satıcının instagram kullanıcı adı ne ki :26lmadı ben seçerim sana parayı veririm buluştuğumuzda sen alırsın olmaz mı
kuzum kullanıcı adı "sadikyilmaz58" sen istediklerini belirlersin ben alırım kuzum sana parasını önce yada sonra vermen mühim değil
seni pamuklara sarmalar sararım kuzuummben bi bakiyim yazarım sana
bu arada dün bir mağazada epey cupcake gördüm, bugün birkaç tanesine el koymayı düşünüyorum
senin cupcakelerle pek aran yok sanırım :26:
Severim kuzum kendilerini pek bi cicilerama 4 tane minik kavanoz almıştım mutfakta kullanmayı planlıyorum tezgahta fazla kalabalığı sevmediğim için yeterli diye düşünüyorum şimdilik
Zati mutfağım minik olcak onuda pek kalabalık yapmak istemiyorum
Bak alırım elime sopayıNe o surat öyle hiç yakışıyor mu senin gibi birine
Tamam gitti o surat ağlamadım ki :13:
Birşeyler çıkıcak mart sonunda mutfağımız bitmiş olucak inşallah kuzum merakla bekliyorum nasıl bişey olacağını :26:
Artık yavas yavas son eksikleri alıyorum
yoruldum şu sıralar ilgilendiğim perdeler var, bazı sorunlar yaşandı, inşallah onlardan da alnımın akı ile çıkarım...
dualarınızı bekliyorum...
Eki Görüntüle 1011146 Eki Görüntüle 1011147 Eki Görüntüle 1011148
güle güle kullan kuzum
www.aliexpress.com dan sipariş verdiğim gelinlik eldivenlerim 2 gün önce geldiler sağ salim
Eki Görüntüle 999684
Herşey çok Güzel Allah ağzınızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin inşallah :))
canım maşallah bunlar inanılmazzzz güzell .. aşkla giy eldivenlerini Rabbim nazarlardan korusunn
Teşekkür ederim bitanem
Biter bitmez senin yorumunu alıyorum zaten hiiç merak etme
English home kadınlar gününe özel masa örtülerinde ve battaniyelerde %50 indirim yapmış, beni de dürttü
orta sehpa konsol için örtüler aldımayrıca birde banyom için kokulu çubuk aldım
Eki Görüntüle 1011274 Eki Görüntüle 1011275 Eki Görüntüle 1011276 Eki Görüntüle 1011277 Eki Görüntüle 1011278
Dün de ben English Home'dan birkaç cici aldım
Güle güle kullan bitanem bende de almıştım pembe runner ve masaörtüsünden çok romantikler
Herşeyin çok güzel, özenle seçmişsin belli, düğün yaklaştıkça eksikler tamamlanmaya başlanıyor artık demek ki.
Huzurlu günlerde kullan inşallah hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?