Tatlımm çok şeker çok ciciEvet tam yemelikk
Güle güle kullan canım benimm musmutlu günlerde inşallahhh
Maşallahdemek lazım bu çeyizlere..
Hepsi çok güzeller...Çok çok MUTLU günlerde kullanın inşllh..Rabbim bİR ömür mutluluk versin..
Kendime sevgililer günü hediyesi aldımÇok cici bi kampanya yapmış Karaca Home Battaniye + Nevresim takımı...Tam yemelik 199 TL kampanya fiyatı,
ben bir internet sitesinden 189 TL ye aldım
Eki Görüntüle 957369 Eki Görüntüle 957374
Enişteyi ikna edemedin kendine mi aldın büşüm yerim seni
Mutlulukla aşkla kullanın
Harikaymış bayıldım yaa ama ben karacanın 189 tl ye farklı bir love takımını almıştımmm yoksa alırdım bunuuuuuKendime sevgililer günü hediyesi aldımÇok cici bi kampanya yapmış Karaca Home Battaniye + Nevresim takımı...Tam yemelik 199 TL kampanya fiyatı,
Harikaymış bayıldım yaa ama ben karacanın 189 tl ye farklı bir love takımını almıştımmm yoksa alırdım bunuuuuu
canım öncelikle nevresim çok güzel bende gördüm hatta karacanın sitesinde krem kalpli bir set var hem o hemde linensteki şu segililer günü için özel ürünü çok beğeniyorum karaca senin aldığını da sevgililer günü teması için çıkardı ben n11 de görmüştüm sen nereden aldın nevresimi canım
benim linenste baktığım bu ama karaca home hepsini geçti
Eki Görüntüle 958018
büşracım güle güle kullan bende bayıldım buna benimkini kandırırsam kendime hediye olarak aldırtıcam ne yüzsüzüm dimi
topiğinden çıkamadım herşeyin çok çok güzel, rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım:)
Kendime sevgililer günü hediyesi aldımÇok cici bi kampanya yapmış Karaca Home Battaniye + Nevresim takımı...Tam yemelik 199 TL kampanya fiyatı,
Yok edemedim kuzum
Ama görür o mahfedicem almadığına pişman olcak
Sağol kuzummm öpüyorummm şey ben özledim seni
Amin canım inşallahKaracaysa eğer hepsi çok güzel bitanem, sende güzel günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim, beğenmen beni çok çok mutlu ettiDaha güzelleri senin olsun inşallah
Bu arada sanırım aynı gün evleniyoruz
aynen ya artık gına gelmiş ben daha söylemeden yok olmaz diyo bazenTeşekkür ederim SevgicimKanmıyolar anam kanmıyolar Gerçi onların işi de zor, ben şahsen her gördüğüme sulanıyorum adamcağız napsın İnşallah sen başarılı olursun bu konuda arkandayım :13:
Vaayyy çok ciciler bunlar canımm aşkla kullanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?