güle güle kullan canım eşyalarınımasa örtülerine bende bakıyorum hemen
Teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım özenle seçtiklerimizi
Düğün yaklaştıkça insan eksiklerini daha net görüyor insallah sende bu günlere geleceksin
Canımsınnn
-----------------
kuzumm cok begendım cok koltuk takımın varya nısanlımla bızde onu begendık:) maasallah esyalarına ve zevkıne
Dün resmen koşturduk evimiz için bütün gün gitti ama olsun canlarım güzel verimli bi gündü
güzel cicilerle geldim inşallah...
Beyaz eşyalarımız...
Arçeliğe de baktık ama hiç bir modelini beğenmedik.Karar yine Bosch....
Eki Görüntüle 920946 Eki Görüntüle 920939 Eki Görüntüle 920941
Eki Görüntüle 920942 Eki Görüntüle 920938 Eki Görüntüle 920940
Parkeyi belirledik... Sedef Meşe rengi
Eki Görüntüle 920943
Usta birkaç güne kadar zımparayı bitirecek, boyaya başlayacak...
Boyamızı belirledik, yatak odası gülkurusu rengi tonu, diğer odalar doğal bej...
Mobilya ustasına geçtik ordan kapıları, mutfak dolaplarını, yatak odasını, tv ünitelerini ve portmantoyu belirledik yapmaya başlayacak inşallah..
Portmanto modeli,
Eki Görüntüle 920962 (resim alıntıdır)
Tam karşısına iki kapaklı bir dolap yaptırıcam ayakkabıları ayrı koymak için üzerine de ayna dresuar gibi kullanmak için
Kapılarımız amerikan kapı olacak
Eki Görüntüle 920966 Salon kapımız bir buçuk kanat. Soldaki kafesli model salon kapısı olacak.
Eki Görüntüle 920967 Diğer odalar camsız bu modelden olacak
Bunların dışında mutfak dolapları, yatak odası, tv üniteleri sürpriz
Çünkü bende tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum banada sürpriz yani
Seviyorum sizi canlarım
Aa unutmadan cumartesi günü eve gitmeden bu güzelliği aldım ben holüm için(en baştaki beyaz model)
Eki Görüntüle 920993
İlerleyen zamanlarda inşallah evimde ki günlerini de yorumunuza sunacağım
kuzum çok mutluyum, fon perdeler olmayacak demiştim ya, onu annem halletti, dikilecek inşallah dün gittik ilk ödemeyi yaptık
maşallahben ne kadardır girmiyorsam artık büşüm evini eşyaları bitmiş ben daha yeni görüyorum hepside çok güzel çok beğendim ağız tadı ile kullan canım
Büşümm çook sevindim senin adına bitanem herşey gönlünce oluyor hamdolsun
Günaydın kuzular
Son ikea ganimetlerim
Portmantomun karşısına asacağım içine ayna koyarakne zamandır istiyordum sonunda aldım... (Resim alıntıdır)
Eki Görüntüle 1015635
Eki Görüntüle 1015636
Eki Görüntüle 1015642
Pembe olan mutfağımız için, diğer dantelliler ise koridorlara
Eki Görüntüle 1015640 Eki Görüntüle 1015639 Eki Görüntüle 1015641
Eki Görüntüle 1015638
Eki Görüntüle 1015637
Eki Görüntüle 1015643
Aşkla, mutlulukla kullanın inşallah canımAz bir zaman kalmış
Avizelerine bayıldım çok güzeller
Teşekkür ederim adaşımÇok az kaldı korkuyorum :18:
Günaydın kuzular
Son ikea ganimetlerim
Portmantomun karşısına asacağım içine ayna koyarakne zamandır istiyordum sonunda aldım... (Resim alıntıdır)
Eki Görüntüle 1015635
Eki Görüntüle 1015636
Eki Görüntüle 1015642
Pembe olan mutfağımız için, diğer dantelliler ise koridorlara
Eki Görüntüle 1015640 Eki Görüntüle 1015639 Eki Görüntüle 1015641
Eki Görüntüle 1015638
Eki Görüntüle 1015637
Eki Görüntüle 1015643
Neden korkuyosun kuzum :26:
Bende de bazen korku oluyor ama anlayamıyorum sebepsiz bir korku sanırım :26: Evlenecek olmam hemde sevdiğim insanla bu çok huzur veriyor. Ama baba ocağından ayrılacak olmakta çok başka bir hüzün. Her ikiside olması gereken şeyler ama işte :26: Seninki de mi böyle :26:
Tatlımm herbişeyine ayrı ayrı bayıldımmmmmmMAşaAllahh MaşaAllahhh eminim evin harika olucaaakkkk.
Beyaz eşyalarını nekadara aldın acaba canım bende araştırma içerisindeyimde :))
Çok teşekkür ederim canımm
Beyaz eşyalarım ortalama 7 küsür tuttu, taksitle ödeme yapacağımız için komisyon koydu, nakitte daha düşük olabilirAma hepsini beğene beğene aldım
Evliliğin getireceği sorumluluklar, annemi babamı bırakıp başka bir ailenin arasına girmek, eş ile uyuşup uyuşamama düşüncesi, ödenecek borçlar, aksilik yaşanma ihtimali...
Gibi gibi...
Hımm uygun almışssın tatlımm yinede ama bende arçelik bosch siemens arasında gitgeller yaşıyorum benim almaya daha zaman var ama şimdiden araştırıyorumm
Gönlünü ferah tut canım benimRabbimin izniyle gönlünce bir evlilik ve hayat sürersin inşallah..
3üde güzel markalar canım, ancak o kadar para verdikten sonra bosch yada siemens almanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?