımBence de bu tip alışverişler için eminönüne gelmelisin hem çok daha çeşit bulabilirsin, hemde daha hesaplıya alırsın
Düğün sonrası el öpmeye giderken bohça götürme adetini bilmiyordum canım farklı bir adetmiş :26: Onlar için de gelebilirsin tabi
Benim düğün yaklaştı, heyecan günbe gün atıyor... Dün evime gittim, boyacı boyayı bitirmiş... Parkeler yapılacak ve kapılar takılacak önümüzdeki hafta içerisinde onlar hallolacak... Bir yandan gelinlik telaşları...
Yoğun geçiyor canım aklımızda hep halledilmesi gereken birşeyler var, yine de şimdiye kadar her konuda orta yolu bulduk nişanlımla..
Birbirimizi kırmadık diyebilirim. Sakin olmak lazım...
Darısı sana adaşım
Canım hepsi cok hos bende cercevelere bayıldım..ne kadara aldıın :) ?Merhabalar canlar
Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri
Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük
Kendi amatör çekimlerim için kusuruma bakmayın şimdidenPek bi amatör
Ondan önce son aldığım polyester çerçevelerim
Aynı modelden 2 bol aldım...
Eki Görüntüle 951419 Eki Görüntüle 951422
ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430
Topluca böyle... Kına rengi kırmızıdır dedim ve çoğu şeyi kırmızı aldım...
Eki Görüntüle 951406 Eki Görüntüle 951417
Kına tepsim ve sepetim
Eki Görüntüle 951409 Eki Görüntüle 951410
Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri
Eki Görüntüle 951411
Gelin örtüsü ve eldivenleri
Eki Görüntüle 951412
Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar
Eki Görüntüle 951414
Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarlarıŞakira kemeri de alıcam kısmetse İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...
Eki Görüntüle 951415
Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"
Eki Görüntüle 951416
Çok eğlenceliymiş kızlar bunları almak ben çok eğlendim
Kesinlikle daha hesaplı daha öncede çok kez alışveriş yaptım. Toptancılar var ve perakende satan yerlerde var hakikate uygun ve bol bol çeşit var. Tam benlik
Düğün sonrası bizde adettir. Kayınvalide, Kayınpeder, varsa görümce, Büyükler Anneanne, Dedeler, Babaanne, Halalar, Teyze v.s. düğünden sonra yaklaşık 3 hafta sonra falan ziyaret edilir. Normalde bildiğimiz bohça yapılır içine herşey konur ama biz kayınvalideciğimle konuştuk sadece kayınvalideme, kayınpederime, görümceme birde anneanne, dedelere yapılacak. Oda tamamen bohça değil ufak hediye manasında birşeyler alınıp bohça şeklinde götürülecek. Bizde olmazsa olmazdır bu
Öyle güzel anlatmışsın ki nişan hazırlıklarım geldi aklıma. Sözümden 1,5 ay sonra nişanlandık ama o süreç hep dolu dolu geçti. Her bişeyimden haberdardım ve bana sorulmadan asla bişey yapılmadı. Bu huyum biraz kötüdür ama yapacak bişey yok burcumun özelliklerini bu nedenle tam anlamıyla taşıyorumkabul eden etmiş bence sorun yok
Çok güzel heyecanlar Rabbim sonuna kadarda böyle huzurlu tamamlamayı nasip etsin inşallah.Tabi evlendikten sonrada
Aminnn Adaşım demeden geçemiycem
Canım hepsi cok hos bende cercevelere bayıldım..ne kadara aldıın :) ?
Teşekkür ederim
Ben İstoçta bir züccaciyeci de muhasebeciyim, bizim dükkandan aldım
2 boyut aldım, büyüğü 20 TL, küçüğü 15 TL
Hımmm uygunmuş canım çok ciciler ama
Çok çok çok teşekkür ederim samimi düşüncelerin için
İnşallah daha güzelleri senin olur
Çok Teşekkür ederim canım
Biraa önce bloğundaki tüm yazıları okudum :)
Gerçekten hepsi içtenlikle yazılmış çok beğendim tekrar Maşallah
Çok iyiymiş ama bunlar Bursa da yokki :2::2: ayrıca Instagramdan ekledim sizi, :)Teşekkür ederim
Ben İstoçta bir züccaciyeci de muhasebeciyim, bizim dükkandan aldım
2 boyut aldım, büyüğü 20 TL, küçüğü 15 TL
Çok iyiymiş ama bunlar Bursa da yokki :2::2: ayrıca Instagramdan ekledim sizi, :)
maşallah çok güzel çeyizin var benimde evlenesim geldi :) güle güle kullan allahım hiç huzurunu bozmasın canım
Tamam canımmmm Bursa da bulamazsan ben sana kargo ile gönderebilirim
Teşekkür ederimmmm
Bekarsan eğer darısı sana diyelim mi
Çok incesin Allah razı olsun canım..:) bende çeyiz hazırlığındayım o yüzden takipteyim.
Kendime sevgililer günü hediyesi aldımÇok cici bi kampanya yapmış Karaca Home Battaniye + Nevresim takımı...Tam yemelik 199 TL kampanya fiyatı,
ben bir internet sitesinden 189 TL ye aldım
Eki Görüntüle 957369 Eki Görüntüle 957374
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?