Büşra'nın Çeyizi

Kirli sepetin bile ne güzel canim.Güle güle kullan.Hediyeliklerin de cok hos, cok begendim

Allah kolaylık versin canım darısı başıma

Ayrı ayrı herbişeyciğine Bayıldım bayıldım bayıldım .MaşaAllahh çok güzellerr

hayırlı olsun balımm ne güzel tamamnlanıyor her şey koçtaştan mı aldın çöp kovalarını kaliteli ama pahalı geldi bana ya:26:

www.aliexpress.com dan sipariş verdiğim gelinlik eldivenlerim 2 gün önce geldiler sağ salim
Eki Görüntüle 999684

Büşümmm güle güle kullan yeni cicilerini Ben o eldivenlere aşık oldum yaa maşallah barekallah ne güzel ne romantik birşey onlar eminim senin güzel ellerine de çok ama çok yakışacaklar

hayırlı olsun balımm ne güzel tamamnlanıyor her şey koçtaştan mı aldın çöp kovalarını kaliteli ama pahalı geldi bana ya:26:

Normal plastik çöp kovalarından pahalılar tatlım ama inan ki cok kullanıştı ve kaliteliler, bir de ben mutfak için büyük birşey istiyordum, bu tam kıvamında...

Büşümmm güle güle kullan yeni cicilerini Ben o eldivenlere aşık oldum yaa maşallah barekallah ne güzel ne romantik birşey onlar eminim senin güzel ellerine de çok ama çok yakışacaklar

teşekkür ederim canım arkadaşım benim

Eldiveni ben emresra da görmüştüm çok aradım taradım hatta kendisine de sordum nerden aldığını oda yurtdısından almış, bende sipariş verdim 1 ay sonra geldi

inşallah hayırlısı ile giymek nasip olur...

İnşallah kuzumm

Sonunda misto home romantik abajurlerden bende aldım, bayadır istiyordum, karar verdim aldım
2 adet yatak odası komidinlerin üzeri için.. ve süt kupam...

Ohh benim büşümün de kalpli abajurları var artık Nasıl güzel olacak evi misler gibi aşk kokacak

Milk kupana da ayrıca bayıldımmm Nerden aldın kuzucum

Teşekkür ederim kuzuum Kupayı instagram da bir satıcı var sadıkyılmaz diye ordan aldım kuzum. Sarıyerde dükkanı varmış. Ama her gün benim çalıştığım yere, yani istoça geliyormuş. Kendisi getirdi teslim etti dün Beğendin mi kuzum

Çok güzeller tatlım güle güle kullannn

Hadii yaa Sarıyer'de neredeymiş dükkanı acaba :44:Bir yıl Sarıyer'de yaşadım iyi biliyorum oraları, belki işim düşerse yine oraya gidip alayım ben de

Çok beğendim kuzum güle güle kullan, lık lık süt iç bu şirin kupanla kemiklerin güçlensin

Çok güzeller tatlım güle güle kullannn
Teşekkür ederim Yektacımm seninkiler kadar olmasa da

Eğer yine İstoça gelecekse ben sana alırım kuzum ama diğer ürünlerine de bakmanı isterim keşke instagram zımbırtından olsaydı :26: birsürü cupcake ürünü satıyor

satıcının instagram kullanıcı adı ne ki :26lmadı ben seçerim sana parayı veririm buluştuğumuzda sen alırsın olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…