Büşra'nın Çeyizi

kuzum kullanıcı adı "sadikyilmaz58" sen istediklerini belirlersin ben alırım kuzum sana parasını önce yada sonra vermen mühim değil

seni pamuklara sarmalar sararım kuzuumm ben bi bakiyim yazarım sana

bu arada dün bir mağazada epey cupcake gördüm, bugün birkaç tanesine el koymayı düşünüyorum

senin cupcakelerle pek aran yok sanırım :26:

Severim kuzum kendilerini pek bi ciciler ama 4 tane minik kavanoz almıştım mutfakta kullanmayı planlıyorum tezgahta fazla kalabalığı sevmediğim için yeterli diye düşünüyorum şimdilik

Zati mutfağım minik olcak onuda pek kalabalık yapmak istemiyorum

Bak alırım elime sopayı Ne o surat öyle hiç yakışıyor mu senin gibi birine

Artık yavas yavas son eksikleri alıyorum

yoruldum şu sıralar ilgilendiğim perdeler var, bazı sorunlar yaşandı, inşallah onlardan da alnımın akı ile çıkarım...
dualarınızı bekliyorum...

Tamam gitti o surat ağlamadım ki :13:

Birşeyler çıkıcak mart sonunda mutfağımız bitmiş olucak inşallah kuzum merakla bekliyorum nasıl bişey olacağını :26:

biter bitmez resim istiyorum büşüm eminim çok güzel olacak mutfağın

Herşey çok Güzel Allah ağzınızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin inşallah :))

Dün de ben English Home'dan birkaç cici aldım

Güle güle kullan bitanem bende de almıştım pembe runner ve masaörtüsünden çok romantikler

Herşeyin çok güzel, özenle seçmişsin belli, düğün yaklaştıkça eksikler tamamlanmaya başlanıyor artık demek ki.
Huzurlu günlerde kullan inşallah hepsini..

güle güle kullan canım eşyalarını masa örtülerine bende bakıyorum hemen

Herşeyin çok güzel, özenle seçmişsin belli, düğün yaklaştıkça eksikler tamamlanmaya başlanıyor artık demek ki.
Huzurlu günlerde kullan inşallah hepsini..

Teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım özenle seçtiklerimizi

Düğün yaklaştıkça insan eksiklerini daha net görüyor insallah sende bu günlere geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…