Büşra'nın Çeyizi

Maşallah demek lazım bu çeyizlere..

Hepsi çok güzeller...Çok çok MUTLU günlerde kullanın inşllh..Rabbim bİR ömür mutluluk versin..

Teşekkür ederim beğenmene sevindim Kendi gücümün yettiğinde bir şeyler çıkarmaya çalıştım ortaya, aileme yük olmadan

canım öncelikle nevresim çok güzel bende gördüm hatta karacanın sitesinde krem kalpli bir set var hem o hemde linensteki şu segililer günü için özel ürünü çok beğeniyorum karaca senin aldığını da sevgililer günü teması için çıkardı ben n11 de görmüştüm sen nereden aldın nevresimi canım

benim linenste baktığım bu ama karaca home hepsini geçti

büşracım güle güle kullan bende bayıldım buna benimkini kandırırsam kendime hediye olarak aldırtıcam ne yüzsüzüm dimi

Bende n11 den aldım canım, linensteki de güzelmiş benim gönlüm karacanın modelinden yana oldu

Evet sevgililer günü kampanyası diye geçiyor zaten...

büşracım güle güle kullan bende bayıldım buna benimkini kandırırsam kendime hediye olarak aldırtıcam ne yüzsüzüm dimi

Teşekkür ederim Sevgicim

Kanmıyolar anam kanmıyolar Gerçi onların işi de zor, ben şahsen her gördüğüme sulanıyorum adamcağız napsın

İnşallah sen başarılı olursun bu konuda arkandayım :13:

topiğinden çıkamadım herşeyin çok çok güzel, rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım:)

aynen ya artık gına gelmiş ben daha söylemeden yok olmaz diyo bazen

Son zamanlarda eksiklerimi tespit etmeye çalışıyorum kızlar. Elektrik süpürgesi ve çaydanlık başlıca eksiğim. Bunun haricinde ütü masası, kurutmalık ve mutfağın gider ıvır zıvırları bekliyor. İnsallah onları toptan alacağım...

Ayrıca balayı ve uçak biletlerini de halletti nişanlım...
Kısmet olursa 5 mayısta Antalya Kundu Kremlin Palace de olacağız

Ev ile ilgili ise kapılarımız geldi, takıldı, bu hafta içerisinde parkeler yapılacak. Parkelerde yapıldıktan sonra ayrıntılı foto paylaşacağım blogumda (busraninceyizi00@blogspot.com.tr)

Bu zamana kadar ise aldığım minik mutluluklar aşağıda

Fenerler istoçtan, kokulu taş ise Gratisten

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…