Büşra'nın Çeyizi

canım aldıkların çok güzel hayde bakalım bende hazırlıklara başladım konuşma balonları fotoğraf çerçevesi ve kına afişi yaptıracağım mumları felan altında tabaklı uzun mumlardan alacağım diğer türlü herkesin eli yanıyor birde kişiye özel yine tef yaptıracağım kınaya çok önem veriyorum nette satan kişilerle irtibata geçtim

yakında benimde eminönü yapmam lazım kırmızı kalp balonlardan aldın mı canım onlardan alacağım bir de maskeye bayıldım ilginç bir fikir

Teşekkür ederim canım...

Senin fikirlerinde çok güzel Ben zil aldım... kurdela sarkıtıcam altlarından.

Balon hiç aklıma gelmedi, alınabilir, ama alınmayadabilir...

Maskeye herkes bayıldı

Yuppiloppoooo ben bunları görmemiştimmm, kına gecesi malzemeleri de hazır desene :118:

Şahanelerrr harikalarrr bayıldım hepsine şıkıdım şıkıdım çalsn sazlar oynasın kızlarrr

Yuppiloppoooo ben bunları görmemiştimmm, kına gecesi malzemeleri de hazır desene :118:

Şahanelerrr harikalarrr bayıldım hepsine şıkıdım şıkıdım çalsn sazlar oynasın kızlarrr

ahihıhıhohhohihih

kuzum ne güzel oynatmışsın kızları öyle ifadeleri yani

inşallah karşılıklı döktürcez

ahihıhıhohhohihih

kuzum ne güzel oynatmışsın kızları öyle ifadeleri yani

inşallah karşılıklı döktürcez

İnşallah kuzum inşallah göbek atan hatun smiley da koysunlar buraya duyun beni sevgili editörlerim

nelerr neler alınmışş inş en enğlenceli şekilde geçer kuzuum çok da cici şeyler alınmış hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz

vuuu ne güzeller bunalr kına baya eğlenceli geçeceğe benziyor canım :)

Büşraa harika şeyler almışsınız bayıldım yaaaaaaaBende eminönüne gitdigimde çok begenmiştim kına malzemelerini kayınvalidem zevklidir beraber begenmiştik ona bıraktım been Ne kadar hepsi ?

Büşraa harika şeyler almışsınız bayıldım yaaaaaaaBende eminönüne gitdigimde çok begenmiştim kına malzemelerini kayınvalidem zevklidir beraber begenmiştik ona bıraktım been Ne kadar hepsi ?

Salon canımmmm

Hepsi 150 TL tuttu canım... Ama hepsini çok çok aldık biz eksiklik olmasın diye...
Daha az da tutturulabilir

Canım gerçekten çok beğendim aldıklarını Maşallah
Son 10 15 sayfayı inceledim de, herşey harika görünüyor, Mobilyaların olsun, Kına Malzemlerin herşey...
İnşallah yuvanızda mutlulukla kullanmanız nasip olsun

Çok çok çok teşekkür ederim samimi düşüncelerin için

İnşallah daha güzelleri senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…