Büşra'nın Çeyizi

Canım kına malzemelerin harikaaa Kına gecesi deniliyorsa evet bence de kırmızı olmalı. Çok daha şık ve güzel oluyor. Çok beğendim aldıklarını çok uygun almışsın.

Bende Anadolu yakasında sormuştum ama sadece fiyatları merak ettiğimden sordum. Kesinlikle düşünmeden bende bir çok eksiğimi eminönünden almayı düşünüyorum.

Düğün sonrası el öpmeye giderken büyüklerimize yapacağımız bohçalar için alacaklarım var onlarıda oradan temin etmeyi düşünüyorum. Çok heyecanlı ya

Sende var mı heyecan zaman geçiyor düğün yakın

Teşekkür ederim adaşım Bence de bu tip alışverişler için eminönüne gelmelisin hem çok daha çeşit bulabilirsin, hemde daha hesaplıya alırsın

Düğün sonrası el öpmeye giderken bohça götürme adetini bilmiyordum canım farklı bir adetmiş :26: Onlar için de gelebilirsin tabi

Benim düğün yaklaştı, heyecan günbe gün atıyor... Dün evime gittim, boyacı boyayı bitirmiş... Parkeler yapılacak ve kapılar takılacak önümüzdeki hafta içerisinde onlar hallolacak... Bir yandan gelinlik telaşları...
Yoğun geçiyor canım aklımızda hep halledilmesi gereken birşeyler var, yine de şimdiye kadar her konuda orta yolu bulduk nişanlımla..
Birbirimizi kırmadık diyebilirim. Sakin olmak lazım...
Darısı sana adaşım

Kesinlikle daha hesaplı daha öncede çok kez alışveriş yaptım. Toptancılar var ve perakende satan yerlerde var hakikate uygun ve bol bol çeşit var. Tam benlik

Düğün sonrası bizde adettir. Kayınvalide, Kayınpeder, varsa görümce, Büyükler Anneanne, Dedeler, Babaanne, Halalar, Teyze v.s. düğünden sonra yaklaşık 3 hafta sonra falan ziyaret edilir. Normalde bildiğimiz bohça yapılır içine herşey konur ama biz kayınvalideciğimle konuştuk sadece kayınvalideme, kayınpederime, görümceme birde anneanne, dedelere yapılacak. Oda tamamen bohça değil ufak hediye manasında birşeyler alınıp bohça şeklinde götürülecek. Bizde olmazsa olmazdır bu

Öyle güzel anlatmışsın ki nişan hazırlıklarım geldi aklıma. Sözümden 1,5 ay sonra nişanlandık ama o süreç hep dolu dolu geçti. Her bişeyimden haberdardım ve bana sorulmadan asla bişey yapılmadı. Bu huyum biraz kötüdür ama yapacak bişey yok burcumun özelliklerini bu nedenle tam anlamıyla taşıyorum kabul eden etmiş bence sorun yok

Çok güzel heyecanlar Rabbim sonuna kadarda böyle huzurlu tamamlamayı nasip etsin inşallah. Tabi evlendikten sonrada

Aminnn Adaşım demeden geçemiycem

Son düzenleme:
Canım hepsi cok hos bende cercevelere bayıldım..ne kadara aldıın :) ?

Farklı bir adetmiş ama güzel

Hediyeleşmek zaten sünnet, daha bi anlam kazanmış bu şekilde

İlerde hepimiz bu günleri düşünüp yanaklarımızda hafif bir tebessüm bırakacağız...

Çok çok çok teşekkür ederim samimi düşüncelerin için

İnşallah daha güzelleri senin olur

Çok Teşekkür ederim canım
Biraa önce bloğundaki tüm yazıları okudum :)
Gerçekten hepsi içtenlikle yazılmış çok beğendim tekrar Maşallah

Teşekkür ederim

Ben İstoçta bir züccaciyeci de muhasebeciyim, bizim dükkandan aldım

2 boyut aldım, büyüğü 20 TL, küçüğü 15 TL
Çok iyiymiş ama bunlar Bursa da yokki :2::2: ayrıca Instagramdan ekledim sizi, :)

maşallah çok güzel çeyizin var benimde evlenesim geldi :) güle güle kullan allahım hiç huzurunu bozmasın canım

Maşallah demek lazım bu çeyizlere..

Hepsi çok güzeller...Çok çok MUTLU günlerde kullanın inşllh..Rabbim bİR ömür mutluluk versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…