Büşra'nın Çeyizi

kuzumm cok begendım cok koltuk takımın varya nısanlımla bızde onu begendık:) maasallah esyalarına ve zevkıne

Teşekkür ederim bitanem Kesinlikle çok memnun kalırsınız inanılmaz rahat ve kaliteli oturan kalkmak istemiyor

ancak biraz fazla yer kaplıyor, eğer salonunuz büyükse alın, ben iki berjer almıştım bir tanesi sığmadı, onu verip yatak almak zorunda kaldık

maşallah ben ne kadardır girmiyorsam artık büşüm evini eşyaları bitmiş ben daha yeni görüyorum hepside çok güzel çok beğendim ağız tadı ile kullan canım

kuzum çok mutluyum, fon perdeler olmayacak demiştim ya, onu annem halletti, dikilecek inşallah dün gittik ilk ödemeyi yaptık

Büşümm çook sevindim senin adına bitanem herşey gönlünce oluyor hamdolsun

maşallah ben ne kadardır girmiyorsam artık büşüm evini eşyaları bitmiş ben daha yeni görüyorum hepside çok güzel çok beğendim ağız tadı ile kullan canım

Teşekkür ederim Duygucum

Büşümm çook sevindim senin adına bitanem herşey gönlünce oluyor hamdolsun

Hamdolsun kuzum ne kadar şükretsem az Allah'ıma...

O heyecanla hemen sana yazdım gelip

Son düzenleme:

Aşkla, mutlulukla kullanın inşallah canım Az bir zaman kalmış

Avizelerine bayıldım çok güzeller

Teşekkür ederim adaşım Çok az kaldı korkuyorum :18:

Neden korkuyosun kuzum :26:

Bende de bazen korku oluyor ama anlayamıyorum sebepsiz bir korku sanırım :26: Evlenecek olmam hemde sevdiğim insanla bu çok huzur veriyor. Ama baba ocağından ayrılacak olmakta çok başka bir hüzün. Her ikiside olması gereken şeyler ama işte :26: Seninki de mi böyle :26:

Tatlımm herbişeyine ayrı ayrı bayıldımmmmmmMAşaAllahh MaşaAllahhh eminim evin harika olucaaakkkk.

Beyaz eşyalarını nekadara aldın acaba canım bende araştırma içerisindeyimde :))

Evliliğin getireceği sorumluluklar, annemi babamı bırakıp başka bir ailenin arasına girmek, eş ile uyuşup uyuşamama düşüncesi, ödenecek borçlar, aksilik yaşanma ihtimali...

Gibi gibi...

Tatlımm herbişeyine ayrı ayrı bayıldımmmmmmMAşaAllahh MaşaAllahhh eminim evin harika olucaaakkkk.

Beyaz eşyalarını nekadara aldın acaba canım bende araştırma içerisindeyimde :))

Çok teşekkür ederim canımm

Beyaz eşyalarım ortalama 7 küsür tuttu, taksitle ödeme yapacağımız için komisyon koydu, nakitte daha düşük olabilir Ama hepsini beğene beğene aldım

Çok teşekkür ederim canımm

Beyaz eşyalarım ortalama 7 küsür tuttu, taksitle ödeme yapacağımız için komisyon koydu, nakitte daha düşük olabilir Ama hepsini beğene beğene aldım

Hımm uygun almışssın tatlımm yinede ama bende arçelik bosch siemens arasında gitgeller yaşıyorum benim almaya daha zaman var ama şimdiden araştırıyorumm

Evliliğin getireceği sorumluluklar, annemi babamı bırakıp başka bir ailenin arasına girmek, eş ile uyuşup uyuşamama düşüncesi, ödenecek borçlar, aksilik yaşanma ihtimali...

Gibi gibi...

Gönlünü ferah tut canım benim Rabbimin izniyle gönlünce bir evlilik ve hayat sürersin inşallah..

Hımm uygun almışssın tatlımm yinede ama bende arçelik bosch siemens arasında gitgeller yaşıyorum benim almaya daha zaman var ama şimdiden araştırıyorumm

3üde güzel markalar canım, ancak o kadar para verdikten sonra bosch yada siemens almanı öneririm

3üde güzel markalar canım, ancak o kadar para verdikten sonra bosch yada siemens almanı öneririm

evet tatlım ama bosch siemens eskisi gibi değil alman üretimi olsa tamm alacam ama türk üretimi.E ozmnda ne gerek var dha fazla para vermeye arçelikte aynı hem yerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…