Kirli sepetin bile ne güzel canim.Güle güle kullan.Hediyeliklerin de cok hos, cok begendim
Şimdilik sadece eşyalarım geldi canım oda salon ve oturma odası. yatak odası henüz gelmedi tv üniteleri henüz gelmedi portmanto henüz gelmedi tül perde halı henüz yok, yani daha çook eksik var. insallah hepsi tamamlandıgı zaman paylaşacağım
Allah kolaylık versin canım darısı başıma
Günaydın canlarım
Haftasonu biraz ihtiyaca yönelik alışveriş yaptım
İnox kaymaz rende
Eki Görüntüle 1005126
Banyom için çöp kovası ve fırça
Eki Görüntüle 1005127 Eki Görüntüle 1005128
Kirli sepetim
Eki Görüntüle 1005129
Bu çöp kovası da mutfağım için (pembesi yoktu hafif kırmızıya dönük bir renk ama tam kırmızı değil)
Eki Görüntüle 1005134
www.aliexpress.com dan sipariş verdiğim gelinlik eldivenlerim 2 gün önce geldiler sağ salim
Eki Görüntüle 999684
Günaydın canlarım
Haftasonu biraz ihtiyaca yönelik alışveriş yaptım
İnox kaymaz rende
Eki Görüntüle 1005126
Banyom için çöp kovası ve fırça
Eki Görüntüle 1005127 Eki Görüntüle 1005128
Kirli sepetim
Eki Görüntüle 1005129
Bu çöp kovası da mutfağım için (pembesi yoktu hafif kırmızıya dönük bir renk ama tam kırmızı değil)
Eki Görüntüle 1005134
Ayrı ayrı herbişeyciğine Bayıldım bayıldım bayıldım .MaşaAllahh çok güzellerr
hayırlı olsun balımm ne güzel tamamnlanıyor her şey koçtaştan mı aldın çöp kovalarını kaliteli ama pahalı geldi bana ya:26:
Büşümmm güle güle kullan yeni cicileriniBen o eldivenlere aşık oldum yaa maşallah barekallah ne güzel ne romantik birşey onlar eminim senin güzel ellerine de çok ama çok yakışacaklar
teşekkür ederim canım arkadaşım benim
Eldiveni ben emresra da görmüştüm çok aradım taradım hatta kendisine de sordum nerden aldığını oda yurtdısından almış, bende sipariş verdim 1 ay sonra geldi
inşallah hayırlısı ile giymek nasip olur...
Sonunda misto home romantik abajurlerden bende aldım, bayadır istiyordum, karar verdim aldım
2 adet yatak odası komidinlerin üzeri için.. ve süt kupam...
Eki Görüntüle 1010012
Eki Görüntüle 1010011
Ohh benim büşümün de kalpli abajurları var artıkNasıl güzel olacak evi misler gibi aşk kokacak
Milk kupana da ayrıca bayıldımmmNerden aldın kuzucum
Canim gule gule kullan insallah bnde alocam ins bu ay
Teşekkür ederim kuzuumKupayı instagram da bir satıcı var sadıkyılmaz diye ordan aldım kuzum. Sarıyerde dükkanı varmış. Ama her gün benim çalıştığım yere, yani istoça geliyormuş. Kendisi getirdi teslim etti dün Beğendin mi kuzum
Teşekkür ederim Yektacımm seninkiler kadar olmasa daÇok güzeller tatlım güle güle kullannn
Hadii yaa Sarıyer'de neredeymiş dükkanı acaba :44:Bir yıl Sarıyer'de yaşadım iyi biliyorum oraları, belki işim düşerse yine oraya gidip alayım ben de
Çok beğendim kuzum güle güle kullan, lık lık süt iç bu şirin kupanla kemiklerin güçlensin
Teşekkür ederim Yektacımm seninkiler kadar olmasa da
Eğer yine İstoça gelecekse ben sana alırım kuzumama diğer ürünlerine de bakmanı isterim keşke instagram zımbırtından olsaydı :26: birsürü cupcake ürünü satıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?