Büşra'nın Çeyizi

Link gönderdiğin tüm sitelere teker teker bakacağım inşallah canım...
Güzel fikirler çıkıyor gerçektente... Benim fikrim bayadır aynıydı aslında, http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/50-adet-bos-mantar-tipali-sise-ebat-5x3-5-cm-101650726 son olarak bu şişelerden 50 adet sipariş verdim :) üzerine yapıştıracağım sticker tasarımı da hazır, içine koyacağım şeye henüz karar vermedim ancak basit iş...
Geriye kalan malzemeleri bir araya toplamak ve kurdela yada hasır ip ile süslemek..

Pazartesi günü elime ulaşacaklar. Kına için oje fikri çok klişeleşti bence farklı şeyler düşünebilirsin, bide maliyetli :) herkese oje vermek için baya bi adet almak lazım, almasan diğer almayanlar biz alamadık dicekler, karmaşa olacak...

Güzel aslında ama çok yapıldı ve bence yüklü bir fiyat çıkar...
Kolay gelsin çok çok canım :)

Adaşım bende çok çok beğendim

Ağız tadıyla çaylar, kahveler, sütler içmek nasip olsun inşallahhh

canım çok güzel düşünmüşsün inşallah düğününde kınanda en güzel şekilde geçer

Ne güzel dilekler bunlar bitanem

İnşallah güzel dileklerinden daha da güzelini nasip eder Rabbim sana Gönlündekini...

İyiki varsın

ayy kuzum duygulandım şimdi iyi ki sen de varsınn birbirimizin mutlu mesut günlerini görürürz inşallahh öptüüüüm kocaaman güzel yürekli arkadaşım

Büşüm hayırlı olsun kuzum yatak odanı çokkk beğendim bembeyaz ne güzel ya:) nikah işinide halletmişssin ne güzel

Yatak odan harika canım, gerçekten çok beğendim güle güle kullanman dileğiyle.

Merhabalar canlar

Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri

Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük
Kendi amatör çekimlerim için kusuruma bakmayın şimdiden Pek bi amatör

Ondan önce son aldığım polyester çerçevelerim
Aynı modelden 2 bol aldım...

ve saklama kablarım...

Topluca böyle... Kına rengi kırmızıdır dedim ve çoğu şeyi kırmızı aldım...

Kına tepsim ve sepetim

Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri

Gelin örtüsü ve eldivenleri

Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar 15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar

Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarları Şakira kemeri de alıcam kısmetse İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...

Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"

Çok eğlenceliymiş kızlar bunları almak ben çok eğlendim

Son düzenleme:
Canım herşeyin çok güzel ama şu son aldığın çerçevelere bayıldım güle güle kullan.

Cicilerin cok guzelmis herseyin cok tatli:) yatak odana bayildimmmmmm:) masallah mutlu gunlerde kullan insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…