Merhabalar canlar
Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri
Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük
Kendi amatör çekimlerim için kusuruma bakmayın şimdidenPek bi amatör
Ondan önce son aldığım polyester çerçevelerim
Aynı modelden 2 bol aldım...
Eki Görüntüle 951419 Eki Görüntüle 951422
ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430
Topluca böyle... Kına rengi kırmızıdır dedim ve çoğu şeyi kırmızı aldım...
Eki Görüntüle 951406 Eki Görüntüle 951417
Kına tepsim ve sepetim
Eki Görüntüle 951409 Eki Görüntüle 951410
Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri
Eki Görüntüle 951411
Gelin örtüsü ve eldivenleri
Eki Görüntüle 951412
Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar
Eki Görüntüle 951414
Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarlarıŞakira kemeri de alıcam kısmetse İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...
Eki Görüntüle 951415
Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"
Eki Görüntüle 951416
Çok eğlenceliymiş kızlar bunları almak ben çok eğlendim
Canım herşeyin çok güzel ama şu son aldığın çerçevelere bayıldım güle güle kullan.
canım aldıkların çok güzel hayde bakalım bende hazırlıklara başladım konuşma balonları fotoğraf çerçevesi ve kına afişi yaptıracağım mumları felan altında tabaklı uzun mumlardan alacağım diğer türlü herkesin eli yanıyor birde kişiye özel yine tef yaptıracağım kınaya çok önem veriyorum nette satan kişilerle irtibata geçtim
yakında benimde eminönü yapmam lazım kırmızı kalp balonlardan aldın mı canım onlardan alacağım bir de maskeye bayıldım ilginç bir fikir
Cicilerin cok guzelmis herseyin cok tatli:) yatak odana bayildimmmmmm:) masallah mutlu gunlerde kullan insallah:)
Tesekkur ederim canim:)Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun
Merhabalar canlar
Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri
Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük
ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430
Kına tepsim ve sepetim
Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri
Eki Görüntüle 951411
Eki Görüntüle 951412
Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar
Eki Görüntüle 951414
Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarlarıŞakira kemeri de alıcam kısmetse İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...
Eki Görüntüle 951415
Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"
Eki Görüntüle 951416
Yuppiloppoooo ben bunları görmemiştimmm, kına gecesi malzemeleri de hazır desene :118:
Şahanelerrr harikalarrr bayıldım hepsineşıkıdım şıkıdım çalsn sazlar oynasın kızlarrr
ahihıhıhohhohihih
kuzum ne güzel oynatmışsın kızları öyleifadeleri yani
inşallah karşılıklı döktürcez
Merhabalar canlar
ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430
Kına tepsim ve sepetim
Eki Görüntüle 951411
Eki Görüntüle 951412
Eki Görüntüle 951414
Eki Görüntüle 951415
Eki Görüntüle 951416
nelerr neler alınmışş inş en enğlenceli şekilde geçer kuzuum çok da cici şeyler alınmış hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz
vuuu ne güzeller bunalr kına baya eğlenceli geçeceğe benziyor canım :)
Beğendin mi kuzum
beğenilmez mi bebeğim bunlarrrr:118: özlem en güzel cevabı yazmış zaten
İnşallah Rabbimden bi zarar ziyan olmazda herşey yolunda giderse eğlenceli geçiçek
Darısı sana inşallah kuzum
Hehe:118:
İnşallah seninde böyle alışverişlerini görürürüz kuzum
Büşraa harika şeyler almışsınız bayıldım yaaaaaaaBende eminönüne gitdigimde çok begenmiştim kına malzemelerini kayınvalidem zevklidir beraber begenmiştik ona bıraktım been Ne kadar hepsi ?
Canım gerçekten çok beğendim aldıklarını Maşallah
Son 10 15 sayfayı inceledim de, herşey harika görünüyor, Mobilyaların olsun, Kına Malzemlerin herşey...
İnşallah yuvanızda mutlulukla kullanmanız nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?